Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Oho, ką užtikau filme "Kapitonas Amerika". Sakyčiau, nepasikeitęs žvilgsnis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 08 14, 20:41)
Oho, ką užtikau filme "Kapitonas Amerika". Sakyčiau, nepasikeitęs žvilgsnis biggrin.gif

ai, čia gi tas Rocco(jei gerai vardą pamenu) brolis blogietis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 08 14, 22:57)
ai, čia gi tas Rocco(jei gerai vardą pamenu) brolis blogietis biggrin.gif

Aha, čia Rocco brolis Džonis Kuperis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 08 15, 01:04)
Aha, čia Rocco brolis Džonis Kuperis smile.gif

Turbūt ir šiame filme jis kažkokį blogietį vaidina? Kažkaip net sunku būtų jį įsivaizduot geriečio vaidmenyje turint tokį žvilgsnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 08 15, 13:03)
Turbūt ir šiame filme jis kažkokį blogietį vaidina? Kažkaip net sunku būtų jį įsivaizduot geriečio vaidmenyje turint tokį žvilgsnį biggrin.gif

tikrai žvilgsnis jo toks grynas blogiečio biggrin.gif biggrin.gif
pažiūrėjau 4748 seriją jau. tai jau pyktis ima ant Melodi ir Belės biggrin.gif tikiuos jau Belė jau greit pasakys kad skiriasi su Andželo nes gaila man Aideno.o Melodi po tos psichiatrinės kažkokia pasikeitus,nebepatinka man ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 08 15, 14:03)

Mhm, aišku jį tik du kartus rodė per visą filmą tylos režimu (be dialogų), bet tai, manau, gera pradžia smile.gif))
Atsakyti
aš niekaip nesuprantu kaip toki vyrą kaip Alfas ta bridžit taip mausto doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 08 16, 20:10)
aš niekaip nesuprantu kaip toki vyrą kaip Alfas ta bridžit taip mausto  doh.gif  g.gif

"Moteriški kerai".. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 08 16, 19:40)
"Moteriški kerai"..  lotuliukas.gif

nu jo thumbup.gif bet greičiau visi tiesą apie ją sužinotų,nes gaila žiūrėt į Alfą..
Atsakyti
pažiūrėjau jau 4771 seriją ir taip pyktis suėme ant andželo.nušovė džeką tai bentjau galėjo jo ten nepalikti,iškviest medikus,gal dar dar būtų atgaivinę jį.o ji sbailys išsigando,juk netyčia nušovė,o dabar dar blogiau bus jam...ir dar pykstu and melodi kad užrakino juos ten visus tuose šokiuose...žodžiu pykstu ant serijalo lotuliukas.gif ai dar pykstiu ant bridiž kad ji ten visus durnina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 08 18, 14:25)
pažiūrėjau jau 4771 seriją ir taip pyktis suėme ant andželo.nušovė džeką tai bentjau galėjo jo ten nepalikti,iškviest medikus,gal dar dar būtų atgaivinę jį.o ji sbailys išsigando,juk netyčia nušovė,o dabar dar blogiau bus jam...ir dar pykstu and melodi kad užrakino juos ten visus tuose šokiuose...žodžiu pykstu ant serijalo  lotuliukas.gif  ai dar pykstiu ant bridiž kad ji ten visus durnina  doh.gif  lotuliukas.gif

Puikiai suprantu drinks_cheers.gif Aš irgi toj vietoj labai pikta buvau mirksiukas.gif
Greiti tavo tempai thumbup.gif Greit mus prisivysi bigsmile.gif

mitnick, o man atpažinti žmones sunkiai sekas... ax.gif Mačiau, kad matytas aktorius, bet pati nebūčiau pažinus, kad ten Rocco brolis...
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 08 18, 15:47)
Puikiai suprantu  drinks_cheers.gif Aš irgi toj vietoj labai pikta buvau  mirksiukas.gif
Greiti tavo tempai  thumbup.gif Greit mus prisivysi  bigsmile.gif

mitnick, o man atpažinti žmones sunkiai sekas...  ax.gif Mačiau, kad matytas aktorius, bet pati nebūčiau pažinus, kad ten Rocco brolis...

kadangi šiuo metu nedirbu,tai kai vaikas darželyje būna daug serijų peržiūriu,o kai namie ji tai mažiau biški nes tenka dalintis kompiuteriu su durka o jei dar ir vyrui išeiginė tai tada ir su juo dalinuosi kompu.bet šiaip stengiuosi jus pasivyti,nes tada galėsim visos diskutuoti,nes bendra tema bus,o dabar taio atsilikelė juk aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti