Tos dėmės panašios į senėjimo, bet daugiausia jų tik vienoje nuo saulės nusuktoje pusėje. O pro jas pradėjo ryškėti kažkokie juoduliai. Jau tikrai maniau, kad koks grybas įsimetęs.
Opuncija kai žydi ir man patinka, bet va spygliukai , tai tikra stichinė nelaimė. Užtenka tik aplink apžiūrėti ir jau turtinga. Kaip mano sūnus sako:iš oro. Dėl to visų, kad ir gražiausių atsikračiau, tik ši beliko į laiptinę ištrenkta. Bet jai tas Sibiras gerai, ypač žiemą, kai gauna šalčio. Jei laikyčiau kambaryje-tikriausiai nežydėtų nepabuvus šalčiau.
QUOTE(evora @ 2014 08 20, 19:59)
Ploviau kambario langus <...>
Išmečiau. Paskui vėl iš kibiro išsitraukiau-nusprendžiau atlikti skrodimą. Taip sakant, kad ne veltui būtų paaukota. Susikaupiau ir lyg koks sadistas šnai per pusę...
Išmečiau. Paskui vėl iš kibiro išsitraukiau-nusprendžiau atlikti skrodimą. Taip sakant, kad ne veltui būtų paaukota. Susikaupiau ir lyg koks sadistas šnai per pusę...
Geriau jau tu langų nebeplauk
Jei rimtai tai ir aš linkusi į chirurgiją. Ir kaip chirurgė chirurgei pasakysiu, kad reikia pjauti ten kur yra problema, o ne ten kur sveika kaktuso dalis. Tada darai skersini ir išilgini pjūvius ir nustatai kiek "liga" pažengusi. O tada rašai išvadą, kad nu joks parazitas nenuskriaudžia kaktusų labiau nei chirurgas
Tą viršūnę tai tikrai ištraukčiau iš šiukšledežės. Gaila tokio gražuolio
Rodau savo šių metų žiedus:
Frithia pulchra
Chamaecereus silvestrii
Schlumbergera truncata
Gymnocalycium baldianum
Huernia aspera
Mammilaria pilcayensis
QUOTE(Norvide @ 2014 08 22, 15:12)
O tada rašai išvadą, kad nu joks parazitas nenuskriaudžia kaktusų labiau nei chirurgas
pasicitavau, nes labai smagu skaityti.
Žiedai nuostabūs. Mano šių metų pirkiniai pažydėjo man išvažiavus. Radau tik susuktas špygas ir sėklų pas kai kuriuos
Tai jau nebežinau ir kaip jaustis. Pademonstravau kaktusų chirurgiją, kad kiti praktinės patirties įgytų ir be reikalo negalvotų blogai apie savo panašius atvejus. O likau vos ne sadistų sadistė.
Norvide , gražūs žiedeliai, gražios ir nuotraukos. Patinka man tokios didelės, kai pamatai iš kart tik OH Pagal mane- grožio niekada ne per daug.
Turiu ir aš kelis žiedelius. Birželio mėnesio naujokėliai, kur tapatybę padėjote nustatyti.
Kasmetiniai darbštuoliai.
Ir žydėjimo čempionai-tik baigia žydėti ir vėl pumpurai skleidžiasi. Taip visą vasarą.
Norvide , gražūs žiedeliai, gražios ir nuotraukos. Patinka man tokios didelės, kai pamatai iš kart tik OH Pagal mane- grožio niekada ne per daug.
Turiu ir aš kelis žiedelius. Birželio mėnesio naujokėliai, kur tapatybę padėjote nustatyti.
Kasmetiniai darbštuoliai.
Ir žydėjimo čempionai-tik baigia žydėti ir vėl pumpurai skleidžiasi. Taip visą vasarą.
QUOTE(evora @ 2014 08 22, 16:11)
Tai jau nebežinau ir kaip jaustis. Pademonstravau kaktusų chirurgiją, kad kiti praktinės patirties įgytų ir be reikalo negalvotų blogai apie savo panašius atvejus. O likau vos ne sadistų sadistė.
Baik tu, viskas su tavim gerai ! Tiesiog papjovei kaktusą, kad šis daugiau nesikankintų
Gražios ir tavo kaktusų nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2014 08 22, 15:10)
. Radau tik susuktas špygas ir sėklų pas kai kuriuos
Gerai, kad vis dar kažkas žydi Gražu labai
Mano dar kai kurie irgi neiega
Mano dar kai kurie irgi neiega
QUOTE(Migmig @ 2014 08 23, 00:27)
prašau parašyti šių dviejų pavadimus kad žinočiau apie ką svajoti Dieviškas vaizdas, ypač to mazgiaus kaip degtukas dydžio
Kaip manot ar matucana dar sugebės pražįsti? Turi pumpurą, sėsi kambaryjr vakarų pusėje.
Antrasis-Turbinicarpus krainnzianus Minimus form Davoxtha B, Hidalgo TCG 9101,
pirmasis-Copiapoa barquitensis
Manau dar spės Matucana sužydėti
QUOTE(Migmig @ 2014 08 24, 01:29)
Antrasis-Turbinicarpus krainnzianus Minimus form Davoxtha B, Hidalgo TCG 9101,
dėkoju
Va del sios priezasties as ju daug ir neuzsiveisiu, nes laiko kiek reik.
Papildyta:
Bet kokiu atveju kaktusai maziau demesio reikalauja, nei kokios orchidejos.
Papildyta:
Bet kokiu atveju kaktusai maziau demesio reikalauja, nei kokios orchidejos.