Pieštuku užrašytas pavadinimas taip pat neblunka,ypač jei užrašytas su staliaus pieštuku (toks plokščias)
Išgelbėtas iš erkių nasrų
@asta, o zinai tu mane savotiskai uzkretei prisipirkti mammi. Simet pagausejo ju pas mane senutes isdalijau, tai prisipirkau nauju
Ir aš neatsilaikiau prieš mamkės pūkus-nusipirkau. Nors dvi carmenae turėjau, bet prireikė ir trečios. Jaučiu joms silpnybę.
Evora didelis didelis ačiū už siuntinuką, ypač patiko šis sukulentas, su juo net miegoti ėjo vaikis :
ir už visus kitus labai ačiū, taip buvo smagu pakuoti
ir už visus kitus labai ačiū, taip buvo smagu pakuoti
Migmig, džiaugiuosi, kad viskas pravertė. Taip ir maniau, kad tą ,,Sukulentą-astrofitumą'' panaudosi arba adatom smaigstyti, arba prie kompo papozuoti, arba tavo mažasis žaislą turės.
QUOTE(Tina* @ 2014 06 08, 22:45)
@asta, o zinai tu mane savotiskai uzkretei prisipirkti mammi. Simet pagausejo ju pas mane senutes isdalijau, tai prisipirkau nauju
Aš į mamkes anksčiau net nežiūrėdavau,kol po kelių metų auginimo pirmą kartą nepražydo mammi candida nuo tada kiekvienam siuntime būtinai būna mammi,ir ne viena. Ypač patinka didžiažiedės
QUOTE(Migmig @ 2014 06 09, 15:55)
Kaip fainai
QUOTE(Migmig @ 2014 06 09, 15:55)
koks didelis
Evora, gal gali išduoti paslaptį kaip darai vazonėlį. Toks stabilus, neatrodo, kad vatos prikimštas.
Imu tikrą plastmasinį vazonėlį ir jį apneriu. Pradedu nuo pynutės ir žiedelio , taip kaip staltiesėlę neriant ir vis platinu. Kai apskritą dugną baigiu -daugiau akių nebeuždedu. Pradeda kilti vazono sienelė. Kai prireikia vėl pridedu akių. Vazono specialiai neperku-pilna jų turiu nuo parduotuvėse pirktų kaktusų. Ypač pačių mažiausių. Jie tokiam darbui ir naudojami dažniausiai, nes kažkaip visi labai laimingi tokį mažą niekutį gavę. Kas adatas smaigsto, kas po kelis prie kompo susistato, yra kas pasikabinę mašinoje prie veidrodėlio, vaikai prie penalo ar kuprinės užtrauktuko pritvirtinę. Taip žiūrėdama TV ir prisineriu visokių dovanėlių-žiūrėk ir atsiranda kam padovanoti.
Čia šiaip sau , ne patys tobuliausi paprastučiai mažiukai.
Čia šiaip sau , ne patys tobuliausi paprastučiai mažiukai.
QUOTE(evora @ 2014 06 09, 20:56)
Imu tikrą plastmasinį vazonėlį ir jį apneriu.
Ačiū už išsamų aprašymą
Na tada tu tikru tikriausia kaktusininke,reikia begalo tureti kantrybes toky grozy sukurti! As jau buciau senai y siulus ,,susisukus,, ne man megzti greiciau nupiesciau.