Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

Atostogaujam Juodkrantej gal 10metų, kasmet. Negaliu be Juodkrantės, ji niekad nenusibosta. Tiksliau, apsistojam Juodkrantėje, tačiau išmaišome visus Neringos kampelius, nuvykstam į Nidą, darom žygį pajūriu pvz. iš Pervalkos į Preilą su pasimaudymais praktiškai laukiniuose pajūriuose... Et, buvom birželį, bet jau vėl traukia...Beje, miške dabar ir grybams laikas. Rugpjūtį visada su bulvytėm pasičirškindavom. Apskritai, pusryčiaujam "namuose", po to prisiruošiam užkandžių ir su kuprinėm varom kur nors visai dienai.
Pavakare- vėlyvi pietūs Žvejonėje, Žvejo užeigoje ( kur ant marių kranto ) arba rūkyta žuvis pas vieną ( gal tą pačią???) moteriškę ( L Rėzos 44)
Ir dar kas mėgsta skaityti - labai patogu nesivežti savo knygų, o Juodkrantės bibliotekoje pasiimti. Moki užstatą 30Lt, gali vienu metu berods 3 knygas pasiimti. Perskaitai - pasikeiti ir t.t. Išvažiuojant užstatas grąžinamas.
Sėkmės ir gero poilsio atostogaujančioms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ballando @ 2010 08 18, 11:19)
Ir dar kas mėgsta skaityti - labai patogu nesivežti savo knygų, o Juodkrantės bibliotekoje pasiimti. Moki užstatą 30Lt, gali vienu metu berods 3 knygas pasiimti. Perskaitai - pasikeiti ir t.t. Išvažiuojant užstatas grąžinamas.

Kaip man laiku šitas postas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri ilsejotes Vila Vita ar Vila Flora?
Noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2010 08 19, 23:54)
Merginos, gal kuri ilsejotes Vila Vita ar Vila Flora?
Noreciau atsiliepimu  4u.gif

Sveikute, pati gyvenu Juodkranteje, Vila Vita - kiek girdejau, atsiliepimai ne kokie, vieniem nepatiko maistas, kitiem kambariai ir panasiai, bet kiekvienam skonio reikalas smile.gif o Vila Flora - seip geras, daug uzsenieciu ten apsistoja, bet gan brangokas... kiek zinau abu brangoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 20, 08:54)
Sveikute, pati gyvenu Juodkranteje,  Vila Vita - kiek girdejau, atsiliepimai ne kokie, vieniem nepatiko maistas, kitiem kambariai ir panasiai, bet kiekvienam skonio reikalas  smile.gif o Vila Flora - seip geras, daug uzsenieciu ten apsistoja, bet gan brangokas... kiek zinau abu brangoki  smile.gif

DEKUI 4u.gif
O gal ka zinote gero ir pigesnio?
Nes kiek randu visur kainos panasios kaip ir siuose sad.gif

O kaip Kurenas?
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2010 08 21, 00:29)
DEKUI  4u.gif
O gal ka zinote gero ir pigesnio?
Nes kiek randu visur kainos panasios kaip ir siuose sad.gif

O kaip Kurenas?

O Jus cia 8 zmonems ieskot nakvynes? ir visis kartu norit? smile.gif hmmmmm g.gif reiktu gerai pagalvot, kur butu pigiau g.gif O nuo kada? Seip Kurenas tai liuks smile.gif ir maistas skanus, ir miegamieji grazus, dar neseniai jie remonta daresi smile.gif tai pagrazinta dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 23, 08:49)
O Jus cia 8 zmonems ieskot nakvynes? ir visis kartu norit?  smile.gif hmmmmm g.gif  reiktu gerai pagalvot, kur butu pigiau  g.gif O nuo kada? Seip Kurenas tai liuks  smile.gif ir maistas skanus, ir miegamieji grazus, dar neseniai jie remonta daresi smile.gif tai pagrazinta dabar  lotuliukas.gif

Taip noretume 8 viename pastate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ballando @ 2010 08 18, 12:19)
Negaliu be Juodkrantės, ji niekad nenusibosta. 

Ačiū Dievui! lotuliukas.gif O aš jau galvojau, kad man vienai protelis pasimaišė: vos tik spėju koją iškelt iš Juodkrantės, jau vėl galvoje sukasi mintys, kaip vėl kitą vasarą čia atlėkt. ax.gif Jau vyras į mane kreivu žvilgsniu pažiūrėjo, kai dar būdama ten pareiškiau, kad vėl čia atostogausiu kitais metais. Ir taip jau ne vieni metai iš eilės. mirksiukas.gif Iš tikrųjų kažkokia mistinė vieta. cool.gif Kuo toliau, tuo labiau traukia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 09 09, 00:49)
Ačiū Dievui!  lotuliukas.gif  O aš jau galvojau, kad man vienai protelis pasimaišė: vos tik spėju koją iškelt iš Juodkrantės, jau vėl galvoje sukasi mintys, kaip vėl kitą vasarą čia atlėkt.  ax.gif  Jau vyras į mane kreivu žvilgsniu pažiūrėjo, kai dar būdama ten pareiškiau, kad vėl čia atostogausiu kitais metais. Ir taip jau ne vieni metai iš eilės.  mirksiukas.gif  Iš tikrųjų kažkokia mistinė vieta.  cool.gif  Kuo toliau, tuo labiau traukia.  blink.gif

nenusiminkit. tokių kaip jūs su "pasimaišiusiu proteliu smile.gif " yra ir daugiau biggrin.gif . gero visiems rudeninio poilsio prie jūros! Gera čia pas mus smile.gif .
Atsakyti
Turbūt reikia Juodkrantės fanių - pamišėlių klubą steigti wink.gif
Aš irgi darbe karts nuo karto vylingai į kalendorių pasižvalgau -mąstau, kada kitai vasarai į Juodkrantę pasiplanuoti wub.gif
Šiais metais buvom dar kelioms dienoms Šventojoje ( dėl sportinio intereso, taip sakant, nes su vyru berods 15metų ten nebuvę ).
Žiaurus liūdesys apėmė, palyginus su "gimtąja "Juodkrante. Jau po 15min. praėjimo Kopų gatve supratau, kad dar 15metų ten nevažiuosiu. Na, nebent tik -kuprines ant pečių - ir pajūriu į Latviją....
Vis neprisiruošiam apsilankyti Juodkrantėje žiemą. Mačiau nuotraukas - tai kažkas fantastiško. Įdomu, ar bent kokios kavinės veikia tuomet?
Ar verta gabentis slides, roges? Ar pravaziuojamas keliukas iki jūros?
Papasakokite, juodkrantiškės, please rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif kur but galima apsistoti Juodkranteje su vaikuciais?? kad butu neperbrangiausia/?
Atsakyti
paprastai lovos kaina sezono metu apie 35Lt lova (ne viesbuty). dabar turetu buti pigiau. jei jus tokia kaina tenkina, galeciau pasiulyti zmogu, kur mes buvom pernai.
Atsakyti