Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

Mes prieš kelis metus atostogavome "Prie ąžuolo". Mums labai patiko. Šiais metais bandysime susisiekti su šeimininkais vėl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 16, 12:22)
Mes prieš kelis metus atostogavome "Prie ąžuolo". Mums labai patiko. Šiais metais bandysime susisiekti su šeimininkais vėl 4u.gif

O nuo kada maždaug užsisakinėjate kambarius? ax.gif Dabar tai lyg dar ankstoka g.gif . Aš irgi rezgu tokią mintį paatostogauti Juodkrantėje, tik nežinia, ar pavyks verysad.gif . Mane ši vieta labai labai traukia. Kaip magnetas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 17, 00:09)
O nuo kada maždaug užsisakinėjate kambarius?  ax.gif Dabar tai lyg dar  ankstoka g.gif . Aš irgi rezgu tokią mintį paatostogauti Juodkrantėje, tik nežinia, ar pavyks verysad.gif . Mane ši vieta labai labai traukia. Kaip magnetas lotuliukas.gif

mes kovo mėnesį rezervavome kambarį, bet jau negavome tiek dienų kiek norėjome...jau visas mėnuo (rugpjūtis) buvo užsakytas....taigi, "įlindom" į tarpą koks buvo likęs doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 17, 01:09)
O nuo kada maždaug užsisakinėjate kambarius?  ax.gif Dabar tai lyg dar  ankstoka g.gif . Aš irgi rezgu tokią mintį paatostogauti Juodkrantėje, tik nežinia, ar pavyks verysad.gif . Mane ši vieta labai labai traukia. Kaip magnetas lotuliukas.gif

vieni atostogaudami vasara užsisako kitai vasarai, jei žino savo atostogų laiką. O dauguma tai po naujųjų metų jau pradeda domėtis.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 18, 12:04)
mes kovo mėnesį rezervavome kambarį, bet jau negavome tiek dienų kiek norėjome...jau visas mėnuo (rugpjūtis) buvo užsakytas....taigi, "įlindom" į tarpą koks buvo likęs doh.gif  doh.gif  doh.gif

Praeitais metais irgi kovą užsakinėjau, tai galėjau rinktis kokį noriu kambarį ir kiek noriu dienų. Atostogauju pas kitus šeimininkus. Matyt, kad pas visus skirtingai. Šiais metais jaučiu reiks ir panašiu laiku pasiskambint, nors labai sunku prognozuot, ar pavyks nuvažiuot suplanuotu laiku. Tiesiog rizikuoju ir tiek. g.gif Dažniausiai važiuojam liepą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(miegalė @ 2010 01 18, 13:42)
vieni atostogaudami vasara užsisako kitai vasarai, jei žino savo atostogų laiką. O dauguma tai po naujųjų metų jau pradeda domėtis.

blink.gif Dar neteko prieš metus užsakinėt. Kažkaip man nedrąsu būtų taip anksti. Na, bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 17, 01:09)

Mes uzsakinejam pavasari, visada suspejam uzsisakyti norimam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(infolt @ 2010 01 20, 07:10)
Mes uzsakinejam pavasari, visada suspejam uzsisakyti norimam laikui  smile.gif

drinks_cheers.gif Turbūt geriausias variantas. Prieš 2 metus teko užsisakinėti eksprontu kambarį, nes netikėtai sužinojau, kad vis tik pavyks išvažiuoti atostogauti. Tai skambinausi liepos mėnesį ir pavyko gauti vietą, pas tą šeimininkę, kur ir norėjau, tik kambario negalėjau pasirinkti pagal norus. Ir tai pasisekė, kad gavom vietelę, nes žmonės, kurie buvo užsisakę tą kambarį, negalėjo atvažiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodkrante nuostabi, tai mano mylimiausias kurortas thumbup.gif jau kelintus metus is eiles ten vaziuojam, visad pavykdavo vieta rasti is anksto neuzsisakius, dazniausiai apsistojam "Gintaro" poilsio namuose.
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2010 01 27, 14:11)
Juodkrante nuostabi, tai mano mylimiausias kurortas thumbup.gif jau kelintus metus is eiles ten vaziuojam, visad pavykdavo vieta rasti is anksto neuzsisakius, dazniausiai apsistojam "Gintaro" poilsio namuose.

drinks_cheers.gif Mano irgi. Vaikystėj beveik visos vasaros ten praleistos. Tik geri prisiminimai. O dabar baigiu jau savąją šeimą pripratint prie šio rojaus kampelio smile.gif
Atsakyti
Mano tai ne vaikystė, bet paauglystė ten prabėgo.... pirmoji meilė ir pirmasis pasimatymas ten buvo.....echhh echhhh biggrin.gif

O dabar mielai su šeima važiuojame.... nerealiai jaukus kampelis.... Nida man ne tas...ne tas jaukumas. Nors, be abejo irgi labai miela ten.
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes,

Gal galit rekomenduoti, kur geriausia apsigyventi poilsiui su maziuku = zinoma Juodkranteje? 4u.gif
Buciau labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi tas patas klausimas aktualus:"Kur su mažiuku apsigyventi Juodkrantėj?"Gal galėtumėte rekomenduoti ar patarti kur?Ačiū smile.gif
Atsakyti