Manau, kad parodija. Smulkiau nenustačiau dar. Bet pasižiūrėjau į Wesnerio eriocactusą warasii, tai kažko labai net panašus. O aš jį užsisakiau, tai bus matyt ar toks, ar vėl eilinį kartą nusipezu.
Manau, kad parodija. Smulkiau nenustačiau dar. Bet pasižiūrėjau į Wesnerio eriocactusą warasii, tai kažko labai net panašus. O aš jį užsisakiau, tai bus matyt ar toks, ar vėl eilinį kartą nusipezu.
Ja, magnifika. Dvi turiu, tai viena dar kovo mėn. žydėjo. Dabar padarė pertrauką ir vėl krauna pumpurus. Geri kaktusiukai, buto sąlygomis visą vasarą kiekvienais metais žydi. Iš vis parodijos ir notokaktusai gerai jaučiasi ir pradžiugina žiedais tokioje nelabai tinkamoje jiems aplinkoje. Tikrai tinka auginti pradedantiesiems norintiems sulaukti žiedų.
Nukritimas,kokie pas jus groziai oi kad tik saules butu pas mus,pumpurai dziuva nuo sules stokos,nieko nera skaudziau man dabar............. tiek butu grozio,deja....
Sveikos, nežinau ar ten rašau,na bet ieškau gal kas turit Karolinės žilės parduot ar žinot kur galma įsgyti? labai noriu jos ir net nežinau kur ieškoti jos