Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Pas wessnerį dar prie echinopsis und Trichocereus Neuzuchtungen pažiūrėkit echinopsis Div Stern von Hemsbach ir div stern von Lorsch - kažkuri ieškojo 4u.gif
Atsakyti
As mastau parasyti Wesner ir paprasyti paciu naujausiu sarasu. Daivike man atsiunte sarasiukus, bet galbut jie kazka dar atnaujino. Kai turesiu naujausia asortimenta - parasysiu cia SM. Uzmeciau truputi aki i lobivijas, tai galvojau, kad viena ju nakti sapnuosiu. Isties ten reik gelezines valios, kad visos pinigines nepaliktum doh.gif
Atsakyti
Lauksim sąrašiuko thumbup.gif
Atsakyti
Saulė ir šiluma daro mažus stebuklus:
Rebutia Eos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2014 04 13, 10:18)
Rebutia Eos

Mažo kaktusiuko didelis stebuklas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2014 04 13, 10:18)
Rebutia Eos

Koks grožis wub.gif Tokia švelni spalvytė wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri patikrinot ar vistik pas mus yra ar nera sito gerio: http://www.pflanzen-...nzen-Spray-.php
Atsakyti
Kol sirgau, stai koki siurpriza man parenge sukulentas (echeveria?) parsiveztas is Tenerifes kalnu bigsmile.gif prazydo po ketveriu metu. wub.gif

[attachmentid=231803]

Ir siaip kiek ziedu bus, tarp spygliuku tik kyso pumpurai. Net atsigavau po sitos visos slogios savaites. Ech kaip gera turet toki eliksyra sirdziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 04 13, 18:02)
Kol sirgau, stai koki siurpriza man parenge sukulentas (echeveria?) parsiveztas is Tenerifes kalnu  bigsmile.gif prazydo po ketveriu metu.  wub.gif

Ir siaip kiek ziedu bus, tarp spygliuku tik kyso pumpurai. Net atsigavau po sitos visos slogios savaites. Ech kaip gera turet toki eliksyra sirdziai  wub.gif

Oho koks siurprizas bigsmile.gif Tikra gydymo terapija ax.gif
Atsakyti
Gavau Wessner sarasiuka. Kam reik - parasykit man emaila ir as ji persiusiu. Nerasykite man AZ, taip pat per AZ nesiuskite uzsakymu. Rasykit tiesiai i emaila.

Ir kaip jau taremes - pasiliekam daugiau laiko rinkimuisi. Issiusim po Velyku. smile.gif
Atsakyti
Tina, aš irgi norėsiu jungtis į pirkimą, tik Jūsų el.pašto neturiu, gal galit man į až įmesti, aš tada parašysiu ir sąrašo paprašysiu.
Atsakyti
Aš taip pat norėsiu jungtis į pirkimą. Bet Jūsų el.pašto taip pat neturiu ax.gif
Atsakyti