Labai gaila dėl Romano, man jo personažas labai patiko
Bet koks keistas Andželo elgesys, Tonis turbūt kažką sumanęs dėl to su juo draugauja, bet pats Andželo ko, suprantu kad į sporto klubą eina, gal šalia kito nėra, bet žvejyba Aš ir pati atokiau laikyčiausi nuo Tonio.
Romano išvykimas ir Andželo sugrįžimas į serialą nedagalvoti atrodo
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 08 07, 09:31)
Bet koks keistas Andželo elgesys, Tonis turbūt kažką sumanęs dėl to su juo draugauja, bet pats Andželo ko, suprantu kad į sporto klubą eina, gal šalia kito nėra, bet žvejyba Aš ir pati atokiau laikyčiausi nuo Tonio.
Galbūt dėl to, kad neturi draugų miestelyje, visi jo nemėgsta.. Tai kai pasitaikė proga pabendrauti, tai ir naudojasi..
QUOTE(Elizad @ 2014 08 06, 19:23)
Labai neteisingas Romano išėjimas iš serialo. Būtent dėl Nikolės, bet ir dėl savęs, tikrai bent gintis galėjo, nes argumentų gynybai dar ir kaip yra, ne šiaip užsinorėjo ir nušovė tą kareivį Marką. Dabar gaunasi, kad vienas vos ne iš doriausių serialo veikėjų, kur visada visiems padėdavo ir žodžiu, ir darbu, kalėjime trūnys, o toks tipelis kaip Gardis sugebėjo pabėgti Oi kaip man tokia Romano pabaiga nepatiko Štai tau ir scenaristų fantazija, jei nenumarina personažo, tai į kalėjimą įkiša
Mane šitai irgi žiauriai nervina Esu įsitikinus, kad bet koks teismas Romaną išteisintų dėl Marko... Pavedė šįkart scenaristai...
QUOTE(mitnick @ 2014 08 06, 20:35)
Neužilgo neteksime dar vieno personažo . Ir man gaila, kad netekome Romano. Mano nuomone, kūrėjai dėl kažkokių priežasčių nusprendė Romaną "nurašyti" su labai jau skubotu scenarijumi, paliekant Gardį laisvėje (jis daugiau nepasirodys seriale).
Baisiai įdomu???? Gal kaip nors sulauksiu...
O dėl Romano ir Gardžio tai tikrai pritariu
QUOTE(Calaquendi @ 2014 08 06, 22:10)
Viskas tvarkoj su ausim Lengvai sutvarkė daktarė Tik tiek, kad reikėjo ilgai tokios būsenos būt... Visą savaitę
Sveika sugrįžus Džiugu, kad pasveikai
Papildyta:
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 08 07, 09:31)
Romano išvykimas ir Andželo sugrįžimas į serialą nedagalvoti atrodo
Man tai serijos pabaigoj Tonio žvilgsnis labai piktdžiugiškas pasirodė. Tada kai į žvejybą jau vyko... Tikrai kažką negero sumąstė...
QUOTE(mitnick @ 2014 08 06, 21:27)
Tegu tai pasilieka intriga
Žinok mane irgi taip užkabina, kad per dieną galiu pažiūrėti iki 10 serijų (tokiu būdu ir pasivijau visus žiūrinčius) . Taip, Nikole pasikeis, Romanas nebegrįš. Metė ir Rikas...ech geri prisiminimai. Neveltui Belė ir Aidenas buvo serialo fanų išrinkta gražiausia ir seksualiausia Samerbėjaus pora, jie taip pat gavo apdovanojimą už tai. Jie turėjo net bendrą vardą: Adelle.
Mes pildome tokį dokumentą: https://docs.google....BXWk5YMFE#gid=0. Tiesa, nežinau, ar visi žiūrintys tą daro, bet tikrai įdomu pamatyti, kas kelintą seriją žiūri. Gali prisijungti ir tu prie to sąrašo
Jau
Žinok mane irgi taip užkabina, kad per dieną galiu pažiūrėti iki 10 serijų (tokiu būdu ir pasivijau visus žiūrinčius) . Taip, Nikole pasikeis, Romanas nebegrįš. Metė ir Rikas...ech geri prisiminimai. Neveltui Belė ir Aidenas buvo serialo fanų išrinkta gražiausia ir seksualiausia Samerbėjaus pora, jie taip pat gavo apdovanojimą už tai. Jie turėjo net bendrą vardą: Adelle.
Mes pildome tokį dokumentą: https://docs.google....BXWk5YMFE#gid=0. Tiesa, nežinau, ar visi žiūrintys tą daro, bet tikrai įdomu pamatyti, kas kelintą seriją žiūri. Gali prisijungti ir tu prie to sąrašo
Jau
man dar tolokai iki jūsų šiandien ryte žiūrėjau 4681 seriją
Sveiki, aš tai gerokai atsilieku nuo jūsų ir temą kažkaip apleidau, vasara vadinasi Mano peržiūrėtose serijose kaip tik Gardis su Romanu ruošiasi apiplėšimui, na bet tikiuosi, kad čia tik kažkoks nesveikas Gardžio pokštas nu bet jis man ir šiaip nenormalus, senis kažkoks, o prie Nikolės lenda, Romanas sužinotų tai snukį sumaltų
Dėl Airintai tikrai viskas ten labai įdomiai nu netikiu, kad ji kažką padarė Lu, greičiausiai ta buvusi žmona prisidėjo Norėtųsi kad viskas greičiau išsispręstų, nes atrodo, kad be kalėjimo, Airin dar turės bėdų ir su alkoholiu, ar neteks tik vėl gydytis?
