QUOTE(Ragana Ūke @ 2011 02 23, 00:53)
Tada ir mane su šeima antru numeriu į tą ekskursiją. Rezervuoju vietą 3 iš anksto.
Tikrai kad trūksta tokių mini pasiplaukiojimų. Mielai įmontuočiau savo sėdynę į tokį laivuką.
O kalbant apie atostogavimą su kompanija, tai Juodkrantė (man bent jau) tikrai ne ta vieta, kur linksmai su chebryte praleisti laiką. Aš ten noriu ramiai sau kur pavaikštinėti, ypač vakarais. O su draugais vis tiek tektų diskutuoti viena ar kita tema. O kartais taip norisi tylos, pabūti su savo mintim.
Prašė Barbytė 19 pateikti kokių priekaištų, tad teikiu
. Kažkaip keista, kad niekas iki šiol nepasirūpina pėsčiųjų taku iki kormoranų perimvietės, o kas be mašinos, tai biški baisoka kulniuot pėsčiomis. Bet jau čia priekaištas ne asmeniškai Barbytei 19, o valdžiai. O šiaip priekaištų nėra, o tik pagyrimai ir palinkėjimai, kad Juodkrantė visada tokia išliktų.
Tikiuosi, kad pavyks ir šiais metais čia atlėkt. Kad tik kas kojos nepakištų. Tfu tfu tfu
Na ziuriu rimtai ne vienas apie tai pagalvoja, apie pasiplaukiojimus ir panasiai
niu reiks pateikti si pasiulyma seniunei ir bandyti i savivaldybe teikti
bandysim praminti si takeli, manau net tokiem zmogiukam, kaip as, ar kiti kurie nuomoja savo bustukus vasara, butu pliusas, pasiulytu pvz klientams, rezervuotu jiems vietikes ir mum gal keli litukai nukristu
Na del pesciuju tako , tai tas klausimas jau senai kankina, net mane
nes man asmeniskai smagu butu net su dviratuku nulekt iki ten, o dviraciu takas yra tik pajuriu ir per misku, tad nenusigabentum juo iki Kormoranu
o gatve nelabai norisi vazinet
Smagu, kad jusu seima pas mus patinka
Net mano busimas vyras man sako, kad po vestuviu kelsimes galutinai i Juodkrante ir taskas