QUOTE(mitnick @ 2014 08 29, 01:28)
4906
Serijos pabaigoje pamatome, kad Čarlę partenkia jos buvusios merginos brolis.
Anonso ištraukose matome, kad sulauksime naujų veikėjų Samerbėjuje, didžiąją Čarlės paslaptį, Reičel kūdikio dingimą, senų personažų sugįžimą.
Serijos pabaigoje pamatome, kad Čarlę partenkia jos buvusios merginos brolis.
Anonso ištraukose matome, kad sulauksime naujų veikėjų Samerbėjuje, didžiąją Čarlės paslaptį, Reičel kūdikio dingimą, senų personažų sugįžimą.
mitnick
Niekaip neatgaminau, kur man tas vyras, kur Čarlę partrenkė, matytas Matai, koks atsitiktinumas.
Belės vestuvės ir man ašarą išspaudė Jau tokį žiaurų jai likimą serialo kūrėjai sugalvojo. Praktiškai kai pabaigė mokyklą tai viena nesėkmė po kitos (ir su darbu svajonių nieko nesigavo, ir istorijos su statybomis bei vaistais, o galiausiai štai..). O jei dar įvertinant tai, kad ji į Samerbėjų atvyko ieškoti savo tikros motinos, nes su įtėviais nekokį gyvenimą turėjo, tai praktiškai per visą Belės gyvenimą gal tik tie keli metai paskutiniai mokykloje normalūs buvo Žiauroka iš tiesų.. Šiaip Belė iš tos pačios kartos, kaip Rikas, Matilda, Lukas, Kesė, visi jie jau paliko serialą, bet galėjo visgi Belę ir gyvą sveiką iš serialo patraukti, o ne šitokiu būdu..
Taip ir maniau, kad Reičel kūdikis bus pagrobtas Labai jau ta moteriškė, kur prarado savo vaikutį, stebėjo Reičel įtartinai. Tikėsimės, greitai ji bus pagauta ir kūdikis grįš pas mamą
QUOTE(Calaquendi @ 2014 08 29, 08:52)
Walkerių šeimyna tuoj pasirodys. Juos irgi žinau iš naujų serijų. O ir Romeo netrukus atvyks Apie personažą nelabai ką žinau, bet aktorius (Luke Mitchell) man patinka. Jis man pažįstamas iš "H2O: Just Add Water 3" ir "Tomorrow People".
Ooo, Romeo Kaip supratau iš aprašymų serialo, jis labai jau svarbus ir labai jau visų mėgiamas personažas bus. O realiame gyvenime Romeo ir Rubę vaidinantys aktoriai - vyras ir žmona. Praeitais metais susituokė ir, kaip suprantu, jų meilė seriale ir užgimė
Jų vestuvių filmukas: http://www.dnmweddin...hp/rebeccaluke/
O čia kelių dienų senumo foto, gražioji pora + "Eidenas" su savo, matyt, mergina:
http://www.dailymail...California.html