Aš pirkau iš Wessner M. mudanensis, bet ji pas mane žydėjo nelabai raibais žiedlapiais, tokia blyški - ne taip kaip jo nuotraukoje, bet gal dėl to, kad dar nelabai prigijo. Gaila, per visokius rūpesčius neturiu laiko normaliai pafotografuoti ir sukelti foto
O čekas vis tyli? nežada nudžiuginti siuntiniu?
QUOTE(Prickly @ 2014 05 15, 10:28)
O čekas vis tyli? nežada nudžiuginti siuntiniu?
Cekas tyli tyli, o as paskui randu pranesima pasto dezutej, kad jau pasiimt siuntini manau ir simet jis taip padarys. jau pasitiki mumis, kad atsiskaitysim. Turetume neuzilgo ir gauti pagal mane. Kazkaip mastau jog gali vienu metu su Wessner atplasnot.
Wessner jau sumokejau. Man dar skolingas vienas zmogus o siaip tai dziaugiuos, kad susirinkusi musu pastovi kompanija, kuri greit reaguoja i situacija, greit perveda pinigus, nepaveda. Smagu kartu su jumis gausinti kolekcijas
Papildyta:
Ech, lipu i savo mazaja oranzerija pasilabint su savaisiais as kaip kokia pensininke su siuo kasrytiniu ritualu gal parnesiu jums nauju nuotrauku
neturiu ką fotkinti, žydi vis tie patys, o nauji mažiukai dar, neseniai iš evoros pas mane atsikraustė, aklimatizuojasi
su tuo slankiojimu aplink palanges ir po balkoną ir aš pražuvus, jei tik nereikia kur skubėti, ir trinuosi,laikas kaip bėga, žiūrėk, valandos ir nėra, ir parodyti, ką nuveikei irgi nėra ką pakilnojai, pasukiojai, pumpurus suskaičiavai, va ir pietūs ateina
su tuo slankiojimu aplink palanges ir po balkoną ir aš pražuvus, jei tik nereikia kur skubėti, ir trinuosi,laikas kaip bėga, žiūrėk, valandos ir nėra, ir parodyti, ką nuveikei irgi nėra ką pakilnojai, pasukiojai, pumpurus suskaičiavai, va ir pietūs ateina
vargeli, tik šiandien pamačiau kad stabdau viską. Neturiu prisijungimo reikmenų prie savęs, apmokėsiu rytoj. Kalta kalta kalta
Forumas prastai dirba, tai kuris laikas nesilankiau kaip ir pašto neskaičiau gal mėnesį
Forumas prastai dirba, tai kuris laikas nesilankiau kaip ir pašto neskaičiau gal mėnesį
[attachmentid=232092]
[attachmentid=232093]
'Madam Pele' bando kantrybe Kazin ar jau bus kas sianakt ar dar ne?
[attachmentid=232094]
[attachmentid=232093]
'Madam Pele' bando kantrybe Kazin ar jau bus kas sianakt ar dar ne?
[attachmentid=232094]
Sakai man kazkoks keistas jis. Ziedkotis trumpas, o jau is puku islindo ziedlapiukai kaip kad buna pries skleidimasi. Ir neilgeja tas iedkotis, kaip kad pries pabaiga atrodo valandomis tai vyksta.
Papildyta:
Turiu Echinopsis HENRIETTA ir Echinopsis DAYDREAM vaikuciu. Mainyciau i kita echinopsi
Papildyta:
Turiu Echinopsis HENRIETTA ir Echinopsis DAYDREAM vaikuciu. Mainyciau i kita echinopsi
Paskutinėj nuotraukoj- Rebutia haagei iš italų. Nežinau, kodėl žiedai ne tokie, kaip turėtų būti, bet tokie dar gražiau.
QUOTE(Tina* @ 2014 05 15, 19:10)
gal parduotumėt? neturiu, ką pasiūlyt:)
QUOTE(Migmig @ 2014 05 15, 23:52)
Paskutinėj nuotraukoj- Rebutia haagei iš italų. Nežinau, kodėl žiedai ne tokie, kaip turėtų būti, bet tokie dar gražiau.
Man tai atrodo, kad cia sumaisytas augalas. Nebent ta haagei stipriai kokiu trasu ar hormonu 'persivalge', kad net ziedai pasidare ne tokie.
http://www.cactus-ar...agei_FR1115.htm
QUOTE(vija zemaite @ 2014 05 16, 00:11)
gal parduotumėt? neturiu, ką pasiūlyt:)
Kolkas tariuosi del mainu
Papildyta:
As turiu Mediolobivia haagei pirkta is Čeko 2009 m., bet ji pas mane silpnai augo ir dar ne karto nezydejo. Kartu pirkta ir auganti tom paciom salygom canacruzensis jau parode ziedus, tai viliuos jog ir si atsigaus.
Papildyta:
Va mano canacruzensis, ji labai panasi i haagei.
[attachmentid=232096]
Koks grazus sejinukas
Ne echinopsis dar nezydi
Turiu naujienu. Wessner jau kelyje. Ir panasu, kad ir cekas jau pajudejo, tik saskaitos dar neturiu, tai negaliu paskaiciavimu atsiust. Sugrius viskas vienu metu.
Ne echinopsis dar nezydi
Turiu naujienu. Wessner jau kelyje. Ir panasu, kad ir cekas jau pajudejo, tik saskaitos dar neturiu, tai negaliu paskaiciavimu atsiust. Sugrius viskas vienu metu.