QUOTE(Norvide @ 2014 06 03, 10:43)
Dabar svarbiausia, kad už egzekuciją trigona ant manęs nesupyktų ir tvarkingai prigytu
Tai sakai "tvora" is mano "griozdo" pasidarei Gal ir liuks atrodys kai sulapos. Visai idomi ir nauja mintis. Dar niekur taip nemaciau. O man tai akys vis dar uzkliuva uz tuscio kampo, dar nepriprato. Tiek metu ji pas mane augo. Dabar galima sakyt is dideliu augalu liko tik vaskuole, fikusas, dracena. Labai daug ka isdalinau. O kaktusai liko tik kompaktiski, telpantys i mano maza balkoniuka.
atsiprasau,pridirbau negerai....is telefono norejau pasirodyti
QUOTE(Prickly @ 2014 06 03, 09:23)
Prieš kelias dienas Ermitaže prie stiklinės chemikalų spintos užkalbinau kažkokį Litagros vadybininką, domėjausi Actara. Jis patikino, kad Litagros parduotuvėse galima jos nusipirkti, kadangi man artimiausia jų parduotuvė yra Ukmergėje, tai dar nepatikrinau tos informacijos. Ar laisvai visiems parduoda, ar reikia gražiai paprašyti irgi nežinau
Taip Litagroj Panevežy tikrai yra ,sesė prieš savaitę pirko,laisvai pardavė.
Tina jei negausi,galiu paklaust pas savo pažystamą gėlininkę,ji lyg ir turi užsipirkus(gal dar turi )
Gerai, aciu, pradzioj pabandysiu Litagroj
QUOTE(Tina* @ 2014 06 03, 13:22)
O man tai akys vis dar uzkliuva uz tuscio kampo, dar nepriprato. Tiek metu ji pas mane augo.
Nu tik nepradėk gailėti, nes pas mane jis nuvys .
Jei norėsi galėsiu vieną "tvoros" pagaliuką gražinti .
Beje, labai patiko tephrocactus'o vazonėlis. Pas mane tokio išmatavimo yra daug minkštesni vazonėliai. Perku juos po 10 cnt. Kur tu juos perki ?
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 06 03, 15:18)
atsiprasau,pridirbau negerai....is telefono norejau pasirodyti
Kuo didesnė nuotrauka, tuo didesnis grožis
Cia berods is italu jis pirktas. Planuoju pardavinet keleta atlikusiu panasaus storumo plastiko vazoneliu. Bet dar tiksliai nenusprendziau kurie tie atlike bus
MAŽUMĖLE APSIPIRKAU...
Tik ne visų pavadinimus žinau, gal padėsite pakrikštyti?
Spėju, kad gymnas, bet nežinau koks.
NOTOKAKTUSAS-KOKS?
MAMKĖ-labai panaši į carmenae, bet pūkeliai vos, vos gelsvoki.
DAR VIENA MAMKĖ-panaši į albata, bet ar tikrai ji?
Šitą iš vis nežinau kam priskirtai-pumpurus krauna iš apačios kaip rebutia.
AR GALI ČIA BŪTI EUPHORBIA KAPUT MEDUSAE ?
BŪSIU LABAI DĖKINGA UŽ PAGALBĄ
Tik ne visų pavadinimus žinau, gal padėsite pakrikštyti?
Spėju, kad gymnas, bet nežinau koks.
NOTOKAKTUSAS-KOKS?
MAMKĖ-labai panaši į carmenae, bet pūkeliai vos, vos gelsvoki.
DAR VIENA MAMKĖ-panaši į albata, bet ar tikrai ji?
Šitą iš vis nežinau kam priskirtai-pumpurus krauna iš apačios kaip rebutia.
AR GALI ČIA BŪTI EUPHORBIA KAPUT MEDUSAE ?
BŪSIU LABAI DĖKINGA UŽ PAGALBĄ
QUOTE(evora @ 2014 06 05, 15:18)
MAŽUMĖLE APSIPIRKAU...
Kaip iš mūsų parduotuvių, tai puikūs pirkiniai
pirmas - Neochilenia paucicostata, trečias - rodos Migmig neseniai aiškinosi:gal carmenae hibridas su kuo nors, ketvirtas - tikrai ne albata, gal formosa ar pseudocrucigera (nes pūkai eina aiškiu žiedu) , penktas - manau kažkokia weingartia (dabar jos prie rebutijų)
AČIŪ, Prickly, Pati visada pirma sureaguoji į mano pagalbos šauksmą. Ir šiandien pagalvojau, kad kas, kas, bet Prickly-tikrai atsilieps.
evora, tai taškai pinigus kairėn dešinėn? ir kur randi? tokie rubuiliai sveiki atrodo. aš gal kitą savaitę su berniuku iki Jūsų atrėpliosiu, jei galima?