Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(vija zemaite @ 2014 04 04, 23:22)

Šitas irgi labai mielas man, nes pūkuotas smile.gif

Man labai patinka visos pūkuotos mammillarijos biggrin.gif
QUOTE(Migmig @ 2014 04 05, 07:49)

O va manieji, man jau tikra vasara biggrin.gif
Pirmi metai, kai tiek daug Stenocactusų - Echinofossulocactusų pražydo ir dar daug su pumpurais thumbup.gif

wub.gif clap.gif
Tiek daug saulėtų dienų buvo - vis pagalvodavau apie tavo pumpuruotus Echinofossulus. Labai gražu biggrin.gif Ar jau laistai juos ir Turbinus?
Atsakyti
jezau jezau, kaip grazu, kiek žiedų, galiu šioj temoj gult ir kelt. ypač, kai jų daug vienoj vietoj.

vijana, kokios formos, kaip kokie marsiečiai.
Atsakyti
Oho kiek žiedų bigsmile.gif Ech, tikras pavasaris smile.gif .

Per kiek laiko jūs palaistote savo kaktusus? Aš jų turiu apie 100 vnt. Laistau su švirkštu, nes su laistytuvu neprieinu. Nu tai ten valandą sukuosi su tuo švirkštu biggrin.gif. Tuo pačiu suskaičiuoju naujus pumpurus, naujas atžalas, pasisveikinu su skydmariais ... . Nu žodžiu laistymas man ilgas, bet kol kas dar malonus procesas.
Atsakyti
Ir pas mane zydinciu yra,o pumpuru ir gi,laistymas man kaip meditacija,200vnt reikia 3l vandens beveik.Kiekviena aistyma su trasom dabar darau.
Atsakyti
Migmig na jau super zydejimas pas tave , labai grazus ziedukai thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui bigsmile.gif
Penktadienį palaisčiau visus visus-nepriklausomai, auga ar ne, su pumpuriukais ar be biggrin.gif biggrin.gif, nors norėjau dar savaitėlę pakentėti, bet neištvėriau.Laistau su tokiu metaliniu nediduku laistytuvėliu su ilgu ilgu plonu snapu-labai patogu visur pasiekti ir ilgai neužtrunka. Be to laistymas man malonumas, galėčiau laistyti kasdien-gaila, kad kaktusiukai to nemėgsta biggrin.gif. Dabar planuoju dvi savaites nelaistyti, na gal tik kai kuriuos.
Atsakyti
vija zemaite, Migmig, o jau žiedų gražumas wub.gif
Atsakyti
Slovenu kaktusai jau pas mane. Isrusiuoti. Tikrinkit e-mailus su info.

Kas is vilnieciu apsiimtu padalinti? Ideciau mammillaria humboldtii dovanu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 04 07, 19:55)
Slovenu kaktusai jau pas mane. Isrusiuoti. Tikrinkit e-mailus su info.

Kas is vilnieciu apsiimtu padalinti? Ideciau mammillaria humboldtii dovanu.

O iš kur pasiimti? g.gif Jei iš siuntų stotyje tai bandyčiau. ax.gif
Papildyta:
savo pašte neradau laiškelio verysad.gif
Atsakyti
Po truputį pavasaris įžengia ir į mano kaktusyną smile.gif
Lophophora williamsii v. paila
user posted image
Aylostera albiflora
user posted image
Mammillaria hahniana
user posted image
Atsakyti
negaunu jokių žinių apie savo kaktusus g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, labai serga abu mano vaikai, tai ner kada prie kompiuterio net prieit.

I kitus miestus issiusiu rytoj. Vilnieciams i e-mailus nerasiau, nes laukiu kas pasiims dalinimui. Enija, parasykite man savo adresa, issiusiu jums pastu tada visu augaliukus.

Kaunieciai visa info turi, kai kas jau ir pasieme.
Atsakyti