WESNERIUKAI
DOVANĖLĖS
SUSODINTI
DIČKIS-17,5 cm.
TIK NEPATINKA ŠTAI ŠIOS DĖMĖS-LABAI JAU ,,ĮTARTINOS''. KĄ GALI SPECAI APIE JAS PAKOMENTUOTI?
IR INVALIDŲ TIESINIMO METODIKA
Nu grazumelis
Pas mane Lobivia bonniae tokia pat sulinkusi atkeliavo, bet as pasodinusi nusukau nuo saules, pamaniau , kad atsities i saulutes puse gal geriau reiktu Jusu metodu pasinaudoti
O sulcorebutia rauschii kokio grazumo pas jus
kas liecia astrophytum, jei neminksta, tai speciau tos demeles del augalo senumo... pas mane yra toks vienas astrophytum
Seip tai liuks pirkinukai
Pas mane Lobivia bonniae tokia pat sulinkusi atkeliavo, bet as pasodinusi nusukau nuo saules, pamaniau , kad atsities i saulutes puse gal geriau reiktu Jusu metodu pasinaudoti
O sulcorebutia rauschii kokio grazumo pas jus
kas liecia astrophytum, jei neminksta, tai speciau tos demeles del augalo senumo... pas mane yra toks vienas astrophytum
Seip tai liuks pirkinukai
..vijana..,
sulcorebutia rauschii, tikiuosi tikrai turi? Jei ne, tai tau ir Vijai žemaitei galiu po vieną įsodintą duoti, nes įsodinau į atskirus mažučius vazonėlius.
Viskas su tais kaktusais gerai, tik aš pati kaip pripratusi prie didesnių, tai sunkiai vizualiai priprantu prie tokių 5 centų dydžio. Tokie pas mane vadinami ,,vaikų darželiu'' ir jų apmažinusi esu iki minimumo. Šiaip, kokio vaizdelio tikėjausi-tokį ir gavau. Net, kad astrofitumas milžinas bus irgi atspėjau.
Labiausiai džiaugiuosi astrofitumą superkabuto įsigijusi. Dabar, jei dar neapsigalvojai po kokio mėnesiuko vėl Wesnerio kaktusėlių užsakymą daryti, norėčiau prisijungti. Jau prisirinkau komplektuką.
Lobivia bonniae buvo tokia minkšta lyg guminė ( visai kaip iš sex reikmenų parduotuvės), o dabar jau sutvirtėjo ir auklėjasi stovėti tiesiai. Jei būčiau taip palikusi-kažin ar pačiai būtų užtekę sveikatos atsitiesti.
Papildyta:
Dabar norėčiau paprašyti atlikti ekspertizę. Įdedu pačio Wesnerio ERIOCACTUS WARASII fotografuotą nuotrauką(1) ir atsiųstą tą patį kaktusą (2 nuotrauka). Prašyčiau juos palyginti ir pasakyti ar čia tas pats kaktusas , ar ne?
Man, tai Šiaulių turguje pirktas už 8 lt. kaktusas ( 3 nuotrauka) panašesnis į Wesnerio (1), nei jo atsiųstas.
sulcorebutia rauschii, tikiuosi tikrai turi? Jei ne, tai tau ir Vijai žemaitei galiu po vieną įsodintą duoti, nes įsodinau į atskirus mažučius vazonėlius.
Viskas su tais kaktusais gerai, tik aš pati kaip pripratusi prie didesnių, tai sunkiai vizualiai priprantu prie tokių 5 centų dydžio. Tokie pas mane vadinami ,,vaikų darželiu'' ir jų apmažinusi esu iki minimumo. Šiaip, kokio vaizdelio tikėjausi-tokį ir gavau. Net, kad astrofitumas milžinas bus irgi atspėjau.
Labiausiai džiaugiuosi astrofitumą superkabuto įsigijusi. Dabar, jei dar neapsigalvojai po kokio mėnesiuko vėl Wesnerio kaktusėlių užsakymą daryti, norėčiau prisijungti. Jau prisirinkau komplektuką.
Lobivia bonniae buvo tokia minkšta lyg guminė ( visai kaip iš sex reikmenų parduotuvės), o dabar jau sutvirtėjo ir auklėjasi stovėti tiesiai. Jei būčiau taip palikusi-kažin ar pačiai būtų užtekę sveikatos atsitiesti.
