Pas wessnerį dar prie echinopsis und Trichocereus Neuzuchtungen pažiūrėkit echinopsis Div Stern von Hemsbach ir div stern von Lorsch - kažkuri ieškojo
As mastau parasyti Wesner ir paprasyti paciu naujausiu sarasu. Daivike man atsiunte sarasiukus, bet galbut jie kazka dar atnaujino. Kai turesiu naujausia asortimenta - parasysiu cia SM. Uzmeciau truputi aki i lobivijas, tai galvojau, kad viena ju nakti sapnuosiu. Isties ten reik gelezines valios, kad visos pinigines nepaliktum
Lauksim sąrašiuko
Saulė ir šiluma daro mažus stebuklus:
Rebutia Eos
Rebutia Eos
QUOTE(kambliukas @ 2014 04 13, 10:18)
Mažo kaktusiuko didelis stebuklas
QUOTE(kambliukas @ 2014 04 13, 10:18)
Koks grožis Tokia švelni spalvytė
Merginos, gal kuri patikrinot ar vistik pas mus yra ar nera sito gerio: http://www.pflanzen-...nzen-Spray-.php
Kol sirgau, stai koki siurpriza man parenge sukulentas (echeveria?) parsiveztas is Tenerifes kalnu prazydo po ketveriu metu.
[attachmentid=231803]
Ir siaip kiek ziedu bus, tarp spygliuku tik kyso pumpurai. Net atsigavau po sitos visos slogios savaites. Ech kaip gera turet toki eliksyra sirdziai
[attachmentid=231803]
Ir siaip kiek ziedu bus, tarp spygliuku tik kyso pumpurai. Net atsigavau po sitos visos slogios savaites. Ech kaip gera turet toki eliksyra sirdziai
QUOTE(Tina* @ 2014 04 13, 18:02)
Kol sirgau, stai koki siurpriza man parenge sukulentas (echeveria?) parsiveztas is Tenerifes kalnu prazydo po ketveriu metu.
Oho koks siurprizas Tikra gydymo terapija
Gavau Wessner sarasiuka. Kam reik - parasykit man emaila ir as ji persiusiu. Nerasykite man AZ, taip pat per AZ nesiuskite uzsakymu. Rasykit tiesiai i emaila.
Ir kaip jau taremes - pasiliekam daugiau laiko rinkimuisi. Issiusim po Velyku.
Ir kaip jau taremes - pasiliekam daugiau laiko rinkimuisi. Issiusim po Velyku.
Tina, aš irgi norėsiu jungtis į pirkimą, tik Jūsų el.pašto neturiu, gal galit man į až įmesti, aš tada parašysiu ir sąrašo paprašysiu.
Aš taip pat norėsiu jungtis į pirkimą. Bet Jūsų el.pašto taip pat neturiu