Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkrantė

QUOTE(vilter @ 2010 04 07, 13:27)
Man irgi tas patas klausimas aktualus:"Kur su mažiuku apsigyventi Juodkrantėj?"Gal galėtumėte rekomenduoti ar patarti kur?Ačiū  smile.gif

Įsiveskit "apgyvendinimas Juodkrantėje", tikrai nemažai naudingos info išmeta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 04 07, 17:57)
Įsiveskit "apgyvendinimas Juodkrantėje", tikrai nemažai naudingos info išmeta. mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif , taip ir padarysiu.
Atsakyti
as taip pat pasinaudosiu ! smile.gif Aciu uz info!
Atsakyti
mes užsisakėme čia žalią kambarį-gal kas buvote?
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2010 01 27, 14:11)
Juodkrante nuostabi, tai mano mylimiausias kurortas thumbup.gif jau kelintus metus is eiles ten vaziuojam, visad pavykdavo vieta rasti is anksto neuzsisakius, dazniausiai apsistojam "Gintaro" poilsio namuose.

sveiki, gal galite patarti, ar Gintare yra kambarių su balkonais ar terasomis smile.gif ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2010 05 17, 15:41)
sveiki, gal galite patarti, ar Gintare yra kambarių su balkonais ar terasomis  smile.gif ? 4u.gif

Sveiki:) deja jie neturi kambariu su terasomis ar balkonais...
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2010 05 17, 15:08)
Sveiki:) deja jie neturi kambariu su terasomis ar balkonais...

4u.gif Turi turi. Antrame aukšte toje pusėje kur yra pagrindinis įėjimas yra keletas numerių su nemažais balkonais.
Atsakyti
Mielosios, gal galit man truputį padėt? blush2.gif Susitariau dėl pokalbio dėl darbo Juodkrantėj, o kaip iki tos vietos nusigaut - net neįsivaizduoju doh.gif Gal kuri galit nupasakot, kaip nuvykti iki Miško g. 11 (viešbučio "Kuršių Kiemas")? Važiuočiau autobusu iš Smiltynės. Kurioj man stotelėj išlipt, ir į kurią pusę eit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazuka20 @ 2010 05 18, 10:46)
Mielosios, gal galit man truputį padėt?  blush2.gif  Susitariau dėl pokalbio dėl darbo Juodkrantėj, o kaip iki tos vietos nusigaut - net neįsivaizduoju  doh.gif  Gal kuri galit nupasakot, kaip nuvykti iki Miško g. 11 (viešbučio "Kuršių Kiemas")? Važiuočiau autobusu iš Smiltynės. Kurioj man stotelėj išlipt, ir į kurią pusę eit?  biggrin.gif

siūlyčiau naudotis žemėlapiu g.gif nes negi padės jei čia tai pasakys-išlipi iš autobuso suk į kairę, ten pamatysi tą ir tą-suk į dešinę biggrin.gif tada dešimt žingsnių ir į kairę tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 18 gegužės 2010 - 10:07
QUOTE(Fėja* @ 2010 05 18, 12:07)
siūlyčiau naudotis žemėlapiu g.gif nes negi padės jei čia tai pasakys-išlipi iš autobuso suk į kairę, ten pamatysi tą ir tą-suk į dešinę biggrin.gif tada dešimt žingsnių ir į kairę tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

Tikrai padėtų, nes google maps tik tris gatves Juodkrantėj rodo biggrin.gif tai ne itin padeda... Kad bent žinočiau kurioj stotelėj išlipt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazuka20 @ 2010 05 18, 10:46)
Mielosios, gal galit man truputį padėt?  blush2.gif  Susitariau dėl pokalbio dėl darbo Juodkrantėj, o kaip iki tos vietos nusigaut - net neįsivaizduoju  doh.gif  Gal kuri galit nupasakot, kaip nuvykti iki Miško g. 11 (viešbučio "Kuršių Kiemas")? Važiuočiau autobusu iš Smiltynės. Kurioj man stotelėj išlipt, ir į kurią pusę eit?  biggrin.gif

labas,
išlipkite stotelėje prie muziejaus ir eikite į klaipėdos pusę.po kairę pusę bus kapinės, ten ir rasite miško gatvę. gal ir nelabai vaizdžiai papasakojau, bet ten nėra kur pasiklysti. sekmės.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2010 05 18, 12:28)
labas,
išlipkite stotelėje prie muziejaus ir eikite į klaipėdos pusę.po kairę pusę bus kapinės, ten ir rasite miško gatvę. gal ir nelabai vaizdžiai papasakojau, bet ten nėra kur pasiklysti. sekmės.

Ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti