Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(..vijana.. @ 2014 05 27, 17:33)
Gal ir siauliai ryt netycia gaus, tikiuosi g.gif  smile.gif
O seip Tina, ar dideli augaliukai kuriuos matete? smile.gif

Tai, kad maciau tik savus biggrin.gif visa kita supakuota, nelindau. Kai kuriu net i atskiras dezutes, kuriu neatidariau. Manieji nemazi, grazus, kai kurie be saknu. Butinai pasigirsiu su nuotraukom. Dabar pas mane pastovus laiko stygius viskam doh.gif

Siauliai turetu gaut rytoj, kiti miestai taip pat, nes issiunciau anksti ryte.
Atsakyti
Na va kaktusai tikrai jau Vilniuj, saugiai atkeliavo, iš tikro reiktų kuo greičiau pasiimti ir išpakuoti, nes mano kai kurių jau viršūnės patysusios ir nušviesėjusios. rolleyes.gif

Bet vėl esu be galo nustebusi, na tikrai dideli atkeliavo vokiečio kaktusai, vienas netgi žydintis thumbup.gif

Man atrodo reiktų organizuotis kelionę pas jį į svečius biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dar nesibaigė mano kaktusyne žiedai bigsmile.gif
Du geltoni echinopsiai iš senukų
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O ka gero dovanu tau idejo vokietis?

Eisiu ir as savus nufotkint. smile.gif

Beje, buvo malonu pagaliau susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano wessneriukai smile.gif

[attachmentid=232213]

Ypatingai dziaugiuos dovana - Stern von Hemsbach wub.gif Uzsiminiau, kad labai gaila jog jo neturejo, tai jie man dar atrado is rezervu ir idejo smile.gif
Atsakyti
Regis Wessneris papirkineja biggrin.gif ir taip sakyciau nekukliai, kad net dar sia vasarele reiktu dar isigyti ka nors smile.gif
Tina, tau pasiseke, o mano Stern von Lorsch neturejo verysad.gif smile.gif
Bet buvau uzsisakiusi Ortegocactus macdougallii, tai ji gavau dovanu.
Atsakyti
Vokietis neįdėjo lobivijos pampana, nors buvo už ją sumokėta, bet įdėjo echinopsį stern von hemsbach ir terhrocactus geometricus, abu be šaknų, už kuriuos nereikėjo mokėti, nes atseit nebuvo. cool.gif

Ir man buvo smagu susipažinti ir pamatyti tavo kolekciją. thumbup.gif
Atsakyti
Na, tada as i eile, kam bus koks vaikiukas echinopsį stern von hemsbach, nupirksiu ir brangiai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ačiū Tinai už Kaktusų parsiuntimo organizavimą.
Migmig, ačiū už kaktusiukų pargabenimą iš Kauno į Vilnių. Labai džiaugiuosi pamačiusi tavo įspūdingą kaktusų kolekciją bigsmile.gif

Mano naujokai:
Vokietukai

user posted image user posted image

Dovanėlė
user posted image

Čeko

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Laba diena. Išpakavau. Dar tik sodinsiu bet jau alpstu kaip noriu dar blush2.gif

Labai labai ačiū padėjusioms tuos stebūkliukus atgabenti į mano rankas. Ačiū Tinai, ačiū Migmig. wub.gif

tik išpakuoti:

user posted image

viena Frailea dovanota ir su dviem pumpurais. wub.gif Trys kaktusai su pumpurais iš viso, tikiuosi žydės nepajutę kelionės nepatogumų biggrin.gif

Ech, kad taip dar vieną antpuolį pas Wesner wub.gif
Atsakyti
Pagausėjimas ir pas mane smile.gif Wessneris dovanų įdėjo echinopsį Rosa-violet. Žymiai didesnį negu pirkti kaktusiukai,ir dar su pumpuru wub.gif Žiūrinėjau jo puslapyje,bet tokio neradau unsure.gif ir aišku,kad norėčiau dar minimum 10 doh.gif
Atsakyti
Rodau aš saviškius gautus iš Wesnerio smile.gif Net keletas jau su žiedais. "Sierra Skyline" buvo du sukibę kaktusiukai, kurios be vargo atskyriau. Šį kartą tik vienas buvo be šaknų. Ir kaip visada jie įdėjo dovanų. Ir aš gavau ''Stern von Hemsbach'' smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 05 28, 17:25)
Vokietis neįdėjo lobivijos pampana,

Matai, o man ja idejo. Kai apsivaikuos - as tau ja pazadu biggrin.gif Nu bet koks siurprizas cia su tom dovanom smile.gif O pas visus Stern besaknis? Idomu kas dar kuom pasigirs, nes tikrai nemaciau ne vieno zmogaus kaktusu, viskas supakuota, nieko rusiuot ispakuojant nereikejo sikart.

O kaip siu metu italu asortimentas? Turi jie ka nors naujo, verto nuodemes?
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2014 05 28, 22:11)
Wessneris dovanų įdėjo echinopsį Rosa-violet.

Idomu kaip zydes bigsmile.gif
Papildyta:
Bet visumoj Wessner nepridejo is lempos dovanu, o tokias, kuriu kiekvienas norejo. Tikras Kaledu senelis biggrin.gif
Atsakyti