Tina, prašau žvilgtelti į savo elektroninį paštą.
Ačiū merginoms už iniciatyvą ir postūmį papildyti kuklią lentynėlę. Tina, dėkui už organizavimą ir operatyvų persiuntimą, esu šią naktį laiminga laiminga. ..vijana.. ačiū už perdavimą ir dovanėlę Gaila, nespėjom pabendrauti, bet bus proga susitikti kitą kartą.
Rodausi su vokietukais
bendras vaizdelis, o paskui bus iš arčiau.
iš arčiau:
Dovanų gavau tai, ką užsakiau, tik už juos nereikėjo mokėti, žodžiu, keine Überraschungen (verčiu: jokių siurprizų) Užsakiau 8, mokėjau už šešis
mano sąrašas:
Astrophytum Coahuilense
Echinopsis Hybride 359 Santa
Echinopsis Hybride 330 Huascar
Echinopsis Hybride 606 Madeira
Echinofossulocactus Pentacanthus
Thelocactus Phymatothelos
O šie buvo dovanų, bet mano pasirinkti
Ortegocactus Macdougallii
Pelecyphora Aselliformis (be šaknų, bet kokia faina mažulė, apsiseilėjusi žiūrėjau)
Papildyta:
Bet kitų kokie dideli kaktusai, aš nustebinta
Rodausi su vokietukais
bendras vaizdelis, o paskui bus iš arčiau.
iš arčiau:
Dovanų gavau tai, ką užsakiau, tik už juos nereikėjo mokėti, žodžiu, keine Überraschungen (verčiu: jokių siurprizų) Užsakiau 8, mokėjau už šešis
mano sąrašas:
Astrophytum Coahuilense
Echinopsis Hybride 359 Santa
Echinopsis Hybride 330 Huascar
Echinopsis Hybride 606 Madeira
Echinofossulocactus Pentacanthus
Thelocactus Phymatothelos
O šie buvo dovanų, bet mano pasirinkti
Ortegocactus Macdougallii
Pelecyphora Aselliformis (be šaknų, bet kokia faina mažulė, apsiseilėjusi žiūrėjau)
Papildyta:
Bet kitų kokie dideli kaktusai, aš nustebinta
Saviškius jau pasodinau, sorry už nuotraukų dydžius
Frailea aurora
Theocephala napina
stenocactus pentocantus
laphophora wiliamsi
frailea larae
Frailea aurora
Theocephala napina
stenocactus pentocantus
laphophora wiliamsi
frailea larae
Sveikinu visus su naujais Wesnerio kaktusiukais atrodo tarp pardavėjų jis rimtai pirmauja
Mano čekai visi tokie graikiško riešuto dydžio - ar didesni, ar mažesni, tokie kaip kiekvienais metais. Tik nustebino, kad dalis (daugiausia mammillarijų) kaip ir ištraukti iš mažiukų vazoniukų, kietai prisivynioję šaknimis durpėse, tikrai nesitikėjau, kad reiks man juos mirkyti ir draskyti šaknis kaip maximinius (labai to nemėgstu)
Bet nudžiugino echinocereusų rinkinukas augintojo nuožiūra (kaip loterija, kai nežinai ką gausi ) - visi puikūs , ir didesni, ir mažesni
Ačiū Tinai ir Migmig už operatyvų pristatymą į Vilnių
Mano čekai visi tokie graikiško riešuto dydžio - ar didesni, ar mažesni, tokie kaip kiekvienais metais. Tik nustebino, kad dalis (daugiausia mammillarijų) kaip ir ištraukti iš mažiukų vazoniukų, kietai prisivynioję šaknimis durpėse, tikrai nesitikėjau, kad reiks man juos mirkyti ir draskyti šaknis kaip maximinius (labai to nemėgstu)
Bet nudžiugino echinocereusų rinkinukas augintojo nuožiūra (kaip loterija, kai nežinai ką gausi ) - visi puikūs , ir didesni, ir mažesni
Ačiū Tinai ir Migmig už operatyvų pristatymą į Vilnių
QUOTE(Enija @ 2014 05 29, 08:13)
Saviškius jau pasodinau, sorry už nuotraukų dydžius
Theocephala napina
Theocephala napina
Tos napinos dygliai labai jau ne napiniški Čia iš Wesnerio?
QUOTE(Enija @ 2014 05 28, 20:13)
tikriausiai kortelės susipainiojo per fotosesiją irgi pastebėjau, kad pats kairiausias viršuje gal ne Frailea
QUOTE(anril @ 2014 05 29, 16:32)
Tos napinos dygliai labai jau ne napiniški Čia iš Wesnerio?
tai ką supainiojau? Kas čia tuomet? Help help, nes popieriukas tai buvo šitas kartu susuktas
Papildyta:
QUOTE(Prickly @ 2014 05 29, 16:51)
tikriausiai kortelės susipainiojo per fotosesiją irgi pastebėjau, kad pats kairiausias viršuje gal ne Frailea
pagelbėkit, o tai apsijuokiau per pusę pasaulio Kas yra kas pas mane?
Kuris iš jų frailea tada?
Papildyta:
susigaudžiau pati. Dėkoju kad pataisėt, o tai tikėčiau kad yra taip kaip sudėlioja Einu vazonuose sukilnosiu vardus
Nu ir as virusu uzsikreciau beziuredama y jusu grozius,koks adresas to vokiecio ymeskit nuorodele,eisiu pasivaikscioti.Ar ten kainos pas jy yra? ....lyg kazkada ziurejau be kainu buvo,todel bijojau zvalgytis.
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 05 29, 19:03)
Nu ir as virusu uzsikreciau beziuredama y jusu grozius,koks adresas to vokiecio ymeskit nuorodele,eisiu pasivaikscioti.Ar ten kainos pas jy yra? ....lyg kazkada ziurejau be kainu buvo,todel bijojau zvalgytis.
verta. Kaip susilaikyti ir nenorėti daugiau?
QUOTE(Enija @ 2014 05 29, 18:12)
verta. Kaip susilaikyti ir nenorėti daugiau?
Nu tik nepatinka man pas jy kad nera foto prie augalo,kaip pas italus tai smagu zvalgytis,turint ir foto busimo ziedo ir kaina salia
kaip tai nera foto, yra Bildgergalerien, o ten nuotraukos is eiles arba pgl rusis, su pavadinimas, o kainos nera prie kiekvieno, parasyta, kad pgl. dydi 3-4 Euro