Papildyta:
Dabar norėčiau paprašyti atlikti ekspertizę. Įdedu pačio Wesnerio ERIOCACTUS WARASII fotografuotą nuotrauką(1) ir atsiųstą tą patį kaktusą (2 nuotrauka). Prašyčiau juos palyginti ir pasakyti ar čia tas pats kaktusas , ar ne?
Man, tai Šiaulių turguje pirktas už 8 lt. kaktusas ( 3 nuotrauka) panašesnis į Wesnerio (1), nei jo atsiųstas.
QUOTE(evora @ 2014 06 01, 17:52)
zebrina-labai saikingai apsipirkai. Ar kitų kur norėjai nebebuvo? Bet nupirktieji atrodo nemaži.
O parodijos žiedų grožis Pritrenkianti raudona.
O parodijos žiedų grožis Pritrenkianti raudona.
Na lyginant su tavimi tai tikrai labai saikingai nebuvo kurių norėjau,matei gi kiek prisirinkus buvau..echinopsių krūvą labai gaila kad nebuvo..O gautieji tai tikrai labai džiugina,stambuoliai
O ši parodia tai stebina jau gal 8 žiedai buvo,ir dar vis lenda kiek ten dar jos pilvelyje žiedų gyvena
Tavo kaktusiukai irgi superiniai šakningi..ir astrofitum superkabuto laaabai fainutis
O tie 3 kaktusiukai esantys foto tai man visi atrodo skirtingi 1 ir 3 foto esantys gal kažkiek panašesni,bet tie briaunų pūkeliai 1foto tokie vientisi,o 3 foto lyg punktyrais ..kuokšteliais..na bent jau man taip atrodo..
evora, gražus rinkinukas, nuo mažulio iki dičkio Ačiū, kad ir apie mane pagalvojau, tikrai imsiu mažiukę, mainysiu į sodo derlių, kai tik kas užderės
Lyginau tas nuotraukas, ir man panašumas didesnis tarp pirmos ir trečios, nes ten briauna pūkuota, bet gal ant antrojo briauna vėliau išryškės?
Lyginau tas nuotraukas, ir man panašumas didesnis tarp pirmos ir trečios, nes ten briauna pūkuota, bet gal ant antrojo briauna vėliau išryškės?
googlėn su vedus notocactus warasii išmeta daug nuotraukų lygiai tokių pat kaip antroji, todėl...
dar radau lygiai taip (man) atrodančią parodia warasii.
radau anglišką forumą su diskusijomis kaip man atrodo tuo klasuimu: http://www.cactiguid...pic.php?t=22608
radau anglišką forumą su diskusijomis kaip man atrodo tuo klasuimu: http://www.cactiguid...pic.php?t=22608
Tai ir man, palyginus nuotraukas, wesneriukai labai skiriasi. Bet gal būna ir tokių-priklauso nuo augimo sąlygų ar dar kokios genetikos. Šiaip, tai tas warasii jau suaugęs ir neatrodo, kad ateityje kažkokias kudlotas briaunas galėtų užsiauginti.
Zebrina, negavau ir aš 5 kurių norėjau, tik 2 mažiukus vėliau kaip dovanėlę įdėjo. Bet, tai dar daug užsakymų galima ateityje turėti. Ne pas vokietuką, tai pas kitus kaktusistus ką nors įdomaus bus įmanoma rasti. Svarbu noro ir šlamančių turėti,.. ir dar vietos bute atrasti kur juos dėti Bet mes juk išradingos.
Vija žemaite, koks dar derlius-gėda už tokią špygutę ką nors ir imti. Prie to dar gausi vieną feriuką(mažą, nes pati didelių nemėgsti). Apsižiūrėjau, kad du dičkius tokius pat turiu. Ir kur mano akys buvo, kad praeitą kartą nepastebėjau, kai buvai atėjusi.
Papildyta:
Na, eriocactus, tai senasis pavadinimas. Po kažkokių naujų pasaulio kaktusistų pasitarimų, pakeitė į parodia. Bet Wesneris, matyt labiau gerbia senąjį pavadinimą.
Ačiū už pastangas indentifikuoti naujoko geneologiją.
Zebrina, negavau ir aš 5 kurių norėjau, tik 2 mažiukus vėliau kaip dovanėlę įdėjo. Bet, tai dar daug užsakymų galima ateityje turėti. Ne pas vokietuką, tai pas kitus kaktusistus ką nors įdomaus bus įmanoma rasti. Svarbu noro ir šlamančių turėti,.. ir dar vietos bute atrasti kur juos dėti Bet mes juk išradingos.
