Planuoju siandien pirkt, jei nepamaisys vel kas. Visa savaite buvo labai uzimta
Echinopsis Raspberry Wine
[attachmentid=232645]
[attachmentid=232646]
Issiunciau super maziuka uzsakymuka italams. Sikart kelios kooperavomes. Pirmadieni tureciau skaiciukus prasiust.
O kokia apsivaikavus O manoji numire
O karm atsiunte sterniukus su saknimis? maniskis be saknu ir kolkas ju nerodo. Nuskintas gana grubiai. tai dabar tupi sausai papudruotu su aktyvatoriumi sikniuku. Bijau jo netekti
Papildyta:
As punos burbuliuka galeciau mainyt i kitoki echinopsi, maciau vel prisidaugino vaikiuku, tik reik tiksliai suziuret kokiu.
Papildyta:
As punos burbuliuka galeciau mainyt i kitoki echinopsi, maciau vel prisidaugino vaikiuku, tik reik tiksliai suziuret kokiu.
Tina as gavau su saknimis is italu,gerai auga,bet ziedo nera,gal ateityje.
Mano Echinopsis Stern von Hemsbach iš Wesnerio irgi buvo be šaknų ir nuluptas žiauriai-vidus įdubęs, tiesiog duobė. Galvojau, kad išgyventi mažai šansų turi, bet kai gautas dovanų, tai ką padarysi...O praeitą savaitę radau dvi miniatiūrines šaknytes šonuose , tai labai džiaugiuosiu.
QUOTE(Migmig @ 2014 07 28, 09:16)
Mano Echinopsis Stern von Hemsbach iš Wesnerio irgi buvo be šaknų ir nuluptas žiauriai-vidus įdubęs, tiesiog duobė. Galvojau, kad išgyventi mažai šansų turi, bet kai gautas dovanų, tai ką padarysi...O praeitą savaitę radau dvi miniatiūrines šaknytes šonuose , tai labai džiaugiuosiu.
Mano zinok lygiai toks pats Kolkas stovi "nupudruotas" aktyvatorium, viliuos, kad pasirinks gyvent. Turbut visus jis taip apdovanojo nulupinejes vaikus paskubom.
O cia manieji ir vienas simet gautas grozis is Migmig. O kad isbujojo pas mane, ziedus kelia viena paskui kita. Matyt patiko vieta.
[attachmentid=232809]
Sitas, kol nezydejo maniau jog coryphanta Ziedas gi parode, kad matucana. Atsirinkau jog gauta is Cekijos, krahnii.
[attachmentid=232811]
Migmig, pasirodyk savo naujuosius echinocereusus.
sveikos ieškau skubios pagalbos.
Mano kaktusus užpuolė parazitai. pastebėjau smulkų voratinkliuką, ir jame daug mikroskopinių šviesiai geltonų voriukų. Dabar šis mano kaktusas pačiam augime, leidžia daug naujus auginius, bet tie parazitai stabdo augimą, tokios mažos dėmelės atsiranda. Kuo juos išnaikint? Eisiu ryt į Žalią stotelę, ar rasiu ten kažką? PATARKIT, ačiū!
nuotrauka sena, kad įsivaiyduotumėt apie ką eina kalba.
Mano kaktusus užpuolė parazitai. pastebėjau smulkų voratinkliuką, ir jame daug mikroskopinių šviesiai geltonų voriukų. Dabar šis mano kaktusas pačiam augime, leidžia daug naujus auginius, bet tie parazitai stabdo augimą, tokios mažos dėmelės atsiranda. Kuo juos išnaikint? Eisiu ryt į Žalią stotelę, ar rasiu ten kažką? PATARKIT, ačiū!
nuotrauka sena, kad įsivaiyduotumėt apie ką eina kalba.
Parodau savo Echinocereusus. tik vienas buvo toks kokį turėjau