Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(Laaila @ 2007 07 11, 22:41)
tai yra "Ąžuolynas" ir "prie Ąžuolo". Bet, jei aš teisingai supratau, tai jie sujungti vienas su kitu ir atrodo kaip vienas pastatas smile.gif Nežinau kaip kambariai, bet nusiteikus kitą kartą nuomuotis būtent ten  4u.gif

O man ten labai nejauku atrodo... Toks didziulis sovietinis pastatas... Viduj (koridoriuose) irgi tarybiniais laikas dvelkia. Tame pastate yra vaistine, tai teko karta "pasivaikscioti" .... Nepatiko visai..... schmoll.gif
Atsakyti
o siaip, yra kas veikti juodkrantej? pvz. dviracius nesunku gauti? ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 07 12, 09:07)
o siaip, yra kas veikti juodkrantej? pvz. dviracius nesunku gauti? ir kokia kaina?

Yra pora nuomos punktų.Nepamenu 6 ar 8 lt/h.Visai dienai tai 35 Lt.Dviračių takas iki pat Nidos eina. Šiaip yra lankytinų vietų Juodkrantėje ir iki Nidos galima nuvažiuoti pasivakščioti.Aš buvau per blogą orą, bet liūdėti neteko smile.gif
Atsakyti
Ąžuolyno butai puikus.

Juodkrantej liepos pradžioj matėm tris dviračių nuomos punktus. Centrinėj gatvėj valanda 8 Lt, tolėliau - 6 Lt. Jei oras puikus, dviračių pasirinkimo nelabai lieka.
Atsakyti
Mes buvom 5 dienas blogu oru, bet rasdavom ką vaikti 4u.gif Kol pėščiom nueidavom prie jūros per Raganų kalną ir grįždavom, tai ir praeidavo diena. Bet užtai kaip faina ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 13, 12:18)
Mes buvom 5 dienas blogu oru, bet rasdavom ką vaikti 4u.gif Kol pėščiom nueidavom prie jūros per Raganų kalną ir grįždavom, tai ir praeidavo diena. Bet užtai kaip faina ten  4u.gif

Čia labai daug nuo žmogaus priklauso - jeigu nori laiką įdomiai ir turiningai paleisti,tai ir lietus ar prastas oras nesutrukdys... rolleyes.gif thumbup.gif
O tas kuris pastoviai niurzga ir yra viskuom nepatenkintas - tokiam ir kai saulė šviečia bus blogai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 07 16, 11:25)
SOS, reikia greit uzsisakinet, gal kuri matet ar buvot viesbutyje " EGLIU SLENIS"???? 4u.gif

Egliu slenyje lankiausi. Labai patiko, nors ir nieko ypatinga, labai erdvus butai, gal net per erdvus. Svaru, tvarkinga. Idomu suzinoti, kas konkreciai tave domina g.gif
Atsakyti
aciu, Greiciuke.
Domina dvivietis kmb. tik nebuvo normalaus kambario, tai pasiule mazesni, su dviem atskirom lovom..Bijau, kad peles urvas nebutu g.gif ..Ir dar nuogastauju, kad fotkej maciau, kad ne visuose kambariuose balkonai yra..
O kaip strategiskai viesbutukas? Patogu pvz. dviratintis? Ar yra geru kavinukiu salia? 4u.gif
Papildyta:
ir dar galiu rinkti " Nidos Pusyna" ..Net fotkes sito nemaciau g.gif Kazkur Purvynes gatvej..kaina 150 lt. kambarys..Bet baisoka uzsisakinet nezinant, ar ne lauzynas ten unsure.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]
QUOTE(voveriena @ 2007 07 16, 11:53)
aciu, Greiciuke.
Domina dvivietis kmb. tik nebuvo normalaus kambario, tai pasiule mazesni, su dviem atskirom lovom..Bijau, kad peles urvas nebutu  g.gif ..Ir dar nuogastauju, kad fotkej maciau, kad ne visuose kambariuose balkonai yra..
O kaip strategiskai viesbutukas? Patogu pvz. dviratintis? Ar yra geru kavinukiu salia?  4u.gif
Papildyta:
ir dar galiu rinkti " Nidos Pusyna" ..Net fotkes sito nemaciau g.gif  Kazkur Purvynes gatvej..kaina 150 lt. kambarys..Bet baisoka uzsisakinet nezinant, ar ne lauzynas ten unsure.gif

Esu mačiusi keletą butų, nes su kompanija šventėme Naujus. Tame tarpe mačiau ir su atskiromis dviejomis lovomis butuką - kambarys nebuvo didelis, šokių nesurengsi, tačiau virtuvė gana padoraus dydžio. Ne taip, kaip būna, tarsi kišenė. Šiuolaikiškai įrengtas dušas, tualetas. Žodž, apsistoti buvo malonu, kad ne skylė, tai faktas. Dėl balkono nesu tikra. Labai gali būti, kad tokiame bute jo nebuvo. Bet tikrai nesu tikra, nepamenu. Labai didelis balkonas buvo dviejų kambarių apartamentuose tai tikrai.
Nuo viešbučio iki marių ne daugiau kaip penkios minutės kelio. Viešbutis tikrai ne miestuko pakraštyje, nors visai čia pat miškas.
Juodkrantėje triukšmingų pramogų jokių nėra. Todėl man ji ir patinka. Keletą nedidukių kavinaičių tėra. Produktus maisto gaminimui užsipirkome Klaipėdoje. Vietinės reikšmės parduotuvių keletą yra.
Dėl dviračių nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Doti @ 2006 08 17, 20:43)
Aš čia ne apie apgyvendinimą, bet... Labai patiko kavinė "Žvejonė". Esame apėję ko gero visas maitinimo įstaigas Juodkrantėje... smile.gif  bet kainos ir kokybės santykis labiausiai čia ir patiko. Gal mums sekasi, bet žvejonėje visada labai skaniai papietaudavome  thumbup.gif

Žvejonė tikrai gera. Gaila neatisimenu pavadinimo, bet viename pastate su knygynu toks baras neblogas pagal kokybę ir kainas.
Atsakyti
na pasiskaitinejau apie poilsi juodkranteje. . . lb smagu turetu buti. tik vat smalsu ar buna nuoma pigesne nei 150lt?
Atsakyti
Tipovena, na mes tai apsistosime Juodkrantėje poilsio namuose "Nendre", tai ten para trivietis kambarys 95 Lt. kainuoja... Ten tokie kuklūs tarybinių laikų poilsio namai... viskas labai švaru, tvarkinga, šeimininkai malonūs, tik stilius toks tarybinis (baldai ir t.t.). Kambaryje yra lovos, spinta, stalas, televizorius ir saldytuvas. Bendra didelė virtuvė dešimčiai kambarių su viskuom ko reikia maistui pasigaminti (elektrinės vyryklės, arbatinukai, indai, įrankiai ir t.t.), atskiri toletai moterims ir vyrams-labai tvarkingi, dusai....
Atsakyti