Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Aš užsisakinėjau schick-hybridus echinopsius 4,5 x 4 cm dydžio atsiuntė. Vienas echinopsis net su 3 vaikučiais. Jau įsikabino į žemę ir iš viršugalvio jau lenda jaunų spygliukų eilės. O tik gavome bigsmile.gif Tikrai kainos ir kokybės santykis puikus thumbup.gif. Ten daug pasakiškų mediolobivijų. Tikrai esu patenkinta ir neturiu prie ko prisikabinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2014 04 11, 06:46)
Siūlau nedaryt jokios pertraukėlės, o daugiau laiko skirt rinkimuisi, nes daug laiko užima išsirinkt iš tokios daugybės.

Tai renkames. O padaryt uzsakyma galesiu, kai baigsis musu bedeles, nes vis dar labai sergam. As pati sianakt su 40 buvau.

QUOTE(Enija @ 2014 04 11, 09:21)
laba diena. Laukiančioms iš manęs info:

Siunta gauta pašte įteikti gavėjui arba gauta tranzitiniame pašte siųsti toliau.  Žinutė parašyta  2014-04-10 20:21, mano paštininkė aplanko mano pašto dėžutę apie pietus, tai po darbo eisiu pasiimti lapuko ir tikiuosi tuo pačiu ir siuntinio  biggrin.gif

Bet kai ilgai sikart. O as dar lekiau, skubinau, kad tik greiciau gautumet. Pastebejau, kad kai siunciu is pasto nuo stoties, tai daug greiciau ateina, nei kad is kito, kuris man pakeliui. Ten turbut miglos kazkokios dirba. Gal pamirso atiduot isvezt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 04 11, 09:47)

merginos, o kai perkat echinopsius hibridus, kokio jie būna dydžio? Ir kada ima žydėti? ar jie labai lepūs, palyginus su paprastais echinopsiais? O paskui ar veda vaikų?

Turiu tikrai nemažą hibridinių echinopsių kolekciją.Jie mano numylėtiniai wub.gif Kai kurie auga lėtai,nenori žydėt ir vaikuotis. Kai kurie kaip išprotėję vaikuojasi.Kai kuriuos esu gavus vos 1cm dydžio,be šaknų.Tokie gan sunkiai kabinasi į gyvenimą,kai kurie auga negražios formos,bet auga. Manau ateity ir žydės smile.gif

Dabar jau visi šiltnamiuke,kelis kartus nupurkšti ir jau su žiedų užuomazgom bigsmile.gif ankstyvi šiemet smile.gif

Paskaičiau apie jūsų džiaugsmus ir užsimaniau echinopsių dar unsure.gif Šį kartą prisijungsiu prie užsakymo 4u.gif

Tina,jetus kas ten jums pasidarė verysad.gif Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 11 balandžio 2014 - 13:00
QUOTE(Tina* @ 2014 04 11, 12:39)
Tai renkames. O padaryt uzsakyma galesiu, kai baigsis musu bedeles, nes vis dar labai sergam. As pati sianakt su 40 buvau.
Bet kai ilgai sikart. O as dar lekiau, skubinau, kad tik greiciau gautumet. Pastebejau, kad kai siunciu is pasto nuo stoties, tai daug greiciau ateina, nei kad is kito, kuris man pakeliui. Ten turbut miglos kazkokios dirba. Gal pamirso atiduot isvezt  doh.gif

tai kaip tyčia. Nulėkiau paštan, lapuko dėžutėj nėra nors va toks įrašas. Sakau KUR MANO, o tie paprašė nr, pažiūrėjo ir pasakė kad siuntų skirstymo punkte ir iš ten greičiausiai ryte pirmadienį pajudės doh.gif verysad.gif Kaip jie be manęęęęęs tamsoje vieni biggrin.gif
Atsakyti
Reik apskust toki pasto darba. Nu negali tiek laiko LT siuntinys keliaut! O is to paskirstymo punkto neatiduotu? Siaip kai siunciu, tai dazniausiai kita diena gauna. Cia darbuotojos kazka privele.
Atsakyti
Pasirodo kiti miestai jau gavo siandien, o Vilnius vilnieciams neatiduoda siuntinio doh.gif
Atsakyti
Labai norėčiau ir aš prisijungti prie užsakymo. Apakau nuo echinopsių grožio. Tiesiog žiūri ir netiki, kad toks gamtos stebuklas gali būti. thumbup.gif Jau išsirinkau ko noriu.
Atsakyti
Laba eisiu dar pasibart pašte unsure.gif

Dabar jau rašo trečią buvimo vietą, t.y. norodo jau mano t.y. centrinį paštą. Lėksiu pasiimti ar bent ieškoti po valandos kokios. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 12 balandžio 2014 - 08:04
user posted image

wub.gif

Noriu dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Enija SUPERINIAI thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif sakau kad super. drinks_cheers.gif

Sakykit į kurią kreiptis Wesner užsakymo klausimu? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2014 04 12, 17:14)
wub.gif  sakau kad super.  drinks_cheers.gif

Sakykit į kurią kreiptis Wesner užsakymo klausimu?  ax.gif

Kiek supratau, tai Tina* organizuos užsakymą. Kai tik pasveiks, gal daugiau ką parašys smile.gif . Juk 40C temperatūra tai tikrai ne juokas, man dar keista, kaip ji jėgų turi čia kažką parašyti blink.gif
Atsakyti