Vaziuoju kita savaite. Apsistosim pas vyro tevus. Oi, kaip pasiilgau, mano megstamiausias kampelis..
Is kaboku, tai yra vienas prie juros, prie gelbejimo stoties, ten ir diskotekos buna. Ji atidaro tik siltu sezonu ir man rodos tik savaitgaliais. Siaip praeita vasara nebuvau juodkrantej, tai bijau sumeluot.
Dar yra kavine "Smilga", Smilgos poilsio namu pastate. bent jau man labai skanu ten pavalgyti.
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 23, 12:30)
Is kaboku, tai yra vienas prie juros, prie gelbejimo stoties, ten ir diskotekos buna. Ji atidaro tik siltu sezonu ir man rodos tik savaitgaliais. Siaip praeita vasara nebuvau juodkrantej, tai bijau sumeluot.
Aha...esu ten prieš kokį 12 metų buvus, šokus per naktį tada jis dirbo visada, vadinosi "Dūmas"
ir mes tik vakar gizom is Juodkrantes pabuvom labai sauniai, oras - super , kaip tik vyko festivalis :Gintarinis kablys:. Apsistojom poilsio namuose "Gintaras". Para 4 zmonem - 150 Lt. kambarys nedidelis, bet jame yra dvigule lova, isskleidziamas gulimas fotelis (2 zmonem), stalas su kedem, mini virtuve su visais reikalingais daiktais (arbatinukas, puodai ir pan.), tv, tvarkingas dusas.
o kavine - labai sauni "Zvejone"
o kavine - labai sauni "Zvejone"
QUOTE(voveriena @ 2007 07 23, 12:34)
o kur ta smilga?
man labai patinka kabokai su vaizdu i marias.. Nidoj tokiu apsti, p kaip cia?
man labai patinka kabokai su vaizdu i marias.. Nidoj tokiu apsti, p kaip cia?
Ji yra priesais juodkrantes pasta, kitoj gatves pusej.
O su vaizdu i marias ir yra zvejone, pamario takas, dar kazkoks naujas neseniai atsidares prie azuolyno viesbucio, bet ten neteko pabuvoti..
Siaip pagrinde tie barai ir yra ishsideste palei krantine.
Dar yra tokie poilsio namai "Egliu slenis", ten apacioj tam kaboke irgi skaniai valgyt daro.
Papildyta:
QUOTE(Mildute @ 2007 07 23, 13:10)
Aha...esu ten prieš kokį 12 metų buvus, šokus per naktį tada jis dirbo visada, vadinosi "Dūmas"
Na pries 12 metu tai ten buvo jegele, kai mano vyras pripasakoja.. Sako ir dabar fainei buna...
QUOTE(voveriena @ 2007 07 23, 12:09)
A kokiu idomesniu kaboku rekomenduotumet Juodkrantej?
Nors mes irgi anksčiau lankydavomės "Žvejonėj" ir "Pamario take", bet kai oras nekoks, tai pastebėjome, kad "Ąžuolyne" maistas visai neblogas (žuvies patiekalai, net geresni, nei Žvejonėj pasitaikė ) ir ne toks brangus, kaip kad turėtų būti prabangiam viešbuty - yra ir pietūs kasdien už 12Lt
beje, ten šalia ir picerija;
dar "Vila Vita" tinkama lietaus metu - pakankamai jauku
o aptarnavimas šiaip jau labiausiai patiko priešais Kogo burlaivį tokiam vien tik žuvies patiekalų kabake (bet jie žadėjo keist valgiaraštį)
Skanios picos prie pat mariu restorane (pernai jie buvo "Sorentina", siemet jau kitas pavadinimas- kazkokia Vila...ai, neatsimenu) ir saslykas laive ant mariu kranto, vadinasi "Kogas" (laivas taip vadinas). Dar skanu buvo "Kurene", bet siemet ten nesilankem..
