Norvide, aciu tau, kad pasiryzai mano senute prikelti antrajam gyvenimui
QUOTE(Tina* @ 2014 05 31, 13:32)
Norvide, aciu tau, kad pasiryzai mano senute prikelti antrajam gyvenimui
Ji jau visai nepanaši į senutę. Tikrai jos nepažintum . Antradienį įkelsiu nuotrauką.
Ačiū tau už patogų trigonos supakavimą ir dovanėles
Ačiū Tinai už gražuolius Labai patenkinta užsakymu,augaliukai tikrai nemaži,o vienas net didelis šaknys visų gražios(ir 1 dovanėlę gavau) reiks pafotkint-pasirodysiu,tik dar neprisiruošiu
Smagu buvo laukt,o dar smagiau išvyniot Tikrai labai dėkinga,ir lauksiu kito užsakymo
Smagu buvo laukt,o dar smagiau išvyniot Tikrai labai dėkinga,ir lauksiu kito užsakymo
na, ir turiu visiska nupiepeliu kompanija, sejinukai mano, neikaip neina man su jeis draugauti, kazkaip uzmarsty jie pas mane, nes nerodojokio noro augti
kokioj zemej pas jus auga Astrophytum caput-medusae?, nesuprantu kas jiems nepatinka gal reiktu kokiu spec. trasu gal kas gali is patirties pasidalinti kaip auginat
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 01, 15:00)
na, ir turiu visiska nupiepeliu kompanija, sejinukai mano, neikaip neina man su jeis draugauti, kazkaip uzmarsty jie pas mane, nes nerodojokio noro augti
kokioj zemej pas jus auga Astrophytum caput-medusae?, nesuprantu kas jiems nepatinka gal reiktu kokiu spec. trasu gal kas gali is patirties pasidalinti kaip auginat
Tie kaput -medusae man atrodo labai normaliai-labai norėčiau vieno... Siunčiausi pernai iš čeko, tai tikrai gavau blogiau atrodantį, mažesnį ir sudžiūvusį.
O seip labai gailiuosi, kad daugiau nepirkau
[/quote]
Kažkas gailisi,kad per mažai pirko,o aš tai šiemet per visus darbus visus užsakymus pražioplinau .Tenka tik jūsų pirkinukais pasigėrėti
Mano naujokėliai
o čia "seneliai"
o čia "seneliai"
zebrina-labai saikingai apsipirkai. Ar kitų kur norėjai nebebuvo? Bet nupirktieji atrodo nemaži.
O parodijos žiedų grožis Pritrenkianti raudona.
O parodijos žiedų grožis Pritrenkianti raudona.
Gražūs visų naujokai, bet kokie dideli, ypač zebrinos. Čia gal nuo rūšies dydis priklausė? O iš Tinos pirkinių litopsiukas iš čeko patiko.
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 01, 16:00)
Pas mane irgi panašiai auga - vieną šaką išleidžia, kitą nudžiovina. Auga savos gamybos žemėje, apie pusę juodos žemės ( ne parduotuvinės), kita pusė - žvyras, ceolitas, anglis. Neprisimenu, ar kraiko dėjau. Turbūt dėjau
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 01, 15:00)
Man jie atrodo visai neblogai, ypač tas kur kairėj: toks didelis kaudeksėlis žemėje matosi . Pas mane kaip ir pas anril: vieną šaką išleidžia, o vieną nudžiovina, todėl manau, kad bijodama juos supūdyti padariau per daug laidžią porėtą žemę, tų užpildų dalis pas mane didesnė nei pas anril ir dar dėjau marmuro skaldelės, ir kačių kraiko (vat jo gal ir nereikėjo dėti , nes labai greitai išdžiūsta). Kadangi tos šakelės pas mane išdžiūvo ne pavasarį, o dabar per karščius, pasidariau išvadą, kad jiems nepatinka saulės kepinimas ir jie mėgsta gerti