Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tokiu grazuoliuku prisiziurejau 4u.gif as tikrai prisijungciau.
Atsakyti
Labai geri kaktusėliai iš Wessner'io buvo smile.gif Tai ten mano 4 Echinopsių hibrd. su žiedais jau. Ir bendravimas su tiekėju, kaip supratau normalus buvo. Aš tikriausiai dar ką nors iš jų užsisakyčiau. Bet tik Echinopsio hybrd., kiti kaktusai man pasirodė, kad gal Cactus- art geresni g.gif Su čeko nelyginu iš vis lotuliukas.gif
Atsakyti
Prie Wesnerio užsakymo ir aš prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat užsisakinėjau kaktusus iš Wessnerio. Tikrai, merginos, esu labai labai patenkinta. Echinopsiai su žiedais (ar išskleis iki galo - nežinau), puikiai nuaugę, sodrios sveikos spalvos, be jokių kenkėjų (cactus art atsiuntė su erkėmis schmoll.gif ). Ir dar prieš užsisakant, man kilo klausimų dėl kainų (nebuvo sąrašuose) - vokietis tuoj pat atsakė. Vienžo aukščiausia klasė. Metų pradžioje ten buvo dar daugiau įdomių kaktusų, bet kol suformavo užsakymą - išpirko g.gif 4u.gif Tikrai labai verta
Atsakyti
Tai gal bandom dar bigsmile.gif Ar padarom maza pertraukele ir truputi veliau. As pati tai ten nosies dar nebuvau ikisus i ta psl.
Atsakyti
Prisijungčiau ir aš prie Echinopsių užsakymo bigsmile.gif

O Slovėnų augaliukai, tai man visai patiko. Aišku, šį kartą tik avortijas ir litopsus ėmiau, bet visi sveikai atrodantys, su neblogom šaknim. Tai mano išvada - patiko smile.gif
Ryt dienos šviesoj pafotkinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tessa_i.p.: 10 balandžio 2014 - 21:47
Na o pas mane žiedų vis daugėja:
user posted imageuser posted image
user posted image
Rebutios šiemet praktiškai visos su pumpurais, dar tokių metų nebuvo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migmig: 10 balandžio 2014 - 22:11
Pas mane ruosias zydet 2 echinocereusai bigsmile.gif kazkaip man juos budavo sunku prazydint, tai del to taip dziaugiuos. Vesus ziemojimas tikrai i nauda.
Atsakyti
Siūlau nedaryt jokios pertraukėlės, o daugiau laiko skirt rinkimuisi, nes daug laiko užima išsirinkt iš tokios daugybės.
Atsakyti
prisijunkciau ir as ax.gif
Atsakyti
laba diena. Laukiančioms iš manęs info:

Siunta gauta pašte įteikti gavėjui arba gauta tranzitiniame pašte siųsti toliau. Žinutė parašyta 2014-04-10 20:21, mano paštininkė aplanko mano pašto dėžutę apie pietus, tai po darbo eisiu pasiimti lapuko ir tikiuosi tuo pačiu ir siuntinio biggrin.gif
Atsakyti
Migmig, kokie lapeniai 4u.gif

merginos, o kai perkat echinopsius hibridus, kokio jie būna dydžio? Ir kada ima žydėti? ar jie labai lepūs, palyginus su paprastais echinopsiais? O paskui ar veda vaikų?

Jungčiaus ir aš pirmą kartą pirkti smile.gif Su vokiečių kalba galiu padėti, mano profesija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 11 balandžio 2014 - 09:47