Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Kaip malonu akis paganyti po tokius grožius wub.gif
Pagyrimai augintojoms 4u.gif
Atsakyti
Tina jau kokia grazi Lobivia sublimiflora wub.gif wub.gif bigsmile.gif gal vaikuciu turi? 4u.gif
Atsakyti

Šeštadieny turguje, pas moterytę, nusipirkau už 8 lt. štai šį gražuolį. Didžiulis, kumščio dydžio. thumbup.gif

user posted image

Ir dar keli kuklūs žiedeliai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mergaitės ,nuostabūs žiedai wub.gif wub.gif Kelis kartus vis puslapius peržiūriu"pasikartoju" lotuliukas.gif
Evora puikus pirkinys bigsmile.gif ot pasisekė mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif o kaip jis vadinas?
Atsakyti
Manau, kad parodija. Smulkiau nenustačiau dar. Bet pasižiūrėjau į Wesnerio eriocactusą warasii, tai kažko labai net panašus. O aš jį užsisakiau, tai bus matyt ar toks, ar vėl eilinį kartą nusipezu.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 05 19, 18:03)
Manau, kad parodija. Smulkiau nenustačiau dar. Bet pasižiūrėjau į Wesnerio eriocactusą warasii, tai kažko labai net panašus. O aš jį užsisakiau, tai bus matyt ar toks, ar vėl eilinį kartą nusipezu.

Aš irgi manau, kad tai warasii. O pirmoje nuotraukoje tai P. magnifica žiedas? toks gražus šilkinis smile.gif
Atsakyti
Ja, magnifika. Dvi turiu, tai viena dar kovo mėn. žydėjo. Dabar padarė pertrauką ir vėl krauna pumpurus. Geri kaktusiukai, buto sąlygomis visą vasarą kiekvienais metais žydi. Iš vis parodijos ir notokaktusai gerai jaučiasi ir pradžiugina žiedais tokioje nelabai tinkamoje jiems aplinkoje. Tikrai tinka auginti pradedantiesiems norintiems sulaukti žiedų.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2014 05 19, 15:07)
Tina jau kokia grazi Lobivia sublimiflora wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif  gal vaikuciu turi? 4u.gif

Deja... vienas neapsivaikaves bumbulas.

Rebutia heliosa
[attachmentid=232116]

Lobivia arachnacantha
[attachmentid=232117]

Ir dar graziau isiskleidusi Neoporteria pulchella
[attachmentid=232118]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 19 gegužės 2014 - 22:13
Nukritimas,kokie pas jus groziai 4u.gif oi kad tik saules butu pas mus,pumpurai dziuva nuo sules stokos,nieko nera skaudziau man dabar............. tiek butu grozio,deja....
Atsakyti
Kokia graži ir spalvinga tema!!! Kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, nežinau ar ten rašau,na bet ieškau gal kas turit Karolinės žilės parduot ar žinot kur galma įsgyti? smile.gif labai noriu jos ir net nežinau kur ieškoti jos g.gif
Atsakyti
Sukeliau atliekamu vazonu nuotraukas i savo albuma. Jis mano parase. Veliau dar surasysiu ismatavimus, kiekius ir kainas. Dabar labai laiko ner doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 20 gegužės 2014 - 18:16