Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(evora @ 2014 05 26, 11:47)
anril[COLOR=red], labai žavus žiedelis thumbup.gif  Visas ypatingumas tame, kad žiedlapiai sukasi lyg vėjo malūnėlis. Dar nebuvau tokio mačiusi. thumbup.gif

Iš pradžių skleidėsi tiesūs žiedlapiai. Į žydėjimo pabaigą užsisuko smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 05 26, 12:19)

Vilnieciu labai daug visko  doh.gif Ar lauksit savaitgalio kol Norvide jums parves viska?

O kaip kitos norite ? Aš galiu laukti ir šeštadienio. Tinai mažiau vargo bus.
Atsakyti
Man tai iš vienos pusės norėtųsi gauti anksčiau, bet tik todėl, kad neramu: gal labai čekai per tuos karščius suvyto, nes kartais mažiukai labai būna. O iš kitos pusės galiu laukti ir šeštadienio, mažiau Tinai pakavimo bus. smile.gif Kitos nutarkit kaip geriau
Atsakyti
As pageidauciau, kad lauktumet sestadienio cool.gif tikrai man maziau vargo butu, nes sikart vilnieciu nemazos dezutes. Norvide, neissigandot dar? Neapsigalvojot? biggrin.gif

O gal savaites eigoj dar kas is vilnieciu vaziuos pro Kauna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 26 gegužės 2014 - 12:31
Geros zinios thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 05 26, 12:30)
As pageidauciau, kad lauktumet sestadienio  cool.gif tikrai man maziau vargo butu, nes sikart vilnieciu nemazos dezutes. Norvide, neissigandot dar? Neapsigalvojot?  biggrin.gif

Neišsigandau, neapsigalvojau wink.gif

Tik mąstau kaip Euphorbiją trigoną reikės parsivešti. Pirmiau šaknis ar viršūnę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2014 05 25, 22:19)
Asta - graži spalva gavosi.
Parduodu kelis sėjinukus.

Jis žydi kasmet. Šiemet kažkoks žalesnis nei visada unsure.gif
Ar dar turi echinopsiuką? Rezervuok ji man,jei niekam nepažadėjai 4u.gif
Atsakyti
Gerai, žydėti jis turėtų geltonai, bet pas mane didysis dar nežydėjo. Aš tau Lobivijų pora sėjinukų iki rudens dar užauginsiu.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2014 05 26, 21:32)
Aš tau Lobivijų pora sėjinukų iki rudens dar užauginsiu.

wub.gif Kaip fainai,ačiū 4u.gif Darysim mainus ax.gif

Vijana rolleyes.gif ax.gif

https://lh3.googleus...12/IMG_3416.JPG
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2014 05 27, 11:15)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaktusai visiems issiusti. Del Vilniaus - jei persigalvosit, ardysiu dezes ir talpinsiu kompaktiskai siuntimui. Ar ramiai laukiam sestadienio kol Norvide parves?
Atsakyti
Turiu naujienu. Vilnieciu kaktusus i Vilniu siandien pargabens migmig. Veliau visiems prasiusiu jos kontaktus. Kaktusiukus paims gana velai, tad siandien jos dar neatakuokit cool.gif
Atsakyti
Gal ir siauliai ryt netycia gaus, tikiuosi g.gif smile.gif
O seip Tina, ar dideli augaliukai kuriuos matete? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 27 gegužės 2014 - 16:34