Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(Barbyte19 @ 2011 02 22, 11:03)
Zinau apie kokius namukus snekat, buvusios stovyklos nameliai keli yra like ir juos nuomoja, bet kazin ar uz 100 lituku. Labai abejoju.

Ten mūsų draugai apsistoja. tai moka tikrai gerokai mažiau. Bet man, blogai kad patogumų nėra. Šiaip radau būtą už man tinkamą kainą, gali dvi šeimos gyventi. Reikia tik draugus įkalbinti jei jiems kaina tiks (180ltl, tai po 90 LTL para). Nes už tuos namukus jie tikrai mažiau moka.
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2011 02 22, 12:24)
Ten mūsų draugai apsistoja. tai moka tikrai gerokai mažiau. Bet man, blogai kad patogumų nėra. Šiaip radau būtą už man tinkamą kainą, gali dvi šeimos gyventi. Reikia tik draugus įkalbinti jei jiems kaina tiks (180ltl, tai po 90 LTL para). Nes už tuos namukus jie tikrai mažiau moka.

Na seip yra toks dalykas, kad vasara turi tris menesius ir daugiausia kainuoja nuo birzelio vidurio iki rugpjucio vidurio mirksiukas.gif kiekvienas savas kainas statom mirksiukas.gif
Man tik keista, kad norit vienam bute dvi seimos gyventi, nes seip istikruju sunku zinokit taip blush2.gif nes vistiek, nei ramybes nera nei ka blush2.gif bent jau as taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2011 02 22, 11:28)
Na seip yra toks dalykas, kad vasara turi tris menesius ir daugiausia kainuoja nuo birzelio vidurio iki rugpjucio vidurio  mirksiukas.gif  kiekvienas savas kainas statom  mirksiukas.gif
Man tik keista, kad norit vienam bute dvi seimos gyventi, nes seip istikruju sunku zinokit taip  blush2.gif  nes vistiek, nei ramybes nera nei ka  blush2.gif  bent jau as taip manau  blush2.gif

tai žinau, kad liepa rugpjūtis brangiausi mėnesiai. Visam pasaulyje taip, na kur vasara yra vasara biggrin.gif

ai dėl to tai niekis, mes su jais jau atostogavom (sodyboje, vienam name), mergaitės draugės, man dar geriau taip su kompanija. Kaip sakant patikrintas variantas bigsmile.gif thumbup.gif
Yra su kuo negaliu kartu atostogauti ir tikrai vargina.

Kai dukrytė turi su kuo žaisti, tai mamai daugiau ramybės lotuliukas.gif Tiksliau abiem mamom hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 22 vasario 2011 - 10:41
QUOTE(saigma @ 2011 02 22, 12:39)
tai žinau, kad liepa rugpjūtis brangiausi mėnesiai. Visam pasaulyje taip, na kur vasara yra vasara biggrin.gif

ai dėl to tai niekis, mes su jais jau atostogavom (sodyboje, vienam name), mergaitės draugės, man dar geriau taip su kompanija. Kaip sakant patikrintas variantas bigsmile.gif  thumbup.gif 
Yra su kuo negaliu kartu atostogauti ir tikrai vargina.

