Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(ausrap @ 2011 04 30, 19:34)
Na manau Jus truputi vme klystate. Beveik visi namai esantys Rezos centrineje gatveje turi kiemelius. Mes visuomet tokius ir nuomojames. Labai smagu, kai vakare gali atsisesti kieme prie stalo, issikepti koki kepsni.

idomu kokios kainos tokiuose nameliuose?
QUOTE(Barbyte19 @ 2011 04 30, 19:57)
Uoj pas panele Sandra kainos didokos  doh.gif  Bet del butu Rezos gatveje Jus teisi  thumbup.gif  Kadangi esu vietine, tai galiu pasakti, kad yra ir nameliu, bet jie be patogumu, cia buvusi stovykla, kur islike dar keletas namuku, kuriuos nuomuoja  blush2.gif

o kaip vietine, ka rekomenduotumet? siaip kur gyventi mes jau kaip ir turime, bet kazkaip nezinau.....
beje, vietine, o kur geriausiai pirkti zuvi? kazkaip tuose kioskuose prie g kainos tai nemazos unsure.gif
QUOTE(ingaul @ 2011 05 12, 12:50)
nesu buvus,tai nieko nezinau.Aciu.Ir ten  jau bus plezas  taip?Su vaikais mazais norim vaziuot,tai aktualu,kad eit kuo maziau butu doh.gif

ten jau vos ne is masinos, tiesiai i pleza atvaziuoji. pirmakart kai pamaciau labai stebejausi
QUOTE(something else @ 2011 05 12, 19:57)
O man, žinokit, pats maloniausias atostogų Juodkrantėje momentas ir yra keliavimas pėsčiomis jūros link : ) Paprastai atostogaujame mėlynių sezono įkarštyje, tai kelionė į vieną pusę neretai iki poros valandų užtrunka : ))

va ir mes taip. fantastika. bet paskui viena vasara nescia vaziavau. tai ten tie kalnas-pakalne kelias mane pribaigdavo biggrin.gif O veliau su vezimu, tai va man klausimas, o kaip jus einate su vezimais? tuo masinu keliu? nes jei eiti per pusyna, tai sunku su vezimu, negana kad kalnuota, bet dar tos saknys ir grioveliai tai jau jegos nemazos reikia blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(Barbyte19 @ 2011 05 16, 15:56)
Niu mielosios mamytes, jau pasiruosusios atostogauti Juodkranteje?  bigsmile.gif

oi labai. gal ka vietinei is lietuvos atvezti? biggrin.gif

QUOTE(barborytė009 @ 2011 05 18, 11:24)
Tik mes turim problemą g.gif , norim birzelio 4-11d vaikišką lovelę išsinuomuoti. Savaitei už 50 litukų, patarkit, gal kas zinot, kur?

uz tokia suma laisvai galit rasti nusipirkti manieza. Bus ne vienam kartui, gerai susilanksto, uzima nedaug vietos. vaikui gerai miegoti. paieskokit cia, ar kitur skelbimuose, tikrai rasit.
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2011 05 25, 12:00)
krisiule, santauta tikrai senove nedvelkia, na, bent jau kambarys, kur buvom pries pora metu. didelis privalumas- didelis balkonas buvo tada. prabanga nedvelkia, bet labai tvarkinga. baldai kuklus, bet tikrai is siu laiku. ir dar tv yra, puodai, dusas su wc bei mazyte virtuvele. o be to- iskart prie kelio link juros smile.gif
jei nori, galiu nuotraukas kelias atsiusti bendram vaizdui susidaryti.

