Sveikos,
Ritik, kaip grazu. Man patinka irgi paciai darytis visokius papuosimus sventei, ieskoti ideju. Po 3 savaiciu vyresneliui pirmas jubiliejus - 5 metukai. Jau uzsakytas vaiku zaidimu kambarys, o tema seniai isrinkta, tad pastarieji mano vakarai atiduoti Mikimauzo dekoracijoms. Jau beveik viskas padaryta, paskutiniai potepiai belike...
Gaila, neikertu kaip cia nuotraukas ikelti pasirodyciau. Bet man smagu tokius dalykus daryti, jau mazeliui ziurineju Mikes pukuotuko tema, nors iki birzelio dar daug laiko.
Issiaiskinau savo maziaus praeitos savaites neramumus pasirodo 19-ta dantuka turim ir jei man nesivaidena jau 20-as pakeliui.
Kalba nedaug, nors sava kalba tai kazka veblena. Aiskiai ir graziai sako tik mama ir tete. Jeigu ne, tai sukioja galvyte i abi puses, parodo atia. O siaip tai musasi. Jau aukletoja skundesi, kad musesi neseniai. Jis ir namie toks apmusa broli.
Pats musa, pats rekia. Buvo mada uzejusi kandziotis, bet dabar jau aprimo, dabar musasi. Kas kiek ne pagal ji rankas i darba paleidzia. Ir kol kas jokios kalbos neveikia. Dar neatradau kaip kovoti su tuo.
toms kurios ruosiasi i darzeli. Svarbiausiai ramiai. Mums jau praeitas etapas. Jau pasiekem tokia stadija, kad kartais pats (ne mama iveda!) ieina pro duris i grupe ir be asaru
. Vakar pasikeitem su vyru rolem. Ryte mes abudu atvedam vaikus: vyras eina su dickiu, as vedu mazaji. Vakare tik as pasiimu abudu. Vakar vyra nusiunciau paimti mazylio, o pati nuejau pas dicki. Sake, be jokiu kaprizu, ir rankyte padave kai tetis ji aprenginejo, ir pasisuko sonu kai paprase... Zodziu, auksas ne vaikas. Nu prie manes tai jie abu kaip nuo grandines nutruke.
Kartais matau vaizdelius mieste: eina mamyte ir du panasaus amziaus i mano vaikuciai salia. Mamyte nesasi maisa ir vaikuciai salia: vienas isikibes i maisa, kitas i kita mamos ranka. Tokia seimyniska idile atrodo. Man iki tokio vaizdelio toli kaip iki kosmoso.
Nupirkau kitokia soske, tai kai issiauginsim visus dantukus musu dabartines naudojamos pasimes. Jis nuo gimimo pripazista tik AVENT, dabar nupirkau kitokia. Daviau pabandyti tai kai spjove, vos ne i kita kambario gala.... Bet tegul uzsiaugina paskutinius dancius.
Ir turbut jau pats laikas sodinti ant puodo, nes darzelyje pora kartu padare didelio reikalo. Namie nesodinu (geda peleda man
), bet jau reikia pradeti, nes paskui prazioplinsiu TA LAIKA, tai bijau kad netektu vargti kaip su dickiu vargau virs 3 metuku buvo kai atprato nuo pampio. Sysia kazkaip greitai susigaude, o vat su dideliu reikalu ilgai vargom. Dar ir dabar naktimis kartais ivyksta avariju.