Niu smagu, kad jau patikrintas dalykas ir tikrai nera bedu atostogaujant kartu, o as asmeniskai manau negaleciau, nebent draugai salia kur nors issinuomotu butuka lotuliukas.gif nes man atostogos yra atostogos lotuliukas.gif nors kai vaziuojam i gamta kokia su palapinem , tai smagu kai vienam bury visi lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa mielosios, ar jau planuojat kitos savo atostogas vasaros? Nes man taip keista siemet, kaip anksti zmones uzsisakineja jau poilsio laika , labai nustebau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis,
mes jau sutarėm - važiuosim į Juodkrantę rugpjūčio paskutinę sav. Gan anksti suplanavom, bet kitaip pas mūsų šeimininkus būna užimta mūsų norimu laiku.
Ir vėl su skaudama dušia nepamatysiu Juodkrantės žiemą....ketinom atlėkti sausio pabaigoje, ale šeimyna pasikeisdami su gripu kovojom ir visi važiavimai nuplaukė. sad.gif
...Noriu atsiliepti į Barbytės klausimą - ko Juodkrantėje trūksta? Kažkada kilo mintis, jog būtų gerai, kad koks vietinis šviesuolis papasakotų daugiau apie Juodkrantės ( ar visos Neringos ) istorines vieteles, įdomybes, žmonių gyvenimus,atsitikimus, gal mini ekskursijas tarkim, pėsčiomis iki švyturio, Raganų kalno su "gyvu žodžiu" galėtų kas pravesti ( skaitant randu daugiau sausų faktų, o norisi daugiau - to, kas į knygą nesudėta, emocijų )Gal koks žvejys galėtų pademonstuoti, kaip tinklai tvarkomi, kaip žuvelės apdorojamos, pagaliau, gal ir į žvejybą ar tinklų apžiūrėjimą mariose į valtį pasiimtų.
Man dar įdomu ir etnografiniai elementai, drabužiai, rankdarbiai. Gal mokytojos - kultūrininkės, kurios vasarą atostogauja sumastytų pokalbius, teminius vakarus surengti. Ir joms litas-kitas, ir besidomintiems - žinių šaltinis.
Kitų atrakcijų tikrai nepasigendu - nei pigių popsinių renginių, karuselių ir kitų "pribambasų" - tai būtų nestilinga Juodkrantei ir neatitiktų jos dvasios ( kiek aš ją tesuprantu ) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ballando @ 2011 02 22, 12:59)
Labutis,
mes jau sutarėm - važiuosim į Juodkrantę rugpjūčio paskutinę sav. Gan anksti suplanavom, bet kitaip pas mūsų šeimininkus būna užimta mūsų norimu laiku.
Ir vėl su skaudama dušia nepamatysiu Juodkrantės žiemą....ketinom atlėkti sausio pabaigoje, ale šeimyna pasikeisdami su gripu kovojom ir visi važiavimai nuplaukė.  sad.gif
...Noriu atsiliepti į Barbytės klausimą - ko Juodkrantėje trūksta? Kažkada kilo mintis, jog būtų gerai, kad koks vietinis šviesuolis papasakotų daugiau apie Juodkrantės ( ar visos Neringos ) istorines vieteles, įdomybes, žmonių gyvenimus,atsitikimus, gal mini ekskursijas tarkim, pėsčiomis iki švyturio, Raganų kalno su "gyvu žodžiu" galėtų kas pravesti ( skaitant randu daugiau sausų faktų, o norisi daugiau - to, kas į knygą nesudėta,  emocijų )Gal koks žvejys galėtų pademonstuoti, kaip tinklai tvarkomi, kaip žuvelės apdorojamos, pagaliau, gal ir į žvejybą ar tinklų apžiūrėjimą mariose į valtį pasiimtų.
Man dar įdomu ir etnografiniai elementai, drabužiai, rankdarbiai. Gal mokytojos - kultūrininkės, kurios vasarą atostogauja sumastytų pokalbius, teminius vakarus surengti. Ir joms litas-kitas, ir besidomintiems - žinių šaltinis.
Kitų atrakcijų tikrai nepasigendu - nei pigių popsinių renginių, karuselių ir kitų "pribambasų" - tai būtų nestilinga Juodkrantei ir neatitiktų jos dvasios ( kiek aš ją tesuprantu ) wink.gif

Istikruju tai smalsu, a pas ka apsistojat visada? bigsmile.gif jusu munciu, tai as senai apie tai galvojau, kad butu smagu padaryti tokiu kelione, tiesiog manau ne vienas atsirastu kuris plauktu su zveju laivu i marias, apziuret tinklu ir galiausiai suvalgytu skanios svieziausios ungurienes laive thumbup.gif manau reik pamegint pateikt tokia mintele blush2.gif
Atsakyti
Apsistojam pas Šaulius wub.gif nesuskaičiuojamą kiekį metų laugh.gif
O atrakcijų - jei kokių kultūrinių-pažintinių kas įgyvendintų, manau, būtų visiems į naudą thumbup.gif
Atsakyti
Dar apie atrakcijas smile.gif Jei Barbyte19 dar šiam sezonui realizuosite mintį apie tinklų patikrinimą mariose ir žuvienę - ungurienę - lauksim žinių clap.gif Nepasikuklinkite pareklamuoti, mes tai mielai sudalyvautume wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ballando @ 2011 02 22, 16:33)
Dar apie atrakcijas smile.gif Jei Barbyte19 dar šiam sezonui realizuosite mintį apie tinklų patikrinimą mariose ir žuvienę - ungurienę - lauksim žinių clap.gif  Nepasikuklinkite pareklamuoti, mes tai mielai sudalyvautume wub.gif

