Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(grauztukas @ 2011 05 30, 12:39)
Gal kartais per paskutinius metus atsidarė Juodkrantėje kokia kepyklėlė, kur rytais būtų galima šiltų bandelių nusipirkti?  ax.gif

mes nepastebejom g.gif . as visada ryte begu pirkti bandeliu i tokia parduotuve, gal smilga vadinasi, tokiam mediniam senam senam name. ten atveza rytais klaipedos bandeliu smile.gif man jos tokios skanios. kaune maximojradau, jau nebebuna tokios sviezios smile.gif
rozita bandele pati skaniausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintukas @ 2011 05 30, 14:42)
mes nepastebejom g.gif . as visada ryte begu pirkti bandeliu i tokia parduotuve, gal smilga vadinasi, tokiam mediniam senam senam name. ten atveza rytais klaipedos bandeliu smile.gif man jos tokios skanios. kaune maximojradau, jau nebebuna tokios sviezios smile.gif
rozita bandele pati skaniausia  ax.gif

O kur ta parduotuvėlė maždaug yra?
Atsakyti
QUOTE(grauztukas @ 2011 05 30, 12:44)
O kur ta parduotuvėlė maždaug yra?

http://www.neringaho.../smilga_lt.html
prie situ poilsio namu. paziurek pagal adresa zemelapy, bus aiskiau.
Atsakyti

P.S. atrodo Santauta jusu minima sudege sad.gif
http://www.15min.lt/...1-val-59-153220
[/quote]

ziauru... gerai kad avanso nepervedem... blink.gif
ir dar is mano paiesku patirties mirksiukas.gif mergaites,kurios ieskot tikrai pigiai poilsiaut juodkrantej,ieskokit kas nuomoja 2 ar 3 kambariu butus,jie isnuomoja ir viena kambari tam bute.aisku patogumus teks dalintis su kazkuo,bet kainyte labaaaaai maza,tik 80lt uz kambari mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grauztukas @ 2011 05 30, 13:39)
Gal kartais per paskutinius metus atsidarė Juodkrantėje kokia kepyklėlė, kur rytais būtų galima šiltų bandelių nusipirkti?  ax.gif

kepyklėlės nėra ax.gif . bet jei reikia , galim iškepti smile.gif .
Atsakyti
As atostogauju dabar poilsio namuose "Saulės rezidencija" labai graži vieta Juodkranteje, yra atskiri butukai, su virtuve, dušu. Tvarko kabarius kiekviena diena,yra indai, puodai.Skalbimo masšina pas administratore, bet as prasiau kelis kartus kad vaiku rubelius iskalbtu tai iskalbe be jokio mokescio. Lauke yra staliukai, salykine. Malkas duoda. Labai faina administratore, visada jei ko reikia atneša. Kalbejau su ja tai sake yra ir didesniu ir mažesnių butu. http://www.saules.lt/ as per cia juos susiradau. Galiu tel. duoti: 867548820. As atostogauju su dviem vaikiukais, mano butukas pirmame aukste tai vaikai laisvai gali lakstyti po kiema, nereikia jaudintis kad nenuvirstu kur nors, o ir jura manau yra arciausiai, nes kai atostogaudavom "Ažuolyne" tai reikdavo per miesta visa eiti, o cia tai tik per pusyna keliuku ir jau jura. Tikari siulyciau šita vieta.
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2011 05 31, 22:00)
nes kai atostogaudavom "Ažuolyne" tai reikdavo per miesta visa eiti, o cia tai tik per pusyna keliuku ir jau jura.

viskas puiku, bet nuo "Ažuolyno" tikrai nereikia eiti per visą miestą, kad patektum prie jūros. Nebent jūs į pagrindinį paplūdimį eidavote.
Atsakyti
jei neklistu, nuo azuolyno iskart laiptai yra i virsu...
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2011 06 01, 10:37)
jei neklistu, nuo azuolyno iskart laiptai yra i virsu...

Jus visiskai teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nassau @ 2011 05 29, 15:27)
Sveikos, gal kas galite patarti kokius apartamentus su visais patogumais (atskira virtuvele, dusas, wc) 4 vietu.
Juodkrantej buvau tik syki, buvom apsistoje viesbuti, dabar ieskau koki kambareli, kad butu salia kiemas vaikui palakstyti..
gal zinot kokiu atsiliepimu apie apartamentus prie Azuolo?

Teko nuomoti pries pora metu PRIEAZUOLO visus butus, tai labai patiko visiems, dabar ir draugams rekomenduoju.
Atsakyti
sakykit kas yra kormoranų perimvietės? blush2.gif ką ten pamatysim? kaip supratau ten nusigaut tik automobiliu? g.gif
Atsakyti
pamatysit nuplikusiu nuo kormoranu kakalu medziu giria ir galbut paciu kormoranu pulkus, aisku, is toli wink.gif
Atsakyti