Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(Jantra @ 2008 05 15, 11:58)
Noriu paklausti Juodkrantės žinovų, ar yra kokia vila su vaizdu į jūra? Kiek prisimenu, viskas žiūri į marias biggrin.gif

man atrodo, kad yra....temoje Neringa pasiskaitykit
Papildyta:
Va, radau http://www.kopos.lt/N414/lt.php

http://www.supermama...?...84824&st=12
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2008 05 15, 14:03)
na kiek as zinau tai taip ir yra viskas i marias  biggrin.gif 

zinau,kad yra viena prie juros, bet ten VIP as  biggrin.gif  nenuomojama , tieisog turtingo "dedes"  biggrin.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(miegalė @ 2008 05 15, 22:50)
yra kas žiūri į jūra biggrin.gif , tik nežinau telefonų. O kiti nei  marių, nei jūros  nemato  4u.gif .

Ačiū merginos 4u.gif

Radau namelį prie jūros
http://www.kopos.lt/N414/lt.php

Dar yra kažkoks Olimpinis kompleksas, bet neįsivaizduoju kur jis g.gif
Atsakyti

taip, gal sakyciau ne kompleksas, bet tiesiog keliu aukstu namas visai prie juros. vaikstinejant praeitu metu rugseji maciau, prie namo stovejo stendas su telefono numeriu, jei kas noretu nuomotis, bet deja telefono neuzsirasiau. nuo miestelio einant prie juros ji tikrai lengva rasti.
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 05 16, 11:32)
Ačiū merginos 4u.gif

Radau namelį prie jūros
http://www.kopos.lt/N414/lt.php

Pataisysiu, čia ne namelis, o butas dviejų aukštų name prie pat jūros. Esam jau pastovūs klientai, todėl gerai žinom. mirksiukas.gif Kiek žinau, tam name vasaros metu beveik visi butai būna nuomojami.
Olimpinis kompleksas irgi visai netoli šitos vietos, Žalias takas vadinasi g., dar kažkur turėjau užsirašius telefoną. Bandysiu paieškoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiciuke @ 2008 05 16, 14:11)

taip, gal sakyciau ne kompleksas, bet tiesiog keliu aukstu namas visai prie juros. vaikstinejant praeitu metu rugseji maciau, prie namo stovejo stendas su telefono numeriu, jei kas noretu nuomotis, bet deja telefono neuzsirasiau. nuo miestelio einant prie juros ji tikrai lengva rasti.

Radau koordinates, tik gaila, kad nėra jokių nuotraukų verysad.gif

http://www.priejuros...i...=1&hotel=13
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 05 16, 14:24)
Pataisysiu, čia ne namelis, o butas dviejų aukštų name prie pat jūros. Esam jau pastovūs klientai, todėl gerai žinom. mirksiukas.gif Kiek žinau, tam name vasaros metu beveik visi butai būna nuomojami.
Olimpinis kompleksas irgi visai netoli šitos vietos, Žalias takas vadinasi g., dar kažkur turėjau užsirašius telefoną.  Bandysiu paieškoti. 4u.gif

o kiek butu ten yra,gal kokie kontaktai yra ?
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 05 16, 14:24)
Olimpinis kompleksas irgi visai netoli šitos vietos, Žalias takas vadinasi g., dar kažkur turėjau užsirašius telefoną.  Bandysiu paieškoti. 4u.gif

Man tas namas, tai nepatinka schmoll.gif , tikras daugiabutis, tik tiek kad prie jūros (bet čia mano nuomonė). šalia stovi toks namukas, va ten tai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 19, 09:01)
o kiek butu ten yra,gal kokie kontaktai yra ?

Yra dvi laiptinės, vienoj 4 butai ir kitoj tiek pat. Kitų butų kontaktų neturiu, tik to, kur visad apsistojam. 4u.gif

QUOTE(miegalė @ 2008 05 19, 09:35)
Man tas namas, tai nepatinka  schmoll.gif , tikras daugiabutis, tik tiek kad prie jūros (bet čia mano nuomonė). šalia stovi toks namukas, va ten tai  thumbup.gif .

Oi, čia toks daugiabutis, kad tikras rojus palyginus su Vilniaus. mirksiukas.gif Tiesą sakant, visai nesijaučia, kad ten keletas butų yra, trinties nėra. O man, asmeniškai, tas medinukas visai nepatinka. Taigi, kiek žmonių, tiek nuomonių. O vat, tas, kad " tik tiek kad prie jūros", tai mūsų šeimynai daug reiškia, nes jūra čia pat, su maudymukais tapu, tapu, vaikai parbėga namo kada tik užsinori. Aš
matau tik pliusus ir nieko daugiau. smile.gif
miegale, tau kaip vietinei, tai ta jūra gal ir nusibodusi, kaip mums kokie Trakai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 19 gegužės 2008 - 13:34
Norėčiau paklausti 4u.gif

Gal teko atostogauti Juodkrantės poilsio namuose "Pilkopė" ir "Pušynas"?
Atsakyti
O vaziuoja zmones su palapinem tenai ar cia bajeris.Mes tai gera vieta turime tenai ,bet kai kaina pakilo iki 300 ka as zinau gi gamtoje buni ne bute ir cia su nuolaida.Norime vaziuti ir nieko nerandam pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emile569: 29 liepos 2008 - 15:21
sveikos 4u.gif
mes rugsejo pirma savaitgali vaziuojam i VilaVita, jau trecius metus is eiles smile.gif planavom i Palangą, bet traukia atgal prie mariu smile.gif gaila, kad ilgiau neiseina pabuti.... unsure.gif na tikiuosi gero oro ir jums to paties linkiu 4u.gif dar daug laukti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2008 08 08, 18:36)
mes su vyru vaziuosim rugsejo 3d turim savaitei bet jauciu tiek nebusim  blush2.gif
o ka ten seip veikiat kur nuvykt galima? planuojam butinai i nida vaziuoti viena diena o kita i delfinariuma. o ka dar galima pamatyti?  g.gif

Bukit, bukit, pailsesit. mirksiukas.gif Butinai siulau nuvaziuot prie Mirusiu kopu, kitaip jos dar vadinamos Pilkosiomis (Pazintinis takas Nagliu rezervate) ir yra tarp Juodkrantes ir Pervalkos. Pasaka, kaip grazu. wub.gif Man net kvapa uzgniauzia tie vaizdai. ax.gif Dukros siais metais irgi karksejo-ai, kaip grazu, ai, kaip faina. smile.gif
Nidoj irgi yra ka paziuret - vien Parnidzio kopa ir saules laikrodis, kopos aplink irgi nuostabios. wub.gif Galu gale, nueikit i Juodkrantes baznycia, Raganu kalna. O kur dar grazuole jura su nuostabiais saulelydziais... ax.gif
Zodziu, nezinau kaip kiti, bet as kiekvienais metais "pasikraunu" tiek teigiamu emociju, kad ramiai galiu laukti kitos vasaros. Mylim Juodkrante. wub.gif
Atsakyti