Tada ir mane su šeima antru numeriu į tą ekskursiją. Rezervuoju vietą 3 iš anksto. lotuliukas.gif Tikrai kad trūksta tokių mini pasiplaukiojimų. Mielai įmontuočiau savo sėdynę į tokį laivuką. tongue.gif O kalbant apie atostogavimą su kompanija, tai Juodkrantė (man bent jau) tikrai ne ta vieta, kur linksmai su chebryte praleisti laiką. Aš ten noriu ramiai sau kur pavaikštinėti, ypač vakarais. O su draugais vis tiek tektų diskutuoti viena ar kita tema. O kartais taip norisi tylos, pabūti su savo mintim. ax.gif Prašė Barbytė 19 pateikti kokių priekaištų, tad teikiu tongue.gif . Kažkaip keista, kad niekas iki šiol nepasirūpina pėsčiųjų taku iki kormoranų perimvietės, o kas be mašinos, tai biški baisoka kulniuot pėsčiomis. Bet jau čia priekaištas ne asmeniškai Barbytei 19, o valdžiai. O šiaip priekaištų nėra, o tik pagyrimai ir palinkėjimai, kad Juodkrantė visada tokia išliktų. thumbup.gif Tikiuosi, kad pavyks ir šiais metais čia atlėkt. Kad tik kas kojos nepakištų. Tfu tfu tfu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2011 02 23, 00:53)
Tada ir mane su šeima antru numeriu į tą ekskursiją. Rezervuoju vietą 3 iš anksto.  lotuliukas.gif  Tikrai kad trūksta tokių mini pasiplaukiojimų. Mielai įmontuočiau savo sėdynę į tokį laivuką.  tongue.gif  O kalbant apie atostogavimą su kompanija, tai Juodkrantė (man bent jau) tikrai ne ta vieta, kur linksmai su chebryte praleisti laiką. Aš ten noriu ramiai sau kur pavaikštinėti, ypač vakarais. O su draugais vis tiek tektų diskutuoti viena ar kita tema. O kartais taip norisi tylos, pabūti su savo mintim.  ax.gif Prašė Barbytė 19 pateikti kokių priekaištų, tad teikiu  tongue.gif . Kažkaip keista, kad niekas iki šiol nepasirūpina pėsčiųjų taku iki kormoranų perimvietės, o kas be mašinos, tai biški baisoka kulniuot pėsčiomis. Bet jau čia priekaištas ne asmeniškai Barbytei 19, o valdžiai. O šiaip priekaištų nėra, o tik pagyrimai ir palinkėjimai, kad Juodkrantė visada tokia išliktų.  thumbup.gif  Tikiuosi, kad pavyks ir šiais metais čia atlėkt. Kad tik kas kojos nepakištų. Tfu tfu tfu  rolleyes.gif

Na ziuriu rimtai ne vienas apie tai pagalvoja, apie pasiplaukiojimus ir panasiai bigsmile.gif niu reiks pateikti si pasiulyma seniunei ir bandyti i savivaldybe teikti thumbup.gif bandysim praminti si takeli, manau net tokiem zmogiukam, kaip as, ar kiti kurie nuomoja savo bustukus vasara, butu pliusas, pasiulytu pvz klientams, rezervuotu jiems vietikes ir mum gal keli litukai nukristu bigsmile.gif thumbup.gif

Na del pesciuju tako , tai tas klausimas jau senai kankina, net mane doh.gif nes man asmeniskai smagu butu net su dviratuku nulekt iki ten, o dviraciu takas yra tik pajuriu ir per misku, tad nenusigabentum juo iki Kormoranu verysad.gif o gatve nelabai norisi vazinet blush2.gif
Smagu, kad jusu seima pas mus patinka wub.gif 4u.gif

Net mano busimas vyras man sako, kad po vestuviu kelsimes galutinai i Juodkrante ir taskas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
yra žmonių kurie gali daug įdomaus papasakoti, bet vieni yra vasara užsiėmę savais darbais, o kitų tiesiog niekas nežino. seniau muziejuje dirbo tokia moteris (atrodo Aldona), tai ji labai apsiskaičiusi ir mylinti savo kraštą. Ji daug gali papasakoti. informaciniame centre tel.862031041 reiktų pasiteirauti gal kas praveda ekskursijas po Juodkrantę. o su žvejais plaukti tikrai įdomu, bet jie nenori priimti pašalinių smile.gif . pieš kiek tai metų savo svečiams buvau tokią atrakciją suorganizavusi ( tada daug žvejybinių botų buvo), tai įspudžiai išliko ilgam ir jiems ir man.
Atsakyti
Sveikos,
Mes jau irgi rugsejo pr. rezervavom apartamentus lotuliukas.gif Man ten labai labai patinka. Trecius metus is eiles ten vaziuojame, kol mazei dar ne mokslai, tai galime pramogauti lotuliukas.gif Pernai bent jau prisigrybavome iki soties doh.gif
Atsakyti