Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Norvide, aciu tau, kad pasiryzai mano senute prikelti antrajam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 05 31, 13:32)
Norvide, aciu tau, kad pasiryzai mano senute prikelti antrajam gyvenimui  4u.gif

Ji jau visai nepanaši į senutę. Tikrai jos nepažintum wink.gif. Antradienį įkelsiu nuotrauką.

Ačiū tau už patogų trigonos supakavimą ir dovanėles wink.gif
Atsakyti
Ačiū Tinai už gražuolius wub.gif Labai patenkinta užsakymu,augaliukai tikrai nemaži,o vienas net didelis bigsmile.gif šaknys visų gražios(ir 1 dovanėlę gavau) reiks pafotkint-pasirodysiu,tik dar neprisiruošiu ax.gif
Smagu buvo laukt,o dar smagiau išvyniot biggrin.gif Tikrai labai dėkinga,ir lauksiu kito užsakymo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

na, ir turiu visiska nupiepeliu kompanija, sejinukai mano, neikaip neina man su jeis draugauti, kazkaip uzmarsty jie pas mane, nes nerodojokio noro augti schmoll.gif
kokioj zemej pas jus auga Astrophytum caput-medusae?, nesuprantu kas jiems nepatinka schmoll.gif gal reiktu kokiu spec. trasu g.gif gal kas gali is patirties pasidalinti kaip auginat g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 01, 15:00)

na, ir turiu visiska nupiepeliu kompanija, sejinukai mano, neikaip neina man su jeis draugauti, kazkaip uzmarsty jie pas mane, nes nerodojokio noro augti schmoll.gif
kokioj zemej pas jus auga Astrophytum caput-medusae?, nesuprantu kas jiems nepatinka schmoll.gif  gal reiktu kokiu spec. trasu g.gif  gal kas gali is patirties pasidalinti kaip auginat g.gif

Tie kaput -medusae man atrodo labai normaliai-labai norėčiau vieno... rolleyes.gif Siunčiausi pernai iš čeko, tai tikrai gavau blogiau atrodantį, mažesnį ir sudžiūvusį.
Atsakyti

O seip labai gailiuosi, kad daugiau nepirkau doh.gif
[/quote]

Kažkas gailisi,kad per mažai pirko,o aš tai šiemet per visus darbus visus užsakymus pražioplinau cray.gif cray.gif .Tenka tik jūsų pirkinukais pasigėrėti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano naujokėliai ax.gif

user posted image

o čia "seneliai" biggrin.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
zebrina-labai saikingai apsipirkai. Ar kitų kur norėjai nebebuvo? Bet nupirktieji atrodo nemaži. thumbup.gif

O parodijos žiedų grožis thumbup.gif Pritrenkianti raudona. wub.gif
Atsakyti
Gražūs visų naujokai, bet kokie dideli, ypač zebrinos. Čia gal nuo rūšies dydis priklausė? O iš Tinos pirkinių litopsiukas iš čeko patiko.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 01, 16:00)
kokioj zemej pas jus auga Astrophytum caput-medusae?, nesuprantu kas jiems nepatinka schmoll.gif  gal reiktu kokiu spec. trasu g.gif  gal kas gali is patirties pasidalinti kaip auginat g.gif

Pas mane irgi panašiai auga - vieną šaką išleidžia, kitą nudžiovina. Auga savos gamybos žemėje, apie pusę juodos žemės ( ne parduotuvinės), kita pusė - žvyras, ceolitas, anglis. Neprisimenu, ar kraiko dėjau. Turbūt dėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 06 01, 15:00)

Man jie atrodo visai neblogai, ypač tas kur kairėj: toks didelis kaudeksėlis žemėje matosi biggrin.gif . Pas mane kaip ir pas anril: vieną šaką išleidžia, o vieną nudžiovina, todėl manau, kad bijodama juos supūdyti padariau per daug laidžią porėtą žemę, tų užpildų dalis pas mane didesnė nei pas anril ir dar dėjau marmuro skaldelės, ir kačių kraiko (vat jo gal ir nereikėjo dėti g.gif , nes labai greitai išdžiūsta). Kadangi tos šakelės pas mane išdžiūvo ne pavasarį, o dabar per karščius, pasidariau išvadą, kad jiems nepatinka saulės kepinimas ir jie mėgsta gerti smile.gif
Atsakyti
Pas mane zeme irgi primaisyta, dali dienos gauna tisiogines sviesos, dali siek tiek pavesiuko. o tas pilvukas kur matosi, tai giliau siek tiek pasiraukslejas g.gif
Gal as per mazai lieju g.gif nes bijau perlaistyti g.gif
Atsakyti