Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 28, 20:36)
Ar apie šį galvojate? Cereus forbesii spiralis?

Aciu merginos 4u.gif Sito reikejo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas is kaunieciu noretu su manim pasidalinti ceolito maisa? Nupirkciau, atsverciau ir atiduociau atsiimant kaktusu uzsakymus. mirksiukas.gif Visas kiekis man perdaug. Taip sakant nusipirktume bent jau perpus.

[attachmentid=231726]
Atsakyti
Sianakt pas mus siauliuose buvo saltukas -6 bent pas mane tiek rode, siltnami buvau palikusi "saltamegius" kaktusiukus nedengtus, tai nieko isgyveno, kita dalis buvo po agro plevelia keliu sluoksniu. Siandien i siltnami iskeliauja dar viena deze kaktusu g.gif, kambari paliksiu tik pacius jautriausius.
Atsakyti
[quote=Tina*,2014 04 01, 13:21]
Gal kas is kaunieciu noretu su manim pasidalinti ceolito maisa? Nupirkciau, atsverciau ir atiduociau atsiimant kaktusu uzsakymus. mirksiukas.gif Visas kiekis man perdaug. Taip sakant nusipirktume bent jau perpus.

aš nusipirkau visą maišą, tai galiu atsverti kiek reik ir nereiks pirkt, o galiu atvežt ( jei reik ), kai pasiimsiu kaktusiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2014 04 01, 16:57)
aš nusipirkau visą maišą, tai galiu atsverti kiek reik ir nereiks pirkt, o galiu atvežt ( jei reik ), kai pasiimsiu kaktusiukus  smile.gif

Priminkit koks ten kiekis. Kiek tarkim butu puse maiso? Butu puiku, as jums sumokeciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 01 balandžio 2014 - 19:08
Keliu tema i virsu ir pasirodau su savo siuo metu "paciais paciausiais" jau gyvenam siltnami.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2014 04 04, 08:48)
Keliu tema i virsu ir pasirodau su savo siuo metu "paciais paciausiais" jau gyvenam siltnami.

Narsuoliai jūs - jau šiltnamyje smile.gif Tokie "rageliai" kaip pirmam plane centre - vis dar mano svajonių sąraše. O kaip peržiemojo Yavia ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2014 04 04, 10:32)
. O kaip peržiemojo Yavia  ax.gif ?

Gerai, viskas tvarkoje, stovi pasiputusi, laikiau vesiau nei daugeli kaktusu, visai jei patiko.
Atsakyti
..vijana..kokie gražuoliukai thumbup.gif

Mano , tai saulėtos pusės palangė, apstatyta mamiliarijom, notokaktusais ir parodijom-mirga pumpurais ir žiedais. Taip specialiai sudėliojau, nes pirmieji anksčiausiai žydintys.
Bet turiu rūpestėlį-nusipirkau kelis naujokus ir negaliu indentifikuoti. O kadangi dažnai su pavadinimais nugrybauju į ne tą pusę, tai prašau pagalbos. Gal kas auginate ir greitai atpažinote?

user posted imageuser posted image

Manyčiau, kad galėtų būti kažkoks notokaktusas g.gif

user posted image

O šis bulvinukas labai primena opunciją. g.gif
Draugės pamačiusios praminė alyvuogių šašlyku. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmasis tikrai kažkas iš notokaktusų. O alyvuogių šašlykas- kažkoks Tephrocactus
Atsakyti
O čia mano pirmūnas
user posted image

Šitas irgi labai mielas man, nes pūkuotas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedai thumbup.gif

O va manieji, man jau tikra vasara biggrin.gif

Stenocactusai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Turbinocarpusai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Visi:
user posted image
Papildyta:
Mammillarios:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Pirmi metai, kai tiek daug Stenocactusų - Echinofossulocactusų pražydo ir dar daug su pumpurais thumbup.gif
Atsakyti