Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(evora @ 2014 08 25, 14:49)

Kaip jūsų Wesneriukai laikosi? Ar labai paaugo, ar nėra netekčių, o gal žydėjo?

Labai džiaugiuosi jais. Kai pagalvoju, mažuliukai kaktusiukai turi didelį privalumą! Jiems nereikia daug vietos biggrin.gif. Ir šiaip smagus procesas auginti nuo mažiuko. Paskui žiūrėti jų nuotraukas, kaip augo, keitėsi wub.gif
Beje mano visų augintinių pamatuoti ūgiai ir apimtys wink.gif. Tai aš galiu ne šiaip iš akies pasakyti kiek kas paaugo, bet įvardinti centimetrais ir milimetrais biggrin.gif.

QUOTE(Dalelė @ 2014 08 28, 08:24)
Tik nežinau ar sulauksiu daugiau žiedų,
user posted image

Labai gražūs žiedukai visi. Taip saldu žiūrint.

Atsakyti
O man štai koks klausimas iškilo: ar tie rūkai, pastoviai tvyrantys dabar rytais, nepakenkia kaktusams, laikomiems lauke? Gal kas laikote grynai lauke kaktusus, galėtumėte pasakyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2014 09 09, 14:52)
O man štai koks klausimas iškilo: ar tie rūkai, pastoviai tvyrantys dabar rytais, nepakenkia kaktusams, laikomiems lauke? Gal kas laikote grynai lauke kaktusus, galėtumėte pasakyti? ax.gif

Rūkai yra kaktusas ir sukulentams gėris. Gamtoje jie nuolat taip geria. Iš debesies. Ir temperatūros skirtumai į naudą. Mano laukiniams dabar jau gerai. Tik aš jų nelieju. Jie geria per odą ir spyglius.
Atsakyti
SOS-SOS-SOS

Prašau išmanančių pagalbos. Pratupėjau prie kompo daug laiko, bet taip ir nenustačiau šių sukulentų vardų. Spėjimų turiu, bet tikrai garantuota nesu. Padėkite pakrikštyti, labai reikia. Būsiu laaaaaaaaabai dėkinga. 4u.gif wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2014 08 31, 09:19)

O aš vis dar kviečiu į parodą.Ne tik pasižiūrėti,bet ir sudalyvauti  drinks_cheers.gif

user posted image
Parodą pristatantis klipukas

Asta, aš dalyvausiu smile.gif Tik labai gaila, kad keletas grožių šiuo metu kaip tik žydi ir iki parodos bus vėl tik spygliai doh.gif
Atsakyti
evora, man į gasteria panašu blush2.gif
Atsakyti
1-aloe humilis. 2-aloe jucunda,4- hawortija cosmo
Atsakyti
Oi kaip ačiū, ačiū Migmig už pavadinimus. Žioplas vargsta visą dieną, o profas per kelias minutes informaciją pateikia. Migmig, esi geresnė ir už mano kompą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 09 16, 21:03)
SOS-SOS-SOS

Prašau išmanančių pagalbos.

Vaje kaip išgąsdinai doh.gif . Jau galvojau kad bursi komandą su skalpeliais apginti sukulentus nuo kenkėjų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 09 16, 21:58)
1-aloe humilis. 2-aloe jucunda,4- hawortija cosmo

Aš antrą alijošių auginu įvardinus kaip "Aloe somaliensis" unsure.gif

QUOTE(Dalelė @ 2014 09 16, 21:24)
Asta, aš dalyvausiu  smile.gif  Tik labai gaila, kad keletas grožių šiuo metu kaip tik žydi ir iki parodos bus vėl tik spygliai doh.gif

Taip,žiedų šiemet bus mažai. Turėsim džiaugtis dygliais smile.gif Kad tik oras nenuviltų...nebedaug jau liko laukt ax.gif

Skubu pranešti -
Penktadienį, rugsėjo 26 d. skelbiame vaikų diena, todėl tėveliai galite pakalbinti savo vaikų mokytojas, padaryti ekskursiją į parodą. Vaikams ruošiame loteriją, taip pavedžiosim ir papasakosim apie augalus, be to labai laukiami mokyklų gamtos būreliai, kurie gali sukurti savo prisistatymus - kompozicijas.
Bilietas vaikui kainuos tik 5 Lt/1,45 Eu, mokytojoms įėjimas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2014 08 31, 09:19)

O aš vis dar kviečiu į parodą.Ne tik pasižiūrėti,bet ir sudalyvauti  drinks_cheers.gif

user posted image
Parodą pristatantis klipukas

Asta, aš dalyvausiu wub.gif o gal gali parašyt, kaip pasiruošt dalyvavimui ? mirksiukas.gif Ar tau reikia sąrašą išsiųsti? Ar etiketės bus visiems vienodos, ar savo užsirašyt reikia ? O į ekspoziciją bendrai statysit, ar reikia pačiam susistatyt atsivežus g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2014 09 19, 14:15)
Asta, aš dalyvausiu wub.gif  o gal gali parašyt, kaip pasiruošt dalyvavimui ? mirksiukas.gif  Ar tau reikia sąrašą išsiųsti? Ar etiketės bus visiems vienodos, ar savo užsirašyt reikia ? O į ekspoziciją bendrai statysit, ar reikia pačiam susistatyt atsivežus  g.gif  doh.gif

Liuks wink.gif Etiketės savos,paprastai pas visus jos būna daug maž vienodos,tik bevardžiams parašysim pavadinimus. Aš apsidžiaugčiau jei vėl išdėliotum savą ekspoziciją,jei ne,dėliosim bendrai 4u.gif

Primenu,kad eksponatus būtina nupurkšti nuo kenkėjų. rolleyes.gif
Atsakyti