Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Migmig @ 2014 03 28, 15:12)
Augalų labirintų forume buvo daromas užsakymas iš čia:
http://www.wessner-kakteen.de/

tai pasidalinsiu savo įspūdžiais gavus augalus:
Kaina panaši kaip iš italo, augalai nemaži, kai kurie echinopsiai su nedaug šaknų, bet patys dideli, tie kur su šaknimis, tai labai daug šaknų, kai kurių įdėta po du, ir buvo įdėta kiekvienam dovanų rolleyes.gif Beto kiekvienam buvo ir supakuota į atskiras dėžutes, nereikėjo rūšiuoti.
va šis be šaknų, bet kokių 5-6 cm dydžio

Manau, jei kas vėl darytų užsakymą dar tikrai rasčiau ką užsisakyti biggrin.gif

Kur rasti kataloga su kainom, na niekaip nerandu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kainos pas juos nuo 3,3-5eur, nebent parašyta kita kaina.o augalai, bent rašo yra 5-8 metų.
o katalogai yra po užrašu "Die Pflanzenlisten aus unserer Gärtnerei:"

Atsakyti
Gaila, nekertu vokieciu visiskai, kazi kokios salygos siuntimo ir pasto islaidos, padaryciau uzsakyma g.gif
Atsakyti
Augalų labirintuose Inesytė organizavo užsakymą iš vessnerio , supermamose lygtais sidabrazolė jos nicas, pakalbinus ją sužinotumėte visas užsakymo smulkmenas. O augalai iš ten labai geri, nemaži , pasirinkimas didelis ir kainos daugiausiai 3 eurai, už retą kurį daugiau paskaičiuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 28 kovo 2014 - 18:34
reikia kaktuso pavadinimo, nepamenu nors tu ka g.gif schmoll.gif toksai sakyciau stulpinis, sukasi kaip i verpeta, gal kas supras apie ka as cia doh.gif
Atsakyti
Siandien mano balkoniuke +35. Ta proga palaisciau savo kaktusyna.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 03 28, 19:46)
reikia kaktuso pavadinimo, nepamenu nors tu ka g.gif  schmoll.gif  toksai sakyciau stulpinis, sukasi kaip i verpeta, gal kas supras apie ka as cia doh.gif

Ar apie šį galvojate? Cereus forbesii spiralis?
Net žinau kur galima tokį gauti 4u.gif My Webpage
O užsakymas iš Vessnerio man taip pat labai patiko smile.gif . Bet sakyčiau Echinopsių hibridai labai jau šaunūs, bet kiti kaktusai man iš Cactus art ar kitur gal geresni. Nors tikrai negali sakyti, kad šia jie blogi. vat, vieną tokį padžiuvusį, gal net negyvai gavau blink.gif Čia aš gavau dvi dovanas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 28, 21:36[img)
https://lh6.googleusercontent.com/-i4e01ebRT1g/UzB8n_d2juI/AAAAAAAAE5g/QuQO1BP_DBM/s640/Mango%2520015.JPG[/img]

O kaip vardas to, kur pačioje apačioje kaireje pusėje, jis toks visas baltais spygliais spygliuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 03 28, 19:46)
reikia kaktuso pavadinimo, nepamenu nors tu ka g.gif  schmoll.gif  toksai sakyciau stulpinis, sukasi kaip i verpeta, gal kas supras apie ka as cia doh.gif

Gal Eulychnia castanea forma varispiralis
Atsakyti
Oho kaip apsiprekinot. As pati neskaitineju to kito forumo, tai viska praziopsau.

Idomu ar nenuvils musu sloveniukai. Man asmeniskai kolkas favoritai italai ir dar tie paskutiniai vokieciai, kur rudeni dariau uzsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2014 03 28, 22:38)
O kaip vardas to, kur pačioje apačioje kaireje pusėje, jis toks visas baltais spygliais spygliuotas  ax.gif

Setechnopsis mirabilis smile.gif
O Augalų labirintų forume vertėtų apsilankyti, ten vėl organizuojamas užsakymas. Ten tikrai jų nemažai jau buvo (atrodo, kad 4) , tad laukiame augalų. Aš viskas, užsisakiau visiems metams. Dabar ramu ax.gif
O čekų ar slovėnų kaktusiukai pigesni ir žinoma tuo pačiu mažesni cool.gif
Atsakyti

Setechnopsis mirabilis smile.gif
O Augalų labirintų forume vertėtų apsilankyti, ten vėl organizuojamas užsakymas. Ten tikrai jų nemažai jau buvo (atrodo, kad 4) , tad laukiame augalų. Aš viskas, užsisakiau visiems metams. Dabar ramu ax.gif
O čekų ar slovėnų kaktusiukai pigesni ir žinoma tuo pačiu mažesni cool.gif
[/quote]
Ažiū! Jau sekančiam užsakyme užsisakysiu smile.gif
Atsakyti