Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(ballando @ 2010 09 21, 17:21)
Turbūt reikia Juodkrantės fanių - pamišėlių klubą steigti wink.gif
Aš irgi darbe karts nuo karto vylingai į kalendorių pasižvalgau -mąstau, kada kitai vasarai į Juodkrantę pasiplanuoti wub.gif
Šiais metais buvom dar kelioms dienoms Šventojoje ( dėl sportinio intereso, taip sakant, nes su vyru berods 15metų ten nebuvę ).
Žiaurus liūdesys apėmė, palyginus su "gimtąja "Juodkrante. Jau po 15min. praėjimo Kopų gatve supratau, kad dar 15metų ten nevažiuosiu. Na, nebent tik -kuprines ant pečių - ir pajūriu į Latviją....
Vis neprisiruošiam apsilankyti Juodkrantėje žiemą. Mačiau nuotraukas - tai kažkas fantastiško. Įdomu, ar bent kokios kavinės veikia tuomet?
Ar verta gabentis slides, roges? Ar pravaziuojamas keliukas iki jūros?
Papasakokite, juodkrantiškės, please rolleyes.gif

Ojjjj, tik kraukites lagaminus sia ziema ir lekit i Juodkrante, nepamatyti ir nepabuti ziemojancioje Neringoje, nuodeme smile.gif as pati nuo pat mazumes ten budavau, visos atostogos, savaitgaliai buvo praleisti Juodkranteje, ir nepatikesit, dar neatsibodo thumbup.gif sia ziema net su MB mastom kraustytis i Juodkrante, nes ten nerealu... O ziemos kokios... mmmmm.... 4u.gif pati laukiu nesulaukiu, kai iseini pasivaiksciot po pusnimis apibarstyta miska, vaikstai pajuriu kai aplink ledai plaukioja wub.gif kazkas nerealaus, atvaziuokit, nepasigailesit mirksiukas.gif beja ir kavinuke yra kuri veikia ziema 4u.gif "Žvejonė" smile.gif
Atsakyti
Ačiū Barbyte19, labai suintrigavote wub.gif Reiks būtinai atlėkti nors savaitgaliukui žiemą rolleyes.gif Pasirūpinsim ekipiruote ir drabužiais, kad nei vėjai, nei pusnys būtų nebaisios....
O ant marių su pačiūžom galima? blink.gif O ar buvo atvejų, kuomet žiemą keltas į žemyną nekursuoja? - gi užstrigus ir laiku negrįžus darbdavys iš darbo gali išmesti.
Aš kartais pasvajoju, kaip būtų gerai kokį butuką įsigyti, kad nuo nieko nepriklausomai galėtum bet kada čia atvažiuoti....Deja, finansai neleidžia sad.gif Gal kada nors....
Atsakyti
QUOTE(ballando @ 2010 09 24, 16:47)
Ačiū Barbyte19, labai suintrigavote wub.gif Reiks būtinai atlėkti nors savaitgaliukui žiemą rolleyes.gif Pasirūpinsim ekipiruote ir drabužiais, kad nei vėjai, nei pusnys būtų nebaisios....
O ant marių su pačiūžom galima?  blink.gif O ar buvo atvejų, kuomet žiemą keltas į žemyną nekursuoja? - gi užstrigus ir laiku negrįžus darbdavys iš darbo gali išmesti.
Aš kartais pasvajoju, kaip būtų gerai kokį butuką įsigyti, kad nuo nieko nepriklausomai galėtum bet kada čia atvažiuoti....Deja, finansai neleidžia sad.gif Gal kada nors....

Na nera buve taip, kad ziema nekursuotu keltas, nebent jau per tas baisiasias audras "Anatoliju" ir dar kazkuri nekele, nes buvo per didelis vejas, bet seip kelia visada smile.gif o ant ledo su paciuzom tikrai galima jei ledas storas, bet seip mes patys asmeniskai turim sniego roges ir kiekviena miela ziema ant ledo vazinejam 4u.gif o jos juk sunkesnes nei zmogus su paciuzom biggrin.gif , taip kad planuokites jau savaitgali koki praleisti snieguotoje Neringoje mirksiukas.gif tikrai nenusivilsit smile.gif
Atsakyti
Ačiū, tikrai atleksim kuršiškos žiemos paveiziet thumbup.gif
Atsakyti
gal kas kokius kontaktus turit pas ką dabar būtų galima nakčiai apsistot???
jei galima į až blush2.gif
Atsakyti
Nebegaliu, noriu vel i Juodkrante. Pasakiskas krastas wub.gif Kiekviena vasara ten vaziuojam ax.gif Svajoju, kad viena diena, isigysim buteli ir tem gyvensim wub.gif ech...
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 10 16, 15:22)
Nebegaliu, noriu vel i Juodkrante. Pasakiskas krastas  wub.gif  Kiekviena vasara ten vaziuojam  ax.gif  Svajoju, kad viena diena, isigysim buteli ir tem gyvensim  wub.gif  ech...

Pritariu,kad kraštas yra nuostabus ir kad traukia ten. Aš irgi dažnai gūdžiais rudens vakarais vartau vasaros nuotraukas ir taip keliu sau nuotaiką smile.gif

O dėl gyvenimo ten.. Hmmm..kaip turinti kur gyventi,atsakingai pareiškiu,kad norėčiau ten gyvent nuo pavasario (vėlyvo) iki rudens vidurio. Nes paskui..krantinės apšvietimą išjungia,visi dingsta namuose ir vaikščiodamas girdi savo žingsnius
smile.gif Nors kelioms dienoms ir tame žavesio galima rasti,bet kasdien,manau,pabostų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 10 16, 17:22)
Nebegaliu, noriu vel i Juodkrante. Pasakiskas krastas  wub.gif  Kiekviena vasara ten vaziuojam  ax.gif  Svajoju, kad viena diena, isigysim buteli ir tem gyvensim  wub.gif  ech...

Sveikutes smile.gif na tai kraukites lagaminus ir lekit mirksiukas.gif
QUOTE(subtili @ 2010 11 06, 16:47)
Pritariu,kad kraštas yra nuostabus ir kad traukia ten. Aš irgi dažnai gūdžiais rudens vakarais vartau vasaros nuotraukas ir taip keliu sau nuotaiką smile.gif

O dėl gyvenimo ten.. Hmmm..kaip turinti kur gyventi,atsakingai pareiškiu,kad norėčiau ten gyvent nuo pavasario (vėlyvo) iki rudens vidurio. Nes paskui..krantinės apšvietimą išjungia,visi dingsta namuose ir vaikščiodamas girdi savo žingsnius
smile.gif Nors kelioms dienoms ir tame žavesio galima rasti,bet kasdien,manau,pabostų  4u.gif

Na galiu papriestarauti, del to , kad isjungia krantineje sviesas, tikrai nera taip, aisu atjungia kas antra lempa, bet ne visas smile.gif nes pats grozis juk ir yra vakarais , krantine smile.gif wub.gif Na nezinau kaip kitiems, gal ir atsibostu, tas girdejimas savo batu kauksejimo, bet man tai miela wub.gif va per velines buvau parvykus namuko, i Juodkrante, tai labai fainiai pailsejau, pasivaiksciojau, pabuvau tokioj ramybej wub.gif echhh, kad neat isvaziuot nebenorejau blush2.gif mes net irgi su MB planuojam kitais metai, po vasaros sezono, kai paskutinieji polisiautojai issilakstys kraustytis gyventi i Juodkrante wub.gif o smagiausia zinot kas, kai ziema parsinesi is misko nusikirtes eglute, kai pasistatai namie ir visi namai kvepia misku , svieziu oru wub.gif echhh, laukiu nebsulaukiu kaledu ir savaitgalio blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na gal ir klystu dėl šviesų, nesiginčysiu,bet pernai spalio mėnėsį jos tikrainedegė,gal sutapimas. Aš ir sakau,ta tyla,oras,kvapas,pabėgus iš miesto-veža. Bet ar ilgam? smile.gif Jaučiu,neužilgo pradėtų spengt ausyse. O ir su darbais nelabai (čia jei jau mąstyt apie nuolatinį gyvenimą). Taigi Juodkrantė lieka atostogų, švenčių, savaitgalio laukiamybė smile.gif O apie nuolatinį gyvenimą pagalvosiu,kai pensijos sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2010 11 08, 18:38)
Na gal ir klystu dėl šviesų, nesiginčysiu,bet pernai spalio mėnėsį jos tikrainedegė,gal sutapimas. Aš ir sakau,ta tyla,oras,kvapas,pabėgus iš miesto-veža. Bet ar ilgam? smile.gif Jaučiu,neužilgo pradėtų spengt ausyse. O ir su darbais nelabai (čia jei jau mąstyt apie nuolatinį gyvenimą). Taigi Juodkrantė lieka atostogų, švenčių, savaitgalio laukiamybė smile.gif O apie nuolatinį gyvenimą pagalvosiu,kai pensijos sulauksiu  biggrin.gif

Nju del darbu tai taip, mazoka pasiulos siuo atveju, bet visada yra iseitis dirbti klaipedoje, daugelis zmoniu, gyvenanciu Nidoje, Preiloje ar net Juodkranteje, vazineja i Klaipeda darbuotis, o po darbu atgal i savo tyluji krasteli wub.gif
Atsakyti
Na, as ir galvoju, kad būt gerai kada butuką įsigyt Juodkrantėje. Tuomet be jokių apribojimų/įsipareigojimų - užsimanei - ir šast, atleki sau pamedituoti.......Taupom su vyreliu pinigučius....gal po metų -kitų ir dairytis pradėsim. Dabar dar per anksti, deja.
Beje, jei kas iš juodkrantiškių kokios nors informacijos apie ketinančius parduoti turėtumėte - labai maloniai laukčiau žinių ar nuogirdų į a/ž.
wub.gif
Atsakyti
ir aš paskaitinėjus užsimaniau į kuršių neriją 4u.gif i juodkrantę arba nidą wub.gif
Atsakyti