Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2014 04 08, 13:31)
Atsiprasau, labai serga abu mano vaikai, tai ner kada prie kompiuterio net prieit.

console.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
Vilnieciu kaktusiukus paims ir padalins Enija. Veliau atsiusiu jos tel. nr. Siuntinukas iskeliaus rytoj. Jau stovi supakuotas smile.gif
Atsakyti
Rodau naujokus.
user posted image
Ir dar kartą ačiū Tinai 4u.gif
Džiaugiuosi savo kaktusais, gerai paauginti gymnocalyciumas, ariocarpusas ir frailėja jau žydėję, sulcorebucia nemažai pumpurų turi, discocactusas didelis ir gražiai dygliuotas,tik trichocaulonas susniukas padžiūves bet gal kaip nors išgyvens.
Atsakyti
Kaktusai visiems issiusti. Ryt jau turetumet gauti. Jei ne - tai poryt tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2014 04 09, 17:48)
trichocaulonas susniukas padžiūves bet gal kaip nors išgyvens.

Aha, mano sis irgi suslikas. Mes abi ji pirkom ir tokius susniukus idejo.

Visumoj, tai man labai juokingi tie ju mazi vazoniukai biggrin.gif Juose parduoda pacius maziausius augalus, o jau didesni buvo siunciami plikomis saknimis.

Bus idomu isgirsti ir kitu atsiliepimus. Kazin ar pasiliksim si tiekeja tarp favoritu ar dar kazko naujo ieskosim. smile.gif

Sikart negavau pasimegaut ispakavimu ir augaliuku paskirstymu, viska dariau skubedama, nes mano seimyna visi labai serga. Vakar su maziuke irgi lekiau i klinikas, 40 tempa buvo. As pati su tokia pat tempa. Vyras irgi. Vyresnioji taip pat serga. Dziaugiaus, kad dar sugebejau grizdama is ligonines jums issiust kaktuselius.
Atsakyti
Laba diena. Smagu sekti kaip keliauja siuntinys. Dabar parašyta: Siunta pašte priimta iš siuntėjo ir perduota siųsti.

biggrin.gif Rašau tiems kas laukia iš manęs žinių
Atsakyti
Matyt neatnaujino iraso, nes tikrai jau turetu but Vilniaus paskirstuymo paste g.gif reiskias kiti miestai irgi gaus tik ryt, nes viska veza i Vilniu ir is ten paskirsto paskui. Jau tie musu pastai, tokie tempai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 balandžio 2014 - 12:05
Oi bėda kai vaikai serga, sveikit 4u.gif

Tie vazoniukai ir man juokingi, labiau į antpirščius nei į vazoniukus panašūs. O apie šitą pardavėją tai kainos, augalų kokybė viskas pas juos gerai, bet asortimentas menkas, jei dar kartą būtų užsakymas ir nerasčiau ką išsirinkt, nebent katalogą papildytų tai tada jo.
O mano šių metų favoritas va čia http://www.wessner-kakteen.de/
Atsakyti
Daivike., o tu gal per kita foruma is cia apsiprekinai? papasakok daugiau apie si tiekeja. Kokius augaliukus gavai.

Dar sidabarazole pernai minejo kazkoki echinopsiu hibridu psl. Sakem vertas demesio.

Jeckau kleckau kada gi bus gana tu kaktusu lotuliukas.gif

Dabar ziuriu ar cia nebus tas pats sidabrazoles tiekejas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 balandžio 2014 - 12:37
Apsiprekinau ir mielu noru dar kartą apsiprekinčiau biggrin.gif
Taip čia tas pats Sidabražolės atrastas tiekėjas, ji pati augalų labirintuose užsakymą organizavo. Visų užsakyme dalyvavusių atsiliepimai kuo geriausi. Augalai nemaži, šaknys geros, jei koks truputį varganesnis tai po du augalus įdėjo. Kai kurie echinopsiai buvo be šaknų, bet jei be šaknų tai pats augalas riebus kokių 3 cm skersmens. Merginos prieš keletą dienų džiaugėsi kad kai kurie echinopsiai pumpurus pradėjo kraut , žiedus jau šiemet parodys.
Apie kainas tai rašo kad visi augalai nuo 3 iki 5 eurų, bet praktiškai už visus po 3 eurus paskaičiavo. Pas mane irgi parsisiūstos 2 lobivijos ir ailostera pumpurus augina, laukiu žiedų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 10 balandžio 2014 - 13:55
Jau uzsimaniau. Tik ko gero nebutu norinciu, kai visi apsiprekine. O kaip siuntimas is ten? Brangiai gavos? Kiek vienam augalui papildomu islaidu?
Atsakyti
Tai reikia skelbt užsakymą ir žiūrėt kiek norinčių bus. Atsiras tų norinčių, nevisi augalų labirintuose lankosi, bus ir pakartot norinčių, tai aš biggrin.gif O siuntimas tai 74 ct. lietuviški prie augalo prisidėjo. Jei gerai supratau už siuntimą 22 eurus reikėjo mokėt.
Atsakyti