Vija žemaite, koks dar derlius-gėda už tokią špygutę ką nors ir imti. Prie to dar gausi vieną feriuką(mažą, nes pati didelių nemėgsti). Apsižiūrėjau, kad du dičkius tokius pat turiu. Ir kur mano akys buvo, kad praeitą kartą nepastebėjau, kai buvai atėjusi.
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2014 06 02, 20:50)
googlėn su vedus notocactus warasii išmeta daug nuotraukų lygiai tokių pat kaip antroji, todėl...
Na, eriocactus, tai senasis pavadinimas. Po kažkokių naujų pasaulio kaktusistų pasitarimų, pakeitė į parodia. Bet Wesneris, matyt labiau gerbia senąjį pavadinimą.
Ačiū už pastangas indentifikuoti naujoko geneologiją.
Skaitau ir tyliai dziaugiuos jog jus laimingos
O dabam (kaip mano dukryte sako ) pagelbekit man - gal turit uzsipirke Actaros ir parduotumet man pokuti
Papildyta:
O pas mane kasdien vis kas nors naujo zydi
Lobivia tiegeliana SE 77 (Čekija, 2009)
[attachmentid=232274]
Lobivia larae R264 Cochabamba, Cochabamba, Bolivia (IT 2013)
[attachmentid=232275]
Tik kazin ar cia tikrai toks augalas italai tai tokia foto isideje: http://www.cactus-ar...a,-Bolivia.html
O gal buna ju ir su maziau baltu viduriuku?
Matucana madisonorium
[attachmentid=232276]
O dabam (kaip mano dukryte sako ) pagelbekit man - gal turit uzsipirke Actaros ir parduotumet man pokuti
Papildyta:
O pas mane kasdien vis kas nors naujo zydi
Lobivia tiegeliana SE 77 (Čekija, 2009)
[attachmentid=232274]
Lobivia larae R264 Cochabamba, Cochabamba, Bolivia (IT 2013)
[attachmentid=232275]
Tik kazin ar cia tikrai toks augalas italai tai tokia foto isideje: http://www.cactus-ar...a,-Bolivia.html
O gal buna ju ir su maziau baltu viduriuku?
Matucana madisonorium
[attachmentid=232276]
Oi, Tina, kokios ryškios gražuolės. Tikrai
evora, reiks man bliūduką pasiimti naujokams, cibulaiškių bei gi salotų (bo daugiau dar jokio derliaus) ir eit pasimainyt
Šiandien kaktusiukų balkoniuką tvarkiau, ir primečiau, kad turiu 51 vazoniuką jau, rūšis patingėjau perskaičiuoti, nes kitur po kelias auga, kitur dubliuojasi. Ačiū visoms, pagausinusioms mano rinkinuką
evora, reiks man bliūduką pasiimti naujokams, cibulaiškių bei gi salotų (bo daugiau dar jokio derliaus) ir eit pasimainyt
Šiandien kaktusiukų balkoniuką tvarkiau, ir primečiau, kad turiu 51 vazoniuką jau, rūšis patingėjau perskaičiuoti, nes kitur po kelias auga, kitur dubliuojasi. Ačiū visoms, pagausinusioms mano rinkinuką
QUOTE(Tina* @ 2014 06 02, 22:03)
Prieš kelias dienas Ermitaže prie stiklinės chemikalų spintos užkalbinau kažkokį Litagros vadybininką, domėjausi Actara. Jis patikino, kad Litagros parduotuvėse galima jos nusipirkti, kadangi man artimiausia jų parduotuvė yra Ukmergėje, tai dar nepatikrinau tos informacijos. Ar laisvai visiems parduoda, ar reikia gražiai paprašyti irgi nežinau
QUOTE(Tina* @ 2014 05 31, 13:32)
Norvide, aciu tau, kad pasiryzai mano senute prikelti antrajam gyvenimui
Euphorbija trigona
Visas šakas nupjoviau ir patrumpinau, kad tiesios ir be ramsčių augtų. Kai pradės svirti, vėl trumpinsiu ir šaknydinsiu iš naujo. Kad tvirta tvora būtų.
Senolės sumedėjęs kamienas liko be šakų, bet dar neišmestas. Pagarbiai pasodinau į vazoną ir laukiu naujų jo šakų.
Dabar svarbiausia, kad už egzekuciją trigona ant manęs nesupyktų ir tvarkingai prigytu