Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Migmig @ 2014 07 28, 23:43)
Parodau savo Echinocereusus. tik vienas buvo toks kokį turėjau  thumbup.gif

Bandau spėti - čia toks "komplektukas" buvo įsigytas ? smile.gif Labai puikūs thumbup.gif
O septintasis atskirai? Kaip tas didžiausias ilgais dygliais vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 07 29, 00:43)
Parodau savo Echinocereusus. tik vienas buvo toks kokį turėjau  thumbup.gif

thumbup.gif

Cia tau kaip Kinder Suprise gavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 29 liepos 2014 - 11:26
Užsisakinėjom su Tina vazonėlių ir tuo pačiu pagalvojau kad reik to echinocereuso rinkinio iš čeko pabandyti biggrin.gif
ir va visi 7 buvo. thumbup.gif
tas su ilgais spygliais Echinocereus Stramineus actopan.hid. taip parašyta:)
Atsakyti
Ant Frailea larae radau uogą, daug negalvodama išbėriau ant drėgno smėlio ir uždengiau stiklu. Dabar turiu trijų dienų amžiaus gal dvidešimt daigelių. Kaip juos nenugalabinti toliau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 07 29, 13:40)

ir va visi 7 buvo. thumbup.gif

Pripažįstu - kai kam loterijose labai sekasi biggrin.gif biggrin.gif
Po kiek laiko kai sužydės visi... wub.gif
Atsakyti
Mergaites kaip jus auginate savo AVONIA quinaria ssp. alstonii, mano jau tokia nuvargusi, pastoviai nudziovina savo "uselius"tuos, nesuprantu kas nepatinak, gal per daug saules, ar zeme? g.gif
Vieno ziedelio siokio tokio sulaukiau, bet seip pats augaliukas gan prastai atrodo schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena.

Nezinau ar rasau butent sioje temoje, bet perkunropes ir silokai beveik kaktusai (kaupiantys vandeni), tai norejau paklausti, kada geriausias metas sias geles sodinti lauke, veisti alpinariuma? Palaukti pavasario, ar bandyti dabar?
Atsakyti
Sveikos,

Nesu floristė, todėl kreipiuos pagalbos į Jus. Ar esate kada kuri auginusi didesnius kaktusus lauke? Na, vazonuose, žinoma ir tikriausiai tik šiltuoju sezonu? Gal uždaviau kvailą klausimą.... doh.gif
Atsakyti
per vasarą pas mane kaktusai terasoj po stogu lauke
Atsakyti
Manau, kad pas daug ką vasaros metu kaktusai vasaroja lauke smile.gif . Aš taip pat nuo pavasario iki rudens savo kaktusus laikau lauke. Tik kai praneša pirmas šalnas, pernešu juos į vidų.
Atsakyti
O kur gauti nusipirkti didesnį kaktusą, na, tokį jau visai didesnį g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti