Kaip malonu akis paganyti po tokius grožius
Pagyrimai augintojoms
Tina jau kokia grazi Lobivia sublimiflora gal vaikuciu turi?
Šeštadieny turguje, pas moterytę, nusipirkau už 8 lt. štai šį gražuolį. Didžiulis, kumščio dydžio.
Ir dar keli kuklūs žiedeliai
Mergaitės ,nuostabūs žiedai Kelis kartus vis puslapius peržiūriu"pasikartoju"
Evora puikus pirkinys ot pasisekė o kaip jis vadinas?
Evora puikus pirkinys ot pasisekė o kaip jis vadinas?
Manau, kad parodija. Smulkiau nenustačiau dar. Bet pasižiūrėjau į Wesnerio eriocactusą warasii, tai kažko labai net panašus. O aš jį užsisakiau, tai bus matyt ar toks, ar vėl eilinį kartą nusipezu.
QUOTE(evora @ 2014 05 19, 18:03)
Manau, kad parodija. Smulkiau nenustačiau dar. Bet pasižiūrėjau į Wesnerio eriocactusą warasii, tai kažko labai net panašus. O aš jį užsisakiau, tai bus matyt ar toks, ar vėl eilinį kartą nusipezu.
Aš irgi manau, kad tai warasii. O pirmoje nuotraukoje tai P. magnifica žiedas? toks gražus šilkinis
Ja, magnifika. Dvi turiu, tai viena dar kovo mėn. žydėjo. Dabar padarė pertrauką ir vėl krauna pumpurus. Geri kaktusiukai, buto sąlygomis visą vasarą kiekvienais metais žydi. Iš vis parodijos ir notokaktusai gerai jaučiasi ir pradžiugina žiedais tokioje nelabai tinkamoje jiems aplinkoje. Tikrai tinka auginti pradedantiesiems norintiems sulaukti žiedų.
QUOTE(Wilmaw @ 2014 05 19, 15:07)
Tina jau kokia grazi Lobivia sublimiflora gal vaikuciu turi?
Deja... vienas neapsivaikaves bumbulas.
Rebutia heliosa
[attachmentid=232116]
Lobivia arachnacantha
[attachmentid=232117]
Ir dar graziau isiskleidusi Neoporteria pulchella
[attachmentid=232118]
Nukritimas,kokie pas jus groziai oi kad tik saules butu pas mus,pumpurai dziuva nuo sules stokos,nieko nera skaudziau man dabar............. tiek butu grozio,deja....
Kokia graži ir spalvinga tema!!! Kaip gražu
Sukeliau atliekamu vazonu nuotraukas i savo albuma. Jis mano parase. Veliau dar surasysiu ismatavimus, kiekius ir kainas. Dabar labai laiko ner