Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Migmig @ 2014 04 30, 21:46)

Paskutinėj nuotraukoj echinocereus pulchellus ssp. sharpii...

Gražuolis biggrin.gif Mano tai kažkodėl antri metai neišsiskleidžia visas žiedas, nors atrodo saulės pakankamai, o ir žiedlapiai maniškio tokie apkramsnoti - matyt koks genas pakitęs smile.gif Man gražiausia tavo "gėlyne" ta žilaplaukė sulcorebutia wub.gif
Atsakyti
Uzsakymas Wessner issiustas.

Ka galiu pasakyt - buvo tikra kancia rinktis biggrin.gif noris gi visko, o kainos tai prasideda nuo 3,5 EUR. Zodziu vos ne vos issirinkau ko labiausiai noriu, o siaip tai jamciau ju visa siltnami lotuliukas.gif
Atsakyti
Žilaplaukės yra dvi-viena iš italų-sulcorebutia gerosenilis, kita truputį skiriasi, bevardė ,su daugiau žiedų, spygliai kitokie ir žiedų spalva intensyvesnė, net nežinau ,ar irgi gerosenilis. O tas echinocereus pulchellus ssp. sharpii labai mažiukas augalėlis, apie2,5cm, tikrai nesitikėjau žiedo. Kai pradėjo šone kažkoks darinys augti, tai atrodė kaip votis-maniau reiks kažką išoperuoti-visai nepanašu buvo į tradicinius pumpurėlius, gerai, kad taip ir nepadariau biggrin.gif
Mano šiemet dvi sulcorebutijos rauschii nudžiovino pumpurėlius-nežinau, kas nepatiko g.gif
Atsakyti
migmig mano gerosenilis jau 3 sezonas nudziovina pumpurus verysad.gif bet ka noreti,as lietingoje salyje gyvenu,gaila siemet kazko veluoja ziedai.
Atsakyti
Gal kas norit Turbinicarpus polaskii seklu? Pririnkau siandien smile.gif
Atsakyti
as noreciau 4u.gif
p.s. labai grazus visu ziedukai smile.gif tiesiog super thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 05 03, 22:13)
Gal kas norit Turbinicarpus polaskii seklu? Pririnkau siandien smile.gif

Atsakyti
QUOTE(redutea18 @ 2014 05 04, 15:29)
as noreciau  4u.gif

Neturiu jau.
Atsakyti
Kaktusų žiedai tęsiasi, gerai, kad namuose bent ne žiema bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Migmig, tikra atgaiva akims ir dūšiai toks žiedų grožis. thumbup.gif Ypač, kai už lango žvarbu lyg rudeny ir dar sninga.Pats nuostabiausias pirmasis žiedelis-toks švelnuolis.

Mano pusė kaktusų tupi vėjo perpučiamam(nors ir įstiklintam)balkone-bando įsivaizduoti, kad vasara. Keli jau kažkokie įtartinai suglebę-būsiu tikriausiai nušaldžiusi. Ypač klimato permainos nepatiko velykiniams kaktusams. Reiks turbūt vakare tempti viską vėl į kambarį.
Atsakyti
Dovanoju echinopsio cv. PRINCESSE ANNE vaikucius.
http://www.cactus-ar...ncesse_anne.htm
Atsakyti
Sveikos.

Nesu didelė kaktusų žinovė,nesutardavau aš su jais.Tačiau šiemet "pažengiau" mamiliarija pirmuosius žiedelius išskleidė,tikrai wub.gif Kita ,net nemėgina budintis,jokio pumpurėlio cool.gif

O kai Jūsų temoje pasigrožiu jūsų grožiais ,pagalvoju,o kodėl pas mane taip negali būti ax.gif

Taigi mėginsiu jaukintis iš naujo šiuos spygliuotuosius ax.gif Žinoma prašysiu patarimų ,kas Jums įprasta man tai bus nauja blush2.gif Tikiuosit pagelbėsit.

Tina,paimčiau iš Jūsų "vaikutį".
Atsakyti
Migmig, nuostabūs žiedai smile.gif . O maniškai lauke lentynose agrodanga užmuturiuoti laukia orų atšilimo rolleyes.gif Tik penki nauji echinopsių hybrd. iš Wesnerio tupi su pumpurais kambaryje ant palangės. Bent taip tikiuosi greičiau jų žiedus pamatyti smile.gif
Atsakyti