Mes prieš kelis metus atostogavome "Prie ąžuolo". Mums labai patiko. Šiais metais bandysime susisiekti su šeimininkais vėl
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 16, 12:22)
Mes prieš kelis metus atostogavome "Prie ąžuolo". Mums labai patiko. Šiais metais bandysime susisiekti su šeimininkais vėl
O nuo kada maždaug užsisakinėjate kambarius? Dabar tai lyg dar ankstoka . Aš irgi rezgu tokią mintį paatostogauti Juodkrantėje, tik nežinia, ar pavyks . Mane ši vieta labai labai traukia. Kaip magnetas
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 17, 00:09)
O nuo kada maždaug užsisakinėjate kambarius? Dabar tai lyg dar ankstoka . Aš irgi rezgu tokią mintį paatostogauti Juodkrantėje, tik nežinia, ar pavyks . Mane ši vieta labai labai traukia. Kaip magnetas
mes kovo mėnesį rezervavome kambarį, bet jau negavome tiek dienų kiek norėjome...jau visas mėnuo (rugpjūtis) buvo užsakytas....taigi, "įlindom" į tarpą koks buvo likęs
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 17, 01:09)
vieni atostogaudami vasara užsisako kitai vasarai, jei žino savo atostogų laiką. O dauguma tai po naujųjų metų jau pradeda domėtis.
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 18, 12:04)
mes kovo mėnesį rezervavome kambarį, bet jau negavome tiek dienų kiek norėjome...jau visas mėnuo (rugpjūtis) buvo užsakytas....taigi, "įlindom" į tarpą koks buvo likęs
Praeitais metais irgi kovą užsakinėjau, tai galėjau rinktis kokį noriu kambarį ir kiek noriu dienų. Atostogauju pas kitus šeimininkus. Matyt, kad pas visus skirtingai. Šiais metais jaučiu reiks ir panašiu laiku pasiskambint, nors labai sunku prognozuot, ar pavyks nuvažiuot suplanuotu laiku. Tiesiog rizikuoju ir tiek. Dažniausiai važiuojam liepą
Papildyta:
QUOTE(miegalė @ 2010 01 18, 13:42)
vieni atostogaudami vasara užsisako kitai vasarai, jei žino savo atostogų laiką. O dauguma tai po naujųjų metų jau pradeda domėtis.
Dar neteko prieš metus užsakinėt. Kažkaip man nedrąsu būtų taip anksti. Na, bet kiekvienam savo
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 17, 01:09)
Mes uzsakinejam pavasari, visada suspejam uzsisakyti norimam laikui
QUOTE(infolt @ 2010 01 20, 07:10)
Mes uzsakinejam pavasari, visada suspejam uzsisakyti norimam laikui
Turbūt geriausias variantas. Prieš 2 metus teko užsisakinėti eksprontu kambarį, nes netikėtai sužinojau, kad vis tik pavyks išvažiuoti atostogauti. Tai skambinausi liepos mėnesį ir pavyko gauti vietą, pas tą šeimininkę, kur ir norėjau, tik kambario negalėjau pasirinkti pagal norus. Ir tai pasisekė, kad gavom vietelę, nes žmonės, kurie buvo užsisakę tą kambarį, negalėjo atvažiuoti
QUOTE(Baguska @ 2010 01 27, 14:11)
Juodkrante nuostabi, tai mano mylimiausias kurortas jau kelintus metus is eiles ten vaziuojam, visad pavykdavo vieta rasti is anksto neuzsisakius, dazniausiai apsistojam "Gintaro" poilsio namuose.
Mano irgi. Vaikystėj beveik visos vasaros ten praleistos. Tik geri prisiminimai. O dabar baigiu jau savąją šeimą pripratint prie šio rojaus kampelio
Mano tai ne vaikystė, bet paauglystė ten prabėgo.... pirmoji meilė ir pirmasis pasimatymas ten buvo.....echhh echhhh
O dabar mielai su šeima važiuojame.... nerealiai jaukus kampelis.... Nida man ne tas...ne tas jaukumas. Nors, be abejo irgi labai miela ten.
O dabar mielai su šeima važiuojame.... nerealiai jaukus kampelis.... Nida man ne tas...ne tas jaukumas. Nors, be abejo irgi labai miela ten.