Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Sveika sugrįžus Vilma thumbup.gif

Calaquendi, jau greit teks kurti naują temą, paskutinis puslapis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 30 rugpjūčio 2014 - 22:41
QUOTE(mitnick @ 2014 08 30, 23:40)
Calaquendi, jau greit teks kurti naują temą, paskutinis puslapis tongue.gif

Gerai. Turėsiu omeny biggrin.gif

Atostogauji? Maratoną pasidarei biggrin.gif aplenkei visus su serijomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 08 30, 22:49)
Galėsi su burnickiene žiūrėt ir aptarinėt serijas smile.gif Panašioj vietoj sustojai žiūrėt smile.gif
šičia  4u.gif

Burnickienes tempai greiti thumbup.gif Turbut mane aplenks ir paliks biggrin.gif

QUOTE(mitnick @ 2014 08 30, 23:40)
Sveika sugrįžus Vilma  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 31 rugpjūčio 2014 - 09:18
QUOTE(Calaquendi @ 2014 08 30, 21:49)
Galėsi su burnickiene žiūrėt ir aptarinėt serijas smile.gif Panašioj vietoj sustojai žiūrėt smile.gif

Burnickienei primenu, kad galima peržiūrėtas serijas užsižymėti šičia  4u.gif

pasižymėjau bigsmile.gif smagu kad yra panašiose vietose žiurinčių smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma4 @ 2014 08 31, 09:17)
Burnickienes tempai greiti  thumbup.gif Turbut mane aplenks ir paliks  biggrin.gif
aciuks.gif

na stengiuosi visas pasivyti lotuliukas.gif biggrin.gif nuo rugsėjo vyrui atostogos prasideda,tai spėju kad tikrai daug mažiua serijų pasižiūrėsiu per dieną,nes jau vyras sako kad man tas serijalas kaip religija pasidarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenorejau prasyt isverst, bet smalsumas nugalejo doh.gif Ka ten Marta Hugui pasake, kad tas toks susinepatogines 4847 1 dalies nuo 10 min Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 08 31, 13:54)
Nenorejau prasyt isverst, bet smalsumas nugalejo  doh.gif Ka ten Marta Hugui pasake, kad tas toks susinepatogines 4847 1 dalies nuo 10 min Aciu  4u.gif

gaila dar nepasivyjau tai negaliu atsakyt lotuliukas.gif bet jau suintrigavo mane kas ten vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 08 31, 14:54)
Nenorejau prasyt isverst, bet smalsumas nugalejo  doh.gif Ka ten Marta Hugui pasake, kad tas toks susinepatogines 4847 1 dalies nuo 10 min Aciu  4u.gif

Marta pasiūlė jam kartu pavakarieniaut, nes dėl kažko jaučiasi jam skolinga (Perskaičiau serijos aprašyme, kad Hugo padėjo Martai fermoje). Ir tada sako, kad "tai priminė man, kaip man svarbu gyventi toliau". Taip pat serijos aprašyme perskaičiau tai, jog jis susinepatogino dėl to, kad žmonės vis labiau lygina jį su Džeku (Alfas prieš tai jam pasakė, kad jis yra svarbus Martos gyvenime). Ypač dėl to, kad jis perima Džeko "vaidmenį" Martos kasdieniniame gyvenime. Nu tipo tai, ką ji įprastai darydavo su Džeku (ruošdavo maistą, padėdavo vienas kitam ir pan.), dabar ji daro su Hugu. Kadangi jis jau jaučia Martai kažkokius jausmus, sumąstė dingstį išeiti iš namų.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 08 31, 00:01)
Gerai. Turėsiu omeny biggrin.gif

Atostogauji? Maratoną pasidarei biggrin.gif aplenkei visus su serijomis smile.gif

Teip smile.gif, dar savaitė liko.
Atsakyti
baigiu vilma4 peisivyti bigsmile.gif biggrin.gif o dabar apie filmą lotuliukas.gif labai intriguoja kas ten buvo Hugo ir kaip Airinai baigsis,nes nesuprantu ar ji kažką Lui padarė ar ne..Anželo kartais man toks šūdžius atrodo,pats nušovė Džeką,o dabar vaidina gerieti ir visus sodint nori..
ir kažkodėl man atrodo kad Belė prisidirbs kanors su ta įžimybe.greičiau ji su Aidenu susitaikytų nes tas vargšelis kankinasi..
Atsakyti
Cia turbut tik man vienai, bet man Angelo truputi gaila ax.gif Isivaizduoju kaip slyksciai turetu jaustis kai visi atstumia, net kolegos doh.gif
Atsakyti
Vilma4, šaunu, kad sugrįžai prie mūsų mylimo serialo thumbup.gif Sakyčiau, kad Andželo kartais gaila ir man... Turi ir neblogų bruožų...

burnickiene, oho kas per tempai thumbup.gif Tokiais greit mus pasivysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 09 02, 12:57)
Cia turbut tik man vienai, bet man Angelo truputi gaila  ax.gif Isivaizduoju kaip slyksciai turetu jaustis kai visi atstumia, net kolegos  doh.gif

na dėl to ir man gaila biški jo
Papildyta:
QUOTE(Zizija @ 2014 09 02, 13:05)
Vilma4, šaunu, kad sugrįžai prie mūsų mylimo serialo thumbup.gif Sakyčiau, kad Andželo kartais gaila ir man... Turi ir neblogų bruožų...

burnickiene, oho kas per tempai  thumbup.gif Tokiais greit mus pasivysi  mirksiukas.gif

tai kad man tas serijalas tuoj liga [pasidarys lotuliukas.gif pažiūriu vieną seriją ir negaliu ramiai nueit nuo kompo kol dar kelių nepažiūriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti