Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Planuoju siandien pirkt, jei nepamaisys vel kas. Visa savaite buvo labai uzimta doh.gif

Echinopsis Raspberry Wine

[attachmentid=232645]
[attachmentid=232646]
Atsakyti
Issiunciau super maziuka uzsakymuka italams. Sikart kelios kooperavomes. Pirmadieni tureciau skaiciukus prasiust.
Atsakyti
Tina labai grazi spalvyte thumbup.gif
O cia pas mane Puna pirma karta prazydo, tik saulutes pritruko...
user posted image
Atsakyti
O kokia apsivaikavus bigsmile.gif O manoji numire verysad.gif
Atsakyti
As mielai pamainyciau Punos vaikiuka su kokiais 8 burbuliukais i Echinopsis Stern von Lorsch arba Echinopsis Stern von Hemsbach.
Man Echinopsis Stern von Lorsch jau du kartus numire. doh.gif
Atsakyti
Vat i sia puna galeciau pamainyti
user posted image
Gal but ateity kas tures chinopsis Stern von Lorsch arba Echinopsis Stern von koki vaikiuka, ir reikes sios punos, mielai padaryciau mainus - kreipkites prasom biggrin.gif
Atsakyti
O karm atsiunte sterniukus su saknimis? maniskis be saknu ir kolkas ju nerodo. Nuskintas gana grubiai. tai dabar tupi sausai papudruotu su aktyvatoriumi sikniuku. Bijau jo netekti unsure.gif
Papildyta:
As punos burbuliuka galeciau mainyt i kitoki echinopsi, maciau vel prisidaugino vaikiuku, tik reik tiksliai suziuret kokiu.
Atsakyti
Tina as gavau su saknimis is italu,gerai auga,bet ziedo nera,gal ateityje.
Atsakyti
Mano Echinopsis Stern von Hemsbach iš Wesnerio irgi buvo be šaknų ir nuluptas žiauriai-vidus įdubęs, tiesiog duobė. Galvojau, kad išgyventi mažai šansų turi, bet kai gautas dovanų, tai ką padarysi...O praeitą savaitę radau dvi miniatiūrines šaknytes šonuose , tai labai džiaugiuosiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 07 28, 09:16)
Mano Echinopsis Stern von Hemsbach iš Wesnerio irgi buvo be šaknų ir nuluptas žiauriai-vidus įdubęs, tiesiog duobė. Galvojau, kad išgyventi  mažai šansų turi, bet kai gautas dovanų, tai ką padarysi...O praeitą savaitę radau dvi miniatiūrines šaknytes šonuose , tai labai džiaugiuosiu. thumbup.gif

Mano zinok lygiai toks pats doh.gif Kolkas stovi "nupudruotas" aktyvatorium, viliuos, kad pasirinks gyvent. Turbut visus jis taip apdovanojo nulupinejes vaikus paskubom.

O cia manieji ir vienas simet gautas grozis is Migmig. O kad isbujojo pas mane, ziedus kelia viena paskui kita. Matyt patiko vieta. thumbup.gif

[attachmentid=232809]

Sitas, kol nezydejo maniau jog coryphanta doh.gif blush2.gif Ziedas gi parode, kad matucana. Atsirinkau jog gauta is Cekijos, krahnii.

[attachmentid=232811]

Migmig, pasirodyk savo naujuosius echinocereusus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 28 liepos 2014 - 12:08
sveikos 4u.gif ieškau skubios pagalbos.
Mano kaktusus užpuolė parazitai. pastebėjau smulkų voratinkliuką, ir jame daug mikroskopinių šviesiai geltonų voriukų. Dabar šis mano kaktusas pačiam augime, leidžia daug naujus auginius, bet tie parazitai stabdo augimą, tokios mažos dėmelės atsiranda. Kuo juos išnaikint? Eisiu ryt į Žalią stotelę, ar rasiu ten kažką? g.gif PATARKIT, ačiū!
nuotrauka sena, kad įsivaiyduotumėt apie ką eina kalba.
user posted image
Atsakyti
Parodau savo Echinocereusus. tik vienas buvo toks kokį turėjau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti