Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(SchnappiLT @ 2014 03 16, 17:42)
Ziuriu letai cia ziurit. As jau 5000 riba perzengiau. Tik noriu pasiguosti, kad 2013-2014 m. sezonai visiskai neidomus ir nuobodus. Tik meiles reikalai. Jokio veixmo. Nebeliko to, kad per serija ar dvi issiaiskina problema kazkokia. Ar kad sezono gale paaiskeja baisus dalykas. Tikra nuobodybe. Tycia susiradau Australijos televiziju reitingus ir pamaciau, kad jau nebepatenka i geriausiu TOP 20. O anksciau pakildavo net iki 4 vietos! Jei jie nieko nedarys reitingai dar labiau kris ir nutrauks kurima. Bet net australams nebepatinka Be Namu Negerai. Gaila!!! Vos paziuriu tas 20 min. Istempta ziauriai viskas. Bet negaliu sustot nes Benamius ziuriu nuo 1 serijos, tai butu kvaila viska mest po sitiek metu:D Kaip kitiems kas ziuri naujausias serijas? Kaip jums sis serialas?

Niekas čia berods nežiūri taip stipriai į priekį.
Atsakyti
QUOTE(SchnappiLT @ 2014 03 16, 18:42)
Ziuriu letai cia ziurit. As jau 5000 riba perzengiau.

Kaip kitiems kas ziuri naujausias serijas? Kaip jums sis serialas?

Padetum su vertimu butume toliau pasislinke mirksiukas.gif biggrin.gif

Kai be kitu pagalbos neina ziuret tai ka ten dar naujas ziuresi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4718

Romanas pasako, kad Alfas papasakojo apie Eideno ir Nikolės elgesį buriavimo klube, jis susirūpino ar viskas gerai, vis tik Eidenas tik ką paleistas iš klinikos. Eidenas norėtų grįžti į darbą. Romanas pagalvos, bet Eidenas turi pirmiausia galvot apie mokslus. O Nikolė turės mamai grąžinti mašiną.
Airin ramina Džefą ir Anę, kad jei gydytojai nusprendė paleisti Melodę, tai gal viskas gerai. Jie galvoja priešingai. Bet Airin vis tiek sako, kad reikia pasitikėti gydytojais, jei jie mano, kad ji namuose greičiau atsigaus, be to tai nėra jų (Džefo ir Anės) reikalas.
Melodė grįžta į Samerbėjaus vidurinę. Direktorius pasiūlo mokyklos konsultantą Melodei, bet jos motina sako, kad tai nebūtina, ji pati pasirūpins. Džefui Melodės mama pasako, kad jau šiandien Melodė grįžta į mokyklą ir jis pasako, kad jo nuomone, Melodė nepasiruošusi grįžti į mokyklą. Bet jo nuomonė nereikalinga. Jis nueina pas Mailsą, gal jis galėtų pasikalbėti su direktoriumi, bet Mailsas nemano, kad jo klausys labiau nei Melodės mamos. Be to, gal ji ir pasiruošusi, va ir Eidenas tik paleistas, o šiandien grįžta į mokyklą. Gal tikrai geriau kad ji grįžtų į normalų gyvenimą, o jie tiesiog turėtų ją palaikyti.
Nikolė tiesiog rėkia ant mamos, kad jai labai reikia mašinos, na ir kas kad ji teisių neturi biggrin.gif net Alfas priėjęs pasako, kad ji kalbėtų tyliau. Prie Eideno prieina vaikinukai (kurie prie Džai kabinėjosi) ir bando kabinėtis prie Eideno doh.gif Nikolė pasiūlo vietoj mokyklos pasivažinėti mašina.
Mokykloje tie vaikinukai kabinėjasi prie Melodės. Džefas bando apginti ir susistumdo su tais vaikinais. Juos išskiria Mailsas, o Melodė atrodo tiesiog persigandusi. Vėliau Mailsas ir Kirstė nueina pas direktorių pasikalbėti apie Melodę. Jie nemano, kad Melodei jau laikas grįžti į mokyklą. Bet direktorius nesutinka, jis pažadėjo Melodės mamai, kad suteiks visapusią paramą Melodei ir jis laikysis pažado. Kirstė atšauna, kad ji manė, jog jis atsakingas už vaikus, o ne jų tėvus.
Kavinėje Melodės mama pasako, kad jie su vyru išsiskyrė. Mailsas su Kirste pasako, kas įvyko mokykloje. Bet Melodė pasako, kad ten nieko rimto neįvyko, ji turėjo šaunią dieną doh.gif
Nikolė Eidenui pasako, kad permiegojo su Džefu saloje ir paskui jai pasipiršo. Jai jis patinka, bet jie pernelyg skirtingi. Todėl dabar jie draugai, bet niekada nesakyk niekada. O Eideno "meilės gyvenimas" (čia pažodžiui verčiant, greitai nesugalvoju kokio atitikmens) toks pats, nieko naujo. Belė juda į priekį ir nelabai yra šansų jiems vėl susieiti. O Eidanas su Nikole nusprendžia būti bičiuliais visada.
Kirstė nueina dar sykį pasikalbėti apie Melodę. Direktorius nusijuokia, kad jie su Mailsu susivienijo prieš jį, bet Kirstė sako, taip mes kartu, bet gal galima pamiršti ir judėti toliau, mokiniams reikia jo pagalbos.
Melodė padėkoja Džefui kad padėjo prieš tai.Džefas paklausia ar ji tikrai nori grįžti į mokyklą, gal mama ją verčia, bet Melodė nori būti mokykloje.
Kirstė pasako Mailsui, kad tikisi kad direktorius kažką padarys, jis sėdėjo ir klausėsi jos.
Kavinėje Melodės mama paklausia Džefo ar nematė Melodės, jis atsako, kad ji sakiusi, jog mama ją paims, bet mama atsako, kad Melodė turėjo grįžti autobusu. Airin pasako, kad nereikia persigąsti jog ji pabėgo, bet dėl viso ko pasižvalgyti jos.
Bartletas pamato Melodę klasėj miegančią. Ji sako, kad tai vienintelė vieta kur ji jaučiasi saugi. Jis atsako, kad ji saugi gali būti ir namie su mama, bet ji nenori kad mama matytų ją tokią išsigandusią.
Grįžę namo Eidenas su Nikole sužino, kad Kolina matė jų mašiną ir Romanas sužinojo jog jie nebuvo mokykloje. Jie sako, kad kai buriavimo klube prie Eideno kabinėjosi, jie nebenorėjo eiti į mokyklą. Romanas sako ir nebus lengva grįžti, bet nereikia slėptis ir Eidenas turi į viską pradėti žiūrėti rimčiau.
Atlekia Melodės mama į mokyklą. Direktorius mano, kad Melodei ne vieta mokykloje, ji turėtų būti ten, kur jai suteiks pagalbą. Vėliau jis nueina pas Mailsą ir Kirstę ir pasako, kad jie buvo teisūs dėl Melodės. O paskui pasako kad Kirstė gauna oficialų papeikimą dėl to, kad ji aiškino jam, mokyklos direktoriui, kaip dirbti, tai taip neprofesionalu ir peržengia visas ribas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 03 17, 18:06)

tik baigiau paziuret serija - ziu ir aprasymas thumbup.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vistik man keista dėl Roso... Jis taip staigiai apsirgo, juk alzhaimeris vystosi palaipsniui g.gif Ir čia tokia liga, kad labai neužslėpsi... Gaila Morag, neilgai pasidžiaugė savo laime... verysad.gif

Tas Murėjus kažkoks įtartinas tikrai... Bet gal atkibs nuo Belės, kai nepasisekė su ta aikštele. O tai dar per jį gali ir nemalonumų visokių patirt doh.gif

Kažin kaip su ta Melodi? Juk ji tikrai nepasiruošus mokyklon... Vis vaidenosi jai tas Akselis doh.gif Ar tik nebus kas atsitikę rimto, kad neranda mama...

Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 03 17, 19:20)
Kažin kaip su ta Melodi? Juk ji tikrai nepasiruošus mokyklon... Vis vaidenosi jai tas Akselis  doh.gif  Ar tik nebus kas atsitikę rimto, kad neranda mama...

Bet juk rado ją Bartletas mokykloj ir pakvietė mamą g.gif Dabar klausimas, ar jos mama sutiks su Bartletu, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 03 19, 18:53)
Bet juk rado ją Bartletas mokykloj ir pakvietė mamą  g.gif Dabar klausimas, ar jos mama sutiks su Bartletu, ar ne.

Gal aš nesupratau gerai, bet man pasirodė, kad kai Bartletas kalbėjo su Melodi mama jau Melodi suradęs klasėj, tai tuo metu juk su jais mergaitės nebuvo... Ir paskui jos mama vėl jos ieškojo?.. Gal maišau... g.gif Reiks dar katrą pažiūrėt pasitikslinimui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zizija: 19 kovo 2014 - 21:59
QUOTE(Zizija @ 2014 03 19, 21:58)
Gal aš nesupratau gerai, bet man pasirodė, kad kai Bartletas kalbėjo su Melodi mama jau Melodi suradęs klasėj, tai tuo metu juk su jais mergaitės nebuvo... Ir paskui jos mama vėl jos ieškojo?.. Gal maišau... g.gif Reiks dar katrą pažiūrėt pasitikslinimui  rolleyes.gif

Melodės su jais nebuvo dėl to, kad Bartletas paprašė jos palaukti kitame kabinete ir leisti pasikalbėti akis į akį su jos mama. Neatsimenu, ar po to ką nors apie jas rodė, ar ne g.gif Reiks pažiūrėt dar kartą.
Atsakyti
Uch, kiek naujų įdomių serijų Benamiuose. Gaila, jei šiuo metu rodomos serijos Australijoje tapo neįdomios. Tikiuosi, jog serialo filmavimas nebus sustabdytas greitu metu, nes man jis tapo šauniu atsipalaidavimu po darbo savaitės. Gaila tik, kad anglų kalbos žinios pas mane skurdokos. Bet jau plius minus suprantu, kas kalbama (esmę), aišku įdomios ir pokalbio detalės, kurių be šio forumo, taip ir likčiau nesupratusi. Ačiū Sive, Elizad už išsamius ir bent jau man labai naudingus aprašymus smile.gif
Man Roso liga irgi tokia staigi, iš niekur. Anksčiau tikrai nebuvo jokių požymių. Nors gal ir gali ji būti lėtinė arba ūminė g.gif
Įdomios serijos nusimato su Melode. Vargšė mergaitė, gilėja jos problemos nesprendžiamos verysad.gif
Bertletas su Kirste taip negražiai pasielgė. Akivaizdu, kad ji jam patiko kaip moteris, nes priešingu atveju, tikrai nebūtų buvusi tokia jo reakcija. Bet visgi jis jai per senas.

Atsakyti
Man rodos, palaukim ir pamatysim, įdomios tos serijos, neįdomios, gal bus kelios/keliolika serijų neitin, gal paskui vėl prigalvos kokių įdomių įvykių ax.gif
Pastaruoju metu visai nėr laiko aprašymams ar žiūrėjimui, vaikai vis po kokį virusiuką iš darželio parneša, jiems beveik nieko, o man taip prilimpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2014 03 22, 18:00)

Bertletas su Kirste taip negražiai pasielgė. Akivaizdu, kad ji jam patiko kaip moteris, nes priešingu atveju, tikrai nebūtų buvusi tokia jo reakcija. Bet visgi jis jai per senas.

Man irgi vistik pasirodė, kad jis į Kirstės draugystę su Mailsu reagavo kaip pavydus vyriškis g.gif

QUOTE(Sivė @ 2014 03 22, 21:31)
Man rodos, palaukim ir pamatysim, įdomios tos serijos, neįdomios, gal bus kelios/keliolika serijų neitin, gal paskui vėl prigalvos kokių įdomių įvykių ax.gif
Pastaruoju metu visai nėr laiko aprašymams ar žiūrėjimui, vaikai vis po kokį virusiuką iš darželio parneša, jiems beveik nieko, o man taip prilimpa doh.gif

drinks_cheers.gif
Sveikit su visa šeimyna 4u.gif O dėl aprašymų ir taip dėkinga tau, Elizad, Calaquendi, kaip ir visos kitos aciuks.gif
Atsakyti
O dėl aprašymų ir taip dėkinga tau, Elizad, Calaquendi, kaip ir visos kitos aciuks.gif
[/quote]
clap_1.gif
Atsakyti