atrodo tikrai neblogai mirksiukas.gif skambinau del kainos pasiklaust,tai nemaza sakyciau ax.gif nezinau ar galiu cia skelbt g.gif toliau lindziu paieskose... blink.gif
Atsakyti
kainas gi galima parasyti. juk nesiulot konkreciai. tiesiog orientacijai
Atsakyti
Elze - uoj aciu lauktuviu is Lietuvos nereikia lotuliukas.gif pati i Lietuva nulekiu lotuliukas.gif
Niu seip pasiulyti kazko negaliu nes nezinau ko patys norite, kokiu patogumu ir panasiai, yra moteryciu kurios nuomoja kambarius, yra kur nuomoja seimininkai savo erdvius butus, kiti nuomuoja nedidelius butelius, dar kiti gyvenamuosisu garazus blush2.gif
Del zuvytes tai skaniausia yra 4 vietose lotuliukas.gif
Pirmoji vieta - prie Zvejones baro, yra toks baltas nedidukas kioskelis, ten skanu blush2.gif
O kitos vietos salia Pamario tako kavines, viena is vienos puses ir dvi is kitos blush2.gif
Atsakyti
o mums labiausiai zuvyte patinka prie posukio i gintaro poilsio namus berods, nedavaziavus to molo-aiksteles. visada vakarop dumelis kyla- kieme rukina ir iskart karstas parduoda, ne taip, kaip palei gatve- is saldytuvu, nezinia kurios dienos...
Atsakyti

Pirmoji vieta - prie Zvejones baro, yra toks baltas nedidukas kioskelis, ten skanu blush2.gif
O kitos vietos salia Pamario tako kavines, viena is vienos puses ir dvi is kitos blush2.gif
sutinku. mano kaimynai skanią žuvį prekiauja smile.gif . Bet pernai vasarą norėjau paragauti kitų pardavinėjamą žuvį. mano bandymas baigėsi liūdnai (vyras ir vaikai apsinuodijo). žinovai man išaiškino, kad ta žuvis buvo išrūkyta, po to užšalyta, vėliau atšildyta ir parduota. Tad būkite atidūs smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2011 05 26, 17:54)
o mums labiausiai zuvyte patinka prie posukio i gintaro poilsio namus berods, nedavaziavus to molo-aiksteles. visada vakarop dumelis kyla- kieme rukina ir iskart karstas parduoda, ne taip, kaip palei gatve- is saldytuvu, nezinia kurios dienos...

Uoj sita vieta pamirsau visai, taip cia tai irgi laaaaabbbbbaaaiiii skani zuvyte thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite patarti kokius apartamentus su visais patogumais (atskira virtuvele, dusas, wc) 4 vietu.
Juodkrantej buvau tik syki, buvom apsistoje viesbuti, dabar ieskau koki kambareli, kad butu salia kiemas vaikui palakstyti..
gal zinot kokiu atsiliepimu apie apartamentus prie Azuolo?
Atsakyti
QUOTE(nassau @ 2011 05 29, 14:27)
Sveikos, gal kas galite patarti kokius apartamentus su visais patogumais (atskira virtuvele, dusas, wc) 4 vietu.
Juodkrantej buvau tik syki, buvom apsistoje viesbuti, dabar ieskau koki kambareli, kad butu salia kiemas vaikui palakstyti..
gal zinot kokiu atsiliepimu apie apartamentus prie Azuolo?

Mes cia vaziuojame jau keli metai. http://www.juroskrantas.lt/ nejom i apartamentus, tik matem. Gal jums tktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintukas @ 2011 05 30, 12:20)
Mes cia vaziuojame jau keli metai. http://www.juroskrantas.lt/ nejom i apartamentus, tik matem. Gal jums tktu  ax.gif

Jei važiuojat keli metai, tai turbūt nusiskundimų neturit g.gif
Gal galite parašyti kiek mokat už kambarį aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(m'estima @ 2011 05 30, 11:37)
Jei važiuojat keli metai, tai turbūt nusiskundimų neturit g.gif
Gal galite parašyti kiek mokat už kambarį aciuks.gif

mes vaziuojame iki joniniu, kada nebuna isibegejes sezonas, nes tada buna pigiau blush2.gif
kadangi vaziuojame tik dviese, o kambario nuomos dyds berods priklauso nuo poilsiautoju skaiciaus, tai mokedavom berods 80 uz nakti. nebepamenu, bet mus tenkino tai.
ypac kad uz sito pastato jau iskarto ir eina pagrindinis takas iki juros.

P.S. atrodo Santauta jusu minima sudege sad.gif
http://www.15min.lt/...1-val-59-153220
Atsakyti
Gal kartais per paskutinius metus atsidarė Juodkrantėje kokia kepyklėlė, kur rytais būtų galima šiltų bandelių nusipirkti? ax.gif
Atsakyti