QUOTE(ausrap @ 2011 04 30, 19:34)
Na manau Jus truputi vme klystate. Beveik visi namai esantys Rezos centrineje gatveje turi kiemelius. Mes visuomet tokius ir nuomojames. Labai smagu, kai vakare gali atsisesti kieme prie stalo, issikepti koki kepsni.
idomu kokios kainos tokiuose nameliuose?
QUOTE(Barbyte19 @ 2011 04 30, 19:57)
Uoj pas panele Sandra kainos didokos Bet del butu Rezos gatveje Jus teisi Kadangi esu vietine, tai galiu pasakti, kad yra ir nameliu, bet jie be patogumu, cia buvusi stovykla, kur islike dar keletas namuku, kuriuos nuomuoja
o kaip vietine, ka rekomenduotumet? siaip kur gyventi mes jau kaip ir turime, bet kazkaip nezinau.....
beje, vietine, o kur geriausiai pirkti zuvi? kazkaip tuose kioskuose prie g kainos tai nemazos
QUOTE(ingaul @ 2011 05 12, 12:50)
nesu buvus,tai nieko nezinau.Aciu.Ir ten jau bus plezas taip?Su vaikais mazais norim vaziuot,tai aktualu,kad eit kuo maziau butu
ten jau vos ne is masinos, tiesiai i pleza atvaziuoji. pirmakart kai pamaciau labai stebejausi
QUOTE(something else @ 2011 05 12, 19:57)
O man, žinokit, pats maloniausias atostogų Juodkrantėje momentas ir yra keliavimas pėsčiomis jūros link : ) Paprastai atostogaujame mėlynių sezono įkarštyje, tai kelionė į vieną pusę neretai iki poros valandų užtrunka : ))
va ir mes taip. fantastika. bet paskui viena vasara nescia vaziavau. tai ten tie kalnas-pakalne kelias mane pribaigdavo O veliau su vezimu, tai va man klausimas, o kaip jus einate su vezimais? tuo masinu keliu? nes jei eiti per pusyna, tai sunku su vezimu, negana kad kalnuota, bet dar tos saknys ir grioveliai tai jau jegos nemazos reikia
QUOTE(Barbyte19 @ 2011 05 16, 15:56)
Niu mielosios mamytes, jau pasiruosusios atostogauti Juodkranteje?
oi labai. gal ka vietinei is lietuvos atvezti?
QUOTE(barborytė009 @ 2011 05 18, 11:24)
Tik mes turim problemą , norim birzelio 4-11d vaikišką lovelę išsinuomuoti. Savaitei už 50 litukų, patarkit, gal kas zinot, kur?
uz tokia suma laisvai galit rasti nusipirkti manieza. Bus ne vienam kartui, gerai susilanksto, uzima nedaug vietos. vaikui gerai miegoti. paieskokit cia, ar kitur skelbimuose, tikrai rasit.