Nebe ta kantrybė bei smegeninė ir mano kaip žalioj jaunystėj buvo. Bet vis pasiilgstu tokių krapštymūsi, tai kartais kokį niekutį sukurpiu. Štai šiais metais apnėriau atsibodusius jūros putos kiaušinius ir pridovanojau Velykom. Buvo ir dovanikė, ir gražus niekutis su prisiminimu. Neseniai marčiai servetėlių komplektėlį uždovanojau svečiams pavaišinti. O piešti irgi esu kaktusus piešusi, dar ir dabar du su pieštuku nupiešti dažymo laukia. Bet kiek galima tų paveikslų turėti-paskui sienų kabinti pritrūksta. Juk namai ne muziejus.
QUOTE(evora @ 2014 06 09, 20:56)
Čia šiaip sau , ne patys tobuliausi paprastučiai mažiukai.
Gražučiai
Man prieš kelis metus dovanojo tokį siuvinėtą paveikslą http://www.crossstit...RecordID=DW9265 smagu, kai draugai nudžiugina žinodami "kaktusinę ligą"
Tai jau geriau gauti dovanų tą kuo domiesi, nei eilinį siuvenyrą, kurio nežinai kur dėti.
Gera paveikslo forma ir šiaip , o jei dar siuvinėtas, tai visai vertė pakilus.
Gera paveikslo forma ir šiaip , o jei dar siuvinėtas, tai visai vertė pakilus.
[quote=evora,2014 06 09, 21:56]
Imu tikrą plastmasinį vazonėlį ir jį apneriu. Pradedu nuo pynutės ir žiedelio , taip kaip staltiesėlę neriant ir vis platinu. Kai apskritą dugną baigiu -daugiau akių nebeuždedu. Pradeda kilti vazono sienelė. Kai prireikia vėl pridedu akių. Vazono specialiai neperku-pilna jų turiu nuo parduotuvėse pirktų kaktusų. Ypač pačių mažiausių.
Graži smulkmenėlė. O kas ten įdėta į vazonėlio vidų? O kaktusėlio kūnas ko prikimštas? Gi ne tuščiaviduris?
Imu tikrą plastmasinį vazonėlį ir jį apneriu. Pradedu nuo pynutės ir žiedelio , taip kaip staltiesėlę neriant ir vis platinu. Kai apskritą dugną baigiu -daugiau akių nebeuždedu. Pradeda kilti vazono sienelė. Kai prireikia vėl pridedu akių. Vazono specialiai neperku-pilna jų turiu nuo parduotuvėse pirktų kaktusų. Ypač pačių mažiausių.
Graži smulkmenėlė. O kas ten įdėta į vazonėlio vidų? O kaktusėlio kūnas ko prikimštas? Gi ne tuščiaviduris?
QUOTE(evora @ 2014 06 10, 10:53)
Tai jau geriau gauti dovanų tą kuo domiesi
Kažin, kažin Taip pas mane atsirado cereus peruvianus monstosus ir penkios opuntijos - jų tai tikrai pati nebūčiau pirkusi dėl dygliukų
Prickly,
Gautus dovanų kaktusus ir nepatikusius, išdalinu kam jie patinka. Visada atsiranda kam prisireikia. Tų trumpašerių opuncijų ir aš nemėgstu. Praėjai pro šalį ir jau turi ką kasytis. Nors ir turėjau didžiausių gražuolių prisiauginusi, bet visų atsikračiau.
Vėtrungėle,
Vazonėlį pridedu kompaktiškai jūros putos gabalėlių, patį kaktusą prikišu vatos. Viską laiko pagaliukas, kuris stabiliai įsismeigia į jūros putą ir neleidžia kaktusui tabaluoti į visas puses. Pagaliuką naudoju parduotuvėje pirktą medinį šašlikams kepti. Būna ilgų ir trumpų. Jei per ilgas-patrumpinu.
Gautus dovanų kaktusus ir nepatikusius, išdalinu kam jie patinka. Visada atsiranda kam prisireikia. Tų trumpašerių opuncijų ir aš nemėgstu. Praėjai pro šalį ir jau turi ką kasytis. Nors ir turėjau didžiausių gražuolių prisiauginusi, bet visų atsikračiau.
Vėtrungėle,
Vazonėlį pridedu kompaktiškai jūros putos gabalėlių, patį kaktusą prikišu vatos. Viską laiko pagaliukas, kuris stabiliai įsismeigia į jūros putą ir neleidžia kaktusui tabaluoti į visas puses. Pagaliuką naudoju parduotuvėje pirktą medinį šašlikams kepti. Būna ilgų ir trumpų. Jei per ilgas-patrumpinu.
Na vis dar žydi augalai ant palangių
Papildyta:
QUOTE(Migmig @ 2014 06 13, 23:17)
Sunku ką ir parašyt. "Gražu" - per silpnas žodis. "Nuostabu" - per daug banalu ...
Pasakysiu ačiū, kad daliniesi savo stebuklais nors mes apšalusios tavo nuotraukų nebekomentuojam
QUOTE(Norvide @ 2014 06 14, 18:14)
Sunku ką ir parašyt. "Gražu" - per silpnas žodis. "Nuostabu" - per daug banalu ...
Pasakysiu ačiū, kad daliniesi savo stebuklais nors mes apšalusios tavo nuotraukų nebekomentuojam
Labai teisingai pasakyta Nera tinkamu zodziu, kiekviena karta dziaugiuosi Migmig ziedeliais
Sejinukas - pirma karta prazydo, tiesa neprasiskleide iki galo pabijojau, kad gal ir nebus saulutes, nepamatysiu iki galo prasiskleidusio, tai fotografavau toki.
Lobivia haematantha v. rebutioides
Migmig, tikrai nerealūs vaizdeliai. Kiekvienas pamatęs tokius grožius, kaktusų liga užsikrėstų.
Vijana, labai graži žiedo forma Man taip Kažkodėl vaidenasi aguona, tik balta.
Vijana, labai graži žiedo forma Man taip Kažkodėl vaidenasi aguona, tik balta.