Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(Dovyte @ 2011 07 20, 13:56)
O ar yra juodkranteje kirpykla? Niekur inete nerandu... Gal kas koordinates turi?

jauciu tik nidoj. juodkrantej per tiek metu nesu pastebejusi g.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos 4u.gif
Niekada nesiilsejom Juodkanteje, tai prasau jusu patarymu ax.gif
kaip geriau daryt, kaip ieskot kur apsigyventi, kazin ar ka galima internetu surast, busim 2 seimos 2+1 mazas vaikas ir 3+1 mazas vaikas...
gal ka patarsit blush2.gif
Atsakyti
mes visada ieskodavom internete.
Atsakyti
Merginos, gal kuriai teko poilsiauti "Pilkopėje"? Nuotraukos pasirodė, taip sau g.gif Labai jau tarybinių laikų nuotaikos, bet gal tikrovėje viskas geriau?

http://kopos.lt/04310/lt.php
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 07 26, 16:07)
Merginos, gal kuriai teko poilsiauti "Pilkopėje"? Nuotraukos pasirodė, taip sau g.gif  Labai jau tarybinių laikų nuotaikos, bet gal tikrovėje viskas geriau?

http://kopos.lt/04310/lt.php

Teko pabuvoti pries 3 metus, dabar gal atnaujino. Tuomet buvo zolines ar mindaugo karunavimo diena, kad paskutines dienos vakara buvo keliu km eile iki kelto. mes buvom su mazais vaikais, tai nusprendem nakvoti dar viena nakti. kadangi niekur nieko neradom, uzejom i pilkope ir mums pasiule baisu baisu kambari. deja, neturejom pasirinkimo. lovos buvo tarybiniu laiku, saldytuvas klaikiai burzge, spintose net tos stiklines sudetos, kur savu laiku vadinome granionyie biggrin.gif kambariai anksti... zodziu, man paliko baisu ispudi ir daugiau ten tikiuos niekada negrizti. beja, pasinaudoje musu situacija, nuplese 300 Lt uz nakti 4 suauge 3 mazi (3-4 metu) vaikai. lovos, aisku, 4.
Atsakyti
[quote=Almuka,2011 07 27, 08:18]
Teko pabuvoti pries 3 metus,

Ačiū už atsakymą. Gal ten pas juos ir normalių kambarių yra? Kaina rašo nuo 80 iki 180lt. Mane labai gąsdina burzgiantys tarybinių laikų šaldytuvai. Vieta Pilkopės man patinka. Ten ir parduotuvė arti ir ligi jūros tiesus kelias.
Atsakyti
[quote=Germina,2011 07 27, 14:24]

Ačiū už atsakymą. Gal ten pas juos ir normalių kambarių yra? Kaina rašo nuo 80 iki 180lt. Mane labai gąsdina burzgiantys tarybinių laikų šaldytuvai. Vieta Pilkopės man patinka. Ten ir parduotuvė arti ir ligi jūros tiesus kelias.
[/quote]
pabandykit gintare, gal dar bus vietu, geri atsiliepimai daugelio, nera tarybiniu saldytuvu, g.gif lotuliukas.gif uztat salia parduotuve ir takas prie juros smile.gif
Atsakyti
[quote=Germina,2011 07 27, 16:24]

[/quote]
ammm, nelabai kas pasikeite toj Pilkopej lotuliukas.gif o seip uz ta 180 litu parai galit rasti butuka issinuomuot su visais patogumais mirksiukas.gif Ir dalintis nereiktu nei patogumais, nei virtuve blush2.gif
Atsakyti
labukas, norėjau paklausti, ar dar vis veikia Snoro bankelis? jei kartais reiktų nusiimt pinigėlių? ir ar vis dar yra Nidoje veikiantis SEB bankomatas? gal žinot kaip šiais metais yra?
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2011 07 28, 20:07)
labukas, norėjau paklausti, ar dar vis veikia Snoro bankelis? jei kartais reiktų nusiimt pinigėlių? ir ar vis dar yra Nidoje veikiantis SE 4u.gif B bankomatas? gal žinot kaip šiais metais yra?

Juodkrante veikia, nidoj negaliu garantuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2011 07 28, 21:07)
labukas, norėjau paklausti, ar dar vis veikia Snoro bankelis? jei kartais reiktų nusiimt pinigėlių? ir ar vis dar yra Nidoje veikiantis SEB bankomatas? gal žinot kaip šiais metais yra?

Rugpjūčio pradžioje SEB bankomatas Nidoje tikrai veikė 4u.gif , ir Snoras Juodkrantėje taip pat
Atsakyti
ech, jau laukiu vasaros ir kuo greičiau į Juodkrantę. Pernai poilsiavom ten pirmą kartą ir įsimylėjom turbūt visam laikui wub.gif

taigi, jau dabar pradedam paieškas ax.gif

planuojam birželio pabaigoje ar liepos pradžioje savaitėlei +/-

keturių asmenų šeima: du suaugę, du vaikai

ieškom kuo pigiau, neasam labai išrankūs smile.gif

tiktų ir aplinkiniai miesteliai g.gif

vacation1.gif vacation4.gif tourist5.gif
Atsakyti