Dėl Airintai tikrai viskas ten labai įdomiai nu netikiu, kad ji kažką padarė Lu, greičiausiai ta buvusi žmona prisidėjo Norėtųsi kad viskas greičiau išsispręstų, nes atrodo, kad be kalėjimo, Airin dar turės bėdų ir su alkoholiu, ar neteks tik vėl gydytis?
QUOTE(mitnick @ 2014 08 06, 19:35)
Neužilgo neteksime dar vieno personažo . Ir man gaila, kad netekome Romano. Mano nuomone, kūrėjai dėl kažkokių priežasčių nusprendė Romaną "nurašyti" su labai jau skubotu scenarijumi, paliekant Gardį laisvėje (jis daugiau nepasirodys seriale).
Aš tai nenoriu žinoti, kas kitas išvyks Turiu keletą įtariamųjų O dėl Romano, pilnai pritariu. Kažkas ten įvyko serialo kūrime, gal aktorius staiga pasitraukti sugalvojo, nes nelogiška man atrodė jau vien tai, kad Romaną su Lėja suvedė, tarp jų jausmai užsimezgė ir tai tik kelioms savaitėms ne daugiau, o po to visa ta istorija su aklumu ir Gardžio atvykimas. Turbūt, kai su Lėja suporavo Romaną, dar visai kitą jam scenaristai numatę buvo, o tada staiga prireikė pašalinti šį personažą.
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 08 07, 08:31)
Tai jau tikrai keista, kad Andželo joks įtarimas nekilo, jie gi su Toniu net iki Džeko mirties nebuvo jau labai dideli draugai, o čia staiga tokia didelė draugystė iš Džeko tėvo pusės Bet Andželo niekada dideliu protu nepasižymėjo, jau vien kaip tos statybvietės istorijos tyrime viską suvėlė, kas link Džeko mirties nuvedė. Toks jis man labai savimi pasitikintis, bet iš tikro nelabai protingas
QUOTE(Sivė @ 2014 08 07, 11:36)
Sveiki, aš tai gerokai atsilieku nuo jūsų ir temą kažkaip apleidau, vasara vadinasi
Sveika, sveika Pastebėjau, kad pagal tą mūsų dokumentą peržiūrėjimo serijų daugelis vasarą atsilikinėja Pateisinama
4876
Reičel paprašo Hugo, kad jis nuvažiuotų į fermą ir pasižiūrėtų, kaip ten Martos savijauta, nes ji buvo labai susikrimtusi dėl to, kad Tonis su Andželu žvejoti išvažiavo. O pasirodo dar ne paprastą dieną, o ypatingą, nes ši diena Džeko gimtadienis, jam 28 metai būtų suėję.. Hugo nori padėti Martai tiek darbuose fermoje, tiek morališkai palaikyti šią dieną, bet Marta galvoja pati susitvarkysianti.
Žvejybai Tonis pasirinko gana pavojingą vietą, ant stačių uolų ir matosi, kad suplanavęs arba nustumti Andželo nuo uolos arba šiaip jam ką padaryti, bet neišdrįsta. O dar ta vieta yra netoli Džeko kapo. Kai Hugo sužino iš Alfo, kokia tai vieta, o pats pasako Alfui, kad šiandien Džeko gimtadienis, jiems kyla pagaliau įtarimas, kad kažkas čia netaip ir sumąsto nueiti iki tos vietos patikrinti, ar viskas gerai. Pasidalina šiomis baimėmis ir su Marta, ta pasako Čarlei, jos irgi eis iki Džeko kapo, gal ten kas vyksta.
Čarlė susipažįsta su Mei, kuri labai jau užsivedusi savo pažintimi su Andželu. Niekas jai nesako, kokia istorija susijusi su Andželu, tik užsimena jai Čarlė, kad dar ne viską Mei apie Andželo žino. Bet Mei aišku nieko blogo nepagalvoja, ji ruošiasi kviesti Andželo pavakarieniauti kur nors, domisi, koks jam maistas patinka ir pan.
Visos žvejybos metu Tonis vis kalba apie Džeką. Papasakoja, kad kai Džekas gimė, jis nedalyvavo gimdyme, nes buvo išvykęs su darbo reikalais, o gimė Džekas 3 savaitėmis anksčiau. Tai dėl to jis ir dabar dar jaučiasi kaltas, kad per svarbiausią sūnaus gyvenimo dieną nebuvo šalia Kai jau supranta, kad nieko jis nesugebės Andželui padaryti, Tonis pasiūlo jam palikti visą žvejybos įrangą ir eiti į vieną vietą, nusiveda iki Džeko kapo.
Ligoninėje Reičel pasijaučia prastai, pasėdi šiek tiek, o po to pamato, kad kraujuoja.. Tai aišku pavojinga, nes jei kraujavimas gali reikšti, kad kažkas blogai kūdikiui, gal reikės net neplanuoto cezario, nors dar ne laikas vaikučiui gimti. Mailsas bando prisiskambinti Toniui, bet jis atmeta skambučius, tai tik Alfui Mailsui pavyksta prisiskambinti ir pasakyti, kad jei pamatys Tonį, būtinai tegul pasako, kas vyksta.
Prie Džeko kapo Tonis pasako, kad neteisinga, jog Džekas miręs, o Andželo gyvas. Tonis reikalauja, kad Andželo deramai pagerbtų Džeką, užpuola jį, bet Andželo net perdaug nesipriešina, sako Toniui daryk, ką suplanavai..