Grįžom iš Juodkrantės,tai parašysiu truputį apie savo atostogėles.Nors buvom iš anksto užsisakę mini-butuką,bet šeimininkas prieš kelias dienas atsakė ir pasiūlė gyventi "Nendrėje".na gyvenimo sąlygos kaip ir neblogos(turint galvoje nedidelę kainą),bet nenorėčiau dar kartą ten grįžti.Kambariukas nedidelis,švarus,tvarkingas,tik langai tai jau laaabai maži.kadangi mūsų vaikas dar mažas,tai man nebuvo labai patogu lakstyt į prausyką kitam koridoriaus gale nupraust mažių.O ir tualetai visiems 11(atrodo)kambarių tik du-1 vyrų,kitas-moterų.
na ir kambarių sienos tai tikriausiai popierinės-kadangi vaikui nepaaiškinsi,kad tylėtų,tai net ir mažiausias pakniurzėjimas buvo girdimas visame koridoriuje
na man su mažu vaiku norėjosi šiektiek kitokių sąlygų,bet kam tokie patogumai tinkami,tai drąsiai galit rinktis "Nendrę".Dalykas ,kuris tikrai labai patiko,tai švara
na ir kambarių sienos tai tikriausiai popierinės-kadangi vaikui nepaaiškinsi,kad tylėtų,tai net ir mažiausias pakniurzėjimas buvo girdimas visame koridoriuje
na man su mažu vaiku norėjosi šiektiek kitokių sąlygų,bet kam tokie patogumai tinkami,tai drąsiai galit rinktis "Nendrę".Dalykas ,kuris tikrai labai patiko,tai švara
QUOTE(Paja @ 2007 07 23, 23:15)
Skanios picos prie pat mariu restorane (pernai jie buvo "Sorentina", siemet jau kitas pavadinimas- kazkokia Vila...ai, neatsimenu) ir saslykas laive ant mariu kranto, vadinasi "Kogas" (laivas taip vadinas). Dar skanu buvo "Kurene", bet siemet ten nesilankem..
mes Vela Bianca pietavom tikrai labai patiko kepsniai-aš su grybais valgiau, o vyras su parmos kumpiu ir mozarelos sūriu...sakė labai irgi skanus buvo. Beja, ten labai gerai su vaiku. Mūsiškei jau greit bus dveji. Tai davė vaikišką kėdutę, žaisliukų.-dėlionę tokią...vien žo, visada skubam iš baro vien dėl vaiko, o čia, kadangi ji buvo užsiėmus, tai net desertą užsisakėm. Labai malonus barmenas aptarnavo...vien žo, mums visiems ten patiko
sveikutes
Juodkrante myliu be galo gal todel,kad nuo vaikystes ten kas vasara atostogaujam ir dabar kai jau pati turiu seima ten vasara vaziuojam
man nerealiausia yra pasivaiksciojimas iki juros, misku, bei vakariniai pasivazinejimai dviraciu pamariu.
Pietauti -vakarieniauti einame dazniausiai i "Kurena" kartais i "Smilga" kavos su desretu prie Rezos paminklo lauko kavineje atsigeriam
na zodz, jau pasiilgau juodai, delto ir ilindau i sia tema pasisakyti
Juodkrante myliu be galo gal todel,kad nuo vaikystes ten kas vasara atostogaujam ir dabar kai jau pati turiu seima ten vasara vaziuojam
man nerealiausia yra pasivaiksciojimas iki juros, misku, bei vakariniai pasivazinejimai dviraciu pamariu.
Pietauti -vakarieniauti einame dazniausiai i "Kurena" kartais i "Smilga" kavos su desretu prie Rezos paminklo lauko kavineje atsigeriam
na zodz, jau pasiilgau juodai, delto ir ilindau i sia tema pasisakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 05 11, 14:22)
o gal kas girdejot apie plaukima Rakete? Is Kauno idomiu marsrutu iki Nidos, Juodkrantes plaudavo. Dabar internete vien tik seną info randu
Nemuno linija rengia užsakomuosius reisus trimis greitaeigiais laivais, kuriuose telpa 60, 58 ir 45 keleiviai. Kelionė iki Nidos ir atgal kainuos nuo 16520 iki 18880 litų.
Vidaus vandens kelių direkcija retomis progomis nuomoja laivus. Valanda kainuoja 300 litų. Siūlomi du laivai, talpinantys 30 ir 120 keleivių.
(Šaltinis: "Kauno diena". Straipsnis čia)
Mes irgi lekiam į Juodkrantę poryt Tiesiog pasiilgom. Aišku, vasariški orai truputį pabėgo, bet ne dėl oro Juodkrantė tapo mūsų meilės miestu...