Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(..vijana.. @ 2014 05 29, 19:51)

O seip labai gailiuosi, kad daugiau nepirkau doh.gif

tai gal baigiam gailėtis ir bandom kooperuotis dar vienam pirkimui, juk ne veltui dovanų pridėta buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2014 05 29, 19:51)

user posted image

O seip labai gailiuosi, kad daugiau nepirkau doh.gif

kuo vardu šis gražuolis?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2014 05 29, 19:37)
kuo vardu šis gražuolis?

Ortegocactus macdougallii

Na, uz kokio menesiuko, jei niekas neapsiims uzsakymo daryti, ir bus norinciu prisideti prie manes, tai galesiu ir as padaryti, koki maziuka uzsakymuka.
Atsakyti
Vijana,ooooj kokia pas tave egzotika wub.gif

Merginos,gal kuri turit po ranka čeko puslapiuko nuorodą? Aš sėdžiu ne prie savo kompo,tai visi galai pasimetę.Čekas įdėjo gymniuką,nes per žioplumą į sąrašą įtraukiau du vienodus, doh.gif norėčiau susirasti jo pavadinimą.

Saviškius jau irgi susisodinau,prie to pačio kai ką ir persodinau,atskyriau vaikus...ruošiuosi turgeliui ax.gif

Atsakyti
..vijana.. mūsu skoniai sutapo, žiūriu, ir pas Jus ortegiukas wink.gif o kas tas paskutinis "baisuoklis" toks pasviręs? ir ką su juo įmanoma padaryti? kirpti ir sodinti? ar kaip?

turgelis, turgelis, nematau, nematau tų žodžių, einu šalin grindų plauti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 05 29, 21:10)
..vijana.. mūsu skoniai sutapo, žiūriu, ir pas Jus ortegiukas wink.gif o kas tas paskutinis "baisuoklis" toks pasviręs? ir ką su juo įmanoma padaryti? kirpti ir sodinti? ar kaip?

drinks_cheers.gif
paskutinis tai Pterocactus tuberosus, skaitineju dabar kaip cia ji priversti isleisti daugiau tu "sakeliu" ir kogero pavasari teks surizikuoti ir stipriai ji pakirpti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 29 gegužės 2014 - 21:48
bet tai koks keistuolis, Pterocactus tuberosus. Manęs pailgi netraukia, tik rutuliukai greit neaugantys, kažin, koks čia asmenybės tipas pgl. Froidą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2014 05 29, 21:04)
Saviškius jau irgi susisodinau,prie to pačio kai ką ir persodinau,atskyriau vaikus...ruošiuosi turgeliui  ax.gif

Asta, laukiu tavo turgelio mirksiukas.gif As pati tai jau taip apsislaviau kampus, kad nebeturiu kuom dalintis kuri laika. Nebent vazonais biggrin.gif

http://www.cact.cz/g...est/galerie.htm
Atsakyti
O cia mano cekai rolleyes.gif

Gymnocalycium neuhuberi GN 77
[attachmentid=232237]

Gymnocalycium poeschlii LB 320
[attachmentid=232238]

Lithops vallis-mariae
[attachmentid=232239]

Mammillaria candida
[attachmentid=232240]

Mammillaria zephyranthoides
[attachmentid=232241]

Pygmaeocereus bieblii
[attachmentid=232242]

Solisia (Mammil.) pectinata PP 663
[attachmentid=232243]
Atsakyti
AR VISI JAU GAVOT SAVO KAKTUSUS?
Atsakyti
Aš tai šiandien pasiėmiau iš Migmig (Ačiū jai). Na, bet man atrodo, kad čekas vietoj echinoc. viridiflorus įdėjo antrą echinocereusą reichenbachi. Gal aš klystu? Pamatysiu, kai pražys... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtrungėlė: 30 gegužės 2014 - 17:14
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2014 05 30, 17:12)
Aš tai šiandien pasiėmiau iš Migmig (Ačiū jai). Na, bet man atrodo, kad čekas vietoj echinoc. viridiflorus įdėjo antrą echinocereusą reichenbachi. Gal aš klystu? Pamatysiu, kai pražys...  ax.gif

sprendžiant pagal tai jog numeriai vienodi, tai matyt suklydo ir įdėjo du vienodus. g.gif

Atsakyti
Šiandien savo namučius pasiekė ir maniškiai klajokliai. Prie 13 užsakytų kaktusų gavau 2 dovanų. Būtent tuos , kurių sakė neturintis: ORTEGOCACTUS MACDOUGALLII-H-1,5 cm. ir PELECYPHORA ASSELIFORMIS-H-2 cm.-šis be šaknų.

Kaktusų sveikatos stovis po kelionės labai įvairus-yra besilankstančių lyg guminė lazdelė, yra labai pabalusia balta viršūne, yra visai puikiausiai atrodančių. Vieno šaknis su puviniu, kelių- iš smulkių šaknelių tik dulkelės subyrėjo.
Dydis nuo 1,5 cm iki 17,5 cm.

Smulkesnę fotosesiją pristatysiu pirmadieny. Dabar ir nuotraukų įkelti negaliu, ir dar nesusodinau į vazonus.

DIDELIS AČIŪ TINAI- UŽ MANO PIRMĄ UŽSAKYMĄ IR MIGMIG -UŽ OPERATYVŲ PASIAUKOJANTĮ PRISTATYMĄ. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti