Puiku, tvarkinga, grazu
Issiunciau paskaiciavimus uz slovenu kaktusus. Tikrinkit e-mailus
Labai noriu padėkoti Migmig už pagalbą atsisiunčiant italiukus (ir už pačios gražuolius ir dovanėlę )Labai patenkinta siuntiniu
o šis tai tikras milžinas,su krūva vaikų
o čia keletas kuklių žiedelių
o šis tai tikras milžinas,su krūva vaikų
o čia keletas kuklių žiedelių
Nupirkau jau Slovenu kaktusiukus. Laukiam
Laukiam
Sveiki, norėjau paprašyt jūsų pagalbos
Keletą metų auginu Gymnocalycium, jei neklįstu horsti. Viskas buvo kaip ir gerai, tik prieš metus jo apačioje atsirado keista dėmė - juosta. Visa kaktuso apačia pasidengė tokia lyg plėvele ir kuo toliau, tuo tas pasidengimas kyla aukštyn...
Pasiskaitinėjau įdėtą nuorodą apie kaktusų ligas, bet kai nėra nuotraukų, tai sunku įsitikinti kas tam kaktusėliui nutiko... bet aš kažkaip linkstu prie "Пятнистая ржавчина"...
Gal galėtumėt "išduot paslaptį" kas mano kaktusiukui gali būti? Iš anksto labai ačiū visoms už atsakymus
Keletą metų auginu Gymnocalycium, jei neklįstu horsti. Viskas buvo kaip ir gerai, tik prieš metus jo apačioje atsirado keista dėmė - juosta. Visa kaktuso apačia pasidengė tokia lyg plėvele ir kuo toliau, tuo tas pasidengimas kyla aukštyn...
Pasiskaitinėjau įdėtą nuorodą apie kaktusų ligas, bet kai nėra nuotraukų, tai sunku įsitikinti kas tam kaktusėliui nutiko... bet aš kažkaip linkstu prie "Пятнистая ржавчина"...
Gal galėtumėt "išduot paslaptį" kas mano kaktusiukui gali būti? Iš anksto labai ačiū visoms už atsakymus
Naturalus senejimas-medejimas.
QUOTE(Tina* @ 2014 03 25, 14:05)
Naturalus senejimas-medejimas.
Tai taip išeina, kad be reikalo nerimavau
O sakykit, kaktusą galima dauginti tais šoniniais ūgliukais?
Taip, ten vaikuciai. Tik gal dar tegul paauga siek tiek.
Slovenai kaktusus issius pirmadieni.
Augalų labirintų forume buvo daromas užsakymas iš čia:
http://www.wessner-kakteen.de/
tai pasidalinsiu savo įspūdžiais gavus augalus:
Kaina panaši kaip iš italo, augalai nemaži, kai kurie echinopsiai su nedaug šaknų, bet patys dideli, tie kur su šaknimis, tai labai daug šaknų, kai kurių įdėta po du, ir buvo įdėta kiekvienam dovanų Beto kiekvienam buvo ir supakuota į atskiras dėžutes, nereikėjo rūšiuoti.
va šis be šaknų, bet kokių 5-6 cm dydžio
va šie buvo du
o čia matosi, kad šaknų turi daug
Manau, jei kas vėl darytų užsakymą dar tikrai rasčiau ką užsisakyti
O čia pirmi tikri pavasariški, mamiliariški žiedai:
http://www.wessner-kakteen.de/
tai pasidalinsiu savo įspūdžiais gavus augalus:
Kaina panaši kaip iš italo, augalai nemaži, kai kurie echinopsiai su nedaug šaknų, bet patys dideli, tie kur su šaknimis, tai labai daug šaknų, kai kurių įdėta po du, ir buvo įdėta kiekvienam dovanų Beto kiekvienam buvo ir supakuota į atskiras dėžutes, nereikėjo rūšiuoti.
va šis be šaknų, bet kokių 5-6 cm dydžio
va šie buvo du
o čia matosi, kad šaknų turi daug
Manau, jei kas vėl darytų užsakymą dar tikrai rasčiau ką užsisakyti
O čia pirmi tikri pavasariški, mamiliariški žiedai: