Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(MUDU @ 2014 05 05, 18:40)
Tina,paimčiau iš Jūsų "vaikutį".

OK. Derinkimes per AZ.

QUOTE(Dalelė @ 2014 05 05, 21:24)
Tik penki nauji echinopsių hybrd. iš Wesnerio tupi su pumpurais kambaryje ant palangės. Bent taip tikiuosi greičiau jų žiedus pamatyti  smile.gif

Kokius pirkote? ax.gif
Atsakyti
Migmig, kaip visada thumbup.gif pavadinimų nežinau, bet jaučiu, pirmieji echinopsiai? Kai rinkausi iš Wessner Kakteen, salau ir balau, ir visų norėjau, bet priverčiau imti po vieną keturių spalvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 05 05, 23:13)
Kai rinkausi iš Wessner Kakteen, salau ir balau, ir visų norėjau, bet priverčiau imti po vieną keturių spalvų  doh.gif

Aš truputį mažiau save varžiau rinkausi iš visų esančių spalvų po vieną lotuliukas.gif Čia taip pirmajame užsakyme. Dabar rinkausi tik iš tamsesnių atspalvių po vieną. Ir kelis išsirinkau smailėjančiais žiedais. Daugiau sakiau jų puslapio nebežiūrėsiu. Juk negali norėti visų ten esančių lotuliukas.gif
Su pumpurėliais Abancay, Orange Paramount, Barbara Dietsch, Madeira ir Nr.5 1954 O Sterntaler mane apgavo, pasirodo vaikuotis sugalvojo rolleyes.gif
Atsakyti
pirmieji du -echinopsiai, pirkti senukuose maždaug prieš du mėnesius per nuolaidų dieną, be pavadinimo, mažiukai . Kad pražydo ir dar ne baltai -tai labai malonus siurprizas biggrin.gif. O iš Wesnerio rinkausi irgi pagal spalvas- kad būtų kuo skirtingesni, šį kartą dar daugiau. Dabar galvoju, kad ryškiai geltono galėjau ir neužsisakinėti-jau turiu biggrin.gif
Labai norėčiau pas Wesnerį į svečius per echinopsių žydėjimą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 05 06, 08:14)
pirmieji du -echinopsiai,  pirkti  senukuose maždaug prieš du mėnesius per nuolaidų dieną, be pavadinimo, mažiukai . Kad pražydo ir dar ne baltai -tai labai  malonus siurprizas biggrin.gif. O iš Wesnerio rinkausi irgi pagal spalvas- kad būtų kuo skirtingesni, šį kartą dar daugiau. Dabar galvoju, kad ryškiai geltono galėjau ir neužsisakinėti-jau turiu  biggrin.gif
Labai norėčiau pas Wesnerį į svečius per echinopsių žydėjimą. biggrin.gif

pasisekė, kad skirtingų spalvų echinopsiai biggrin.gif aš irgi panašiu metu pirkau senukuose du echinopsius (jau tikrai negalvojau, kad galiu taip pasielgti lotuliukas.gif ) - pamaniau, gal nebus balti. Tik nežinia ar mano žydės, panašu, kad džiovina pumpurus
Atsakyti
Mano sejinukas, tikrai nustebino siemet biggrin.gif nelaukiau nieko is jo dar kelis metus
user posted image
Atsakyti
..vijana.., auksinės rankelės, jei tokį mažulį pražydinot, kas jis toks?
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 05 06, 13:32)
kas jis toks?

Lophophora williamsii v.fricii
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 06 gegužės 2014 - 13:40
pasirodo, teisingai tyliai spėjau, tokį lopoforiuką lygtais ir aš užsisakiau
Atsakyti
Echinopsis Edwardian Lady. Pirktas 2010 is UK smile.gif

[attachmentid=232018]
[attachmentid=232019]
Papildyta:
Wessner parase jog jiems reikia savaites sutikrinti ka tures is musu pageidavimu, tuo paciu surasys kainas.
Atsakyti
Tina, koks žavingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 05 06, 13:38)
Lophophora williamsii v.fricii

Smagu, kai sėjinukai žydi. Mano lophophoros pirktos dar 2008metais iš čeko dar niekad nežydėjo. doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 05 07, 11:22)
Echinopsis Edwardian Lady. Pirktas 2010 is UK  smile.gif

Wessner parase jog jiems reikia savaites sutikrinti ka tures is musu pageidavimu, tuo paciu surasys kainas.

Tina-žiedelis labai gražus-gaila, kad tas grožis toks trumpalaikis verysad.gif , gerai, kad išlieka nuotraukose. Maniškiai anglai echinopsiai nekokie-deformuoti ir žydėt nesiruošia. Manau, padariau klaidą, kad nusipirkus juos laikiau žiemą šiltai, kol įsišaknijo, ir jie ištyso . doh.gif
Atsakyti