Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Ir manęs nepamirškit, bet Tinos el.pašto taip pat neturiu. Gal galima atsiūsti.
Atsakyti
Parasiau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Mano kaktusai parsivežti iš Sicilijos 2013 m.
nunyko per žiemą, jau maniau neatsilaikys, bet va - saulutėje atgijo rolleyes.gif džiaugiuosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
O iki kada renkames kaktusus is Wessnerio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2014 04 17, 09:50)
O iki kada renkames kaktusus is Wessnerio?  ax.gif

Manyciau po Velyku savaitele dar renkames.
Atsakyti
Mergaitės išverskit blush2.gif ką reiškia tie centimetrai?(ir kas dar ten parašyta? ax.gif )
320 CHERRY
Kugeliger Körper, schwarzbraun bedornt. Blüte 8cm Durchmesser, 12cm lang. Spitze Blütenblätter. Hochrote Blüte, schmaler, gelber Mittelstreifen, Schlund dunkelrot. Reich-blühend .
Atsakyti
Gerai, kad jau tikras saulėtas pavasaris cool.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ši man labai graži, gal todėl kad balta ir baltais žiedeliais wub.gif
user posted image
Ir mano sėjinukas visai netikėtai pražydęs
user posted image
Atsakyti
Migmig thumbup.gif pavasarinis žydėjimas.

Gal žinai tos baltos mami numylėtinės vardą? Pas mane tokia yra, bet dėl pavadinimo, tai nesu tikra. Kol kas pakrikštyta Mammillaria schiedeana ssp. f. albiflora. Ar teisingai?
Atsakyti
Migmig nuostabūs žiedai smile.gif O mane domina pirmoji tavo nuotrauka. Žydi pas mane tokia pati mediolobivia atsisiūsta kažkada iš čekų. Bet pavadinimas cincinata. Na nepanaši ji man į tokią g.gif . Daugiau panašėja į pectinata. Koks jos pavadinimas pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 04 18, 21:44)
Gerai, kad jau tikras saulėtas pavasaris cool.gif

Pirkčiau bilietą į tavo botanikos sodą bigsmile.gif .
Atsakyti
320 CHERRY
Kugeliger Körper(rutulio formos kūnas), schwarzbraun bedornt(juodai rudi spygliai)
0. Blüte(žiedas 8cm skersmens, 12 cm ilgio) Durchmesser, 12cm lang. Spitze Blütenblätter(smailėjantys žiedlapiai). Hochrote Blüte (skaisčiai raudonas žiedas), schmaler (siauras?), gelber Mittelstreifen (su geltonu ruoželiu) , Schlund dunkelrot (žiedo vidurys tamsiai raudonas). Reich-blühend (gausiai žydintis). 4u.gif Na maždaug taip.
Atsakyti
Tos baltos pavadinimo neatradau dar, bet pas mane tikrai ne m.schiedeana
va ji iš viršaus, spygliai trumpi ir kieti :
user posted image

Pirmas ir antras žiedas tai tos pačios Mediolobivia pygmaea biggrin.gif

O bilietai į mano botanikos sodą nemokami, prašom kas tik norit, bet kuriuo metu cool.gif
Atsakyti