Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tina, prašau žvilgtelti į savo elektroninį paštą.
Atsakyti
Ačiū merginoms už iniciatyvą ir postūmį papildyti kuklią lentynėlę. Tina, dėkui už organizavimą ir operatyvų persiuntimą, esu šią naktį laiminga laiminga. ..vijana.. ačiū už perdavimą ir dovanėlę 4u.gif Gaila, nespėjom pabendrauti, bet bus proga susitikti kitą kartą.
Rodausi su vokietukais
bendras vaizdelis, o paskui bus iš arčiau.
user posted image

iš arčiau:

user posted image
user posted imageuser posted image

Dovanų gavau tai, ką užsakiau, tik už juos nereikėjo mokėti, žodžiu, keine Überraschungen (verčiu: jokių siurprizų) Užsakiau 8, mokėjau už šešis
mano sąrašas:
Astrophytum Coahuilense
Echinopsis Hybride 359 Santa
Echinopsis Hybride 330 Huascar
Echinopsis Hybride 606 Madeira
Echinofossulocactus Pentacanthus
Thelocactus Phymatothelos

O šie buvo dovanų, bet mano pasirinkti
Ortegocactus Macdougallii
Pelecyphora Aselliformis (be šaknų, bet kokia faina mažulė, apsiseilėjusi žiūrėjau)

Papildyta:
Bet kitų kokie dideli kaktusai, aš nustebinta smile.gif
Atsakyti
Saviškius jau pasodinau, sorry už nuotraukų dydžius

user posted image
Frailea aurora
user posted image
Theocephala napina

user posted image
stenocactus pentocantus

user posted image
laphophora wiliamsi

user posted image
frailea larae
Atsakyti
Sveikinu visus su naujais Wesnerio kaktusiukais smile.gif atrodo tarp pardavėjų jis rimtai pirmauja
Mano čekai visi tokie graikiško riešuto dydžio - ar didesni, ar mažesni, tokie kaip kiekvienais metais. Tik nustebino, kad dalis (daugiausia mammillarijų) kaip ir ištraukti iš mažiukų vazoniukų, kietai prisivynioję šaknimis durpėse, tikrai nesitikėjau, kad reiks man juos mirkyti ir draskyti šaknis kaip maximinius (labai to nemėgstu)schmoll.gif
user posted image
Bet nudžiugino echinocereusų rinkinukas augintojo nuožiūra (kaip loterija, kai nežinai ką gausi smile.gif ) - visi puikūs biggrin.gif , ir didesni, ir mažesni
user posted image
Ačiū Tinai ir Migmig už operatyvų pristatymą į Vilnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2014 05 29, 08:13)
Saviškius jau pasodinau, sorry už nuotraukų dydžius
user posted image
Theocephala napina

Tos napinos dygliai labai jau ne napiniški g.gif Čia iš Wesnerio?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2014 05 28, 20:13)
Laba diena. Išpakavau.

user posted image

tikriausiai kortelės susipainiojo per fotosesiją smile.gif irgi pastebėjau, kad pats kairiausias viršuje gal ne Frailea
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2014 05 29, 16:32)
Tos napinos dygliai labai jau ne napiniški g.gif  Čia iš Wesnerio?

tai ką supainiojau? blink.gif Kas čia tuomet? Help help, nes popieriukas tai buvo šitas kartu susuktas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Prickly @ 2014 05 29, 16:51)
tikriausiai kortelės susipainiojo per fotosesiją smile.gif irgi pastebėjau, kad pats kairiausias viršuje gal ne Frailea

pagelbėkit, o tai apsijuokiau per pusę pasaulio ax.gif Kas yra kas pas mane?

Kuris iš jų frailea tada?
Papildyta:
susigaudžiau pati. blush2.gif Dėkoju kad pataisėt, o tai tikėčiau kad yra taip kaip sudėlioja lotuliukas.gif Einu vazonuose sukilnosiu vardus biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir as virusu uzsikreciau beziuredama y jusu grozius,koks adresas to vokiecio ymeskit nuorodele,eisiu pasivaikscioti.Ar ten kainos pas jy yra? ....lyg kazkada ziurejau be kainu buvo,todel bijojau zvalgytis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 05 29, 19:03)
Nu ir as virusu uzsikreciau beziuredama y jusu grozius,koks adresas to vokiecio ymeskit nuorodele,eisiu pasivaikscioti.Ar ten kainos pas jy yra? ....lyg kazkada ziurejau be kainu buvo,todel bijojau zvalgytis. g.gif

drinks_cheers.gif verta. Kaip susilaikyti ir nenorėti daugiau? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2014 05 29, 18:12)
drinks_cheers.gif  verta. Kaip susilaikyti ir nenorėti daugiau? mastau.gif

Nu tik nepatinka man pas jy kad nera foto prie augalo,kaip pas italus tai smagu zvalgytis,turint ir foto busimo ziedo ir kaina salia ax.gif
Atsakyti
kaip tai nera foto, yra Bildgergalerien, o ten nuotraukos is eiles arba pgl rusis, su pavadinimas, o kainos nera prie kiekvieno, parasyta, kad pgl. dydi 3-4 Euro
Atsakyti
Dar savo nerodziau, tai mano siokie tokie paliegeliai, bet tikiu kad atsigaus
user posted image
user posted image
su situo tai teks kazka daryti g.gif visai jis nepatinka man g.gif
user posted image
O seip labai gailiuosi, kad daugiau nepirkau doh.gif
Atsakyti