Ir manęs nepamirškit, bet Tinos el.pašto taip pat neturiu. Gal galima atsiūsti.
Parasiau
QUOTE(Ožiukė @ 2014 04 17, 09:50)
O iki kada renkames kaktusus is Wessnerio?
Manyciau po Velyku savaitele dar renkames.
Mergaitės išverskit ką reiškia tie centimetrai?(ir kas dar ten parašyta? )
320 CHERRY
Kugeliger Körper, schwarzbraun bedornt. Blüte 8cm Durchmesser, 12cm lang. Spitze Blütenblätter. Hochrote Blüte, schmaler, gelber Mittelstreifen, Schlund dunkelrot. Reich-blühend .
320 CHERRY
Kugeliger Körper, schwarzbraun bedornt. Blüte 8cm Durchmesser, 12cm lang. Spitze Blütenblätter. Hochrote Blüte, schmaler, gelber Mittelstreifen, Schlund dunkelrot. Reich-blühend .
Gerai, kad jau tikras saulėtas pavasaris
Ši man labai graži, gal todėl kad balta ir baltais žiedeliais
Ir mano sėjinukas visai netikėtai pražydęs
Ši man labai graži, gal todėl kad balta ir baltais žiedeliais
Ir mano sėjinukas visai netikėtai pražydęs
Migmig pavasarinis žydėjimas.
Gal žinai tos baltos mami numylėtinės vardą? Pas mane tokia yra, bet dėl pavadinimo, tai nesu tikra. Kol kas pakrikštyta Mammillaria schiedeana ssp. f. albiflora. Ar teisingai?
Gal žinai tos baltos mami numylėtinės vardą? Pas mane tokia yra, bet dėl pavadinimo, tai nesu tikra. Kol kas pakrikštyta Mammillaria schiedeana ssp. f. albiflora. Ar teisingai?
Migmig nuostabūs žiedai O mane domina pirmoji tavo nuotrauka. Žydi pas mane tokia pati mediolobivia atsisiūsta kažkada iš čekų. Bet pavadinimas cincinata. Na nepanaši ji man į tokią . Daugiau panašėja į pectinata. Koks jos pavadinimas pas tave?
QUOTE(Migmig @ 2014 04 18, 21:44)
Pirkčiau bilietą į tavo botanikos sodą .
320 CHERRY
Kugeliger Körper(rutulio formos kūnas), schwarzbraun bedornt(juodai rudi spygliai)
0. Blüte(žiedas 8cm skersmens, 12 cm ilgio) Durchmesser, 12cm lang. Spitze Blütenblätter(smailėjantys žiedlapiai). Hochrote Blüte (skaisčiai raudonas žiedas), schmaler (siauras?), gelber Mittelstreifen (su geltonu ruoželiu) , Schlund dunkelrot (žiedo vidurys tamsiai raudonas). Reich-blühend (gausiai žydintis). Na maždaug taip.
Kugeliger Körper(rutulio formos kūnas), schwarzbraun bedornt(juodai rudi spygliai)
0. Blüte(žiedas 8cm skersmens, 12 cm ilgio) Durchmesser, 12cm lang. Spitze Blütenblätter(smailėjantys žiedlapiai). Hochrote Blüte (skaisčiai raudonas žiedas), schmaler (siauras?), gelber Mittelstreifen (su geltonu ruoželiu) , Schlund dunkelrot (žiedo vidurys tamsiai raudonas). Reich-blühend (gausiai žydintis). Na maždaug taip.
Tos baltos pavadinimo neatradau dar, bet pas mane tikrai ne m.schiedeana
va ji iš viršaus, spygliai trumpi ir kieti :
Pirmas ir antras žiedas tai tos pačios Mediolobivia pygmaea
O bilietai į mano botanikos sodą nemokami, prašom kas tik norit, bet kuriuo metu
va ji iš viršaus, spygliai trumpi ir kieti :
Pirmas ir antras žiedas tai tos pačios Mediolobivia pygmaea
O bilietai į mano botanikos sodą nemokami, prašom kas tik norit, bet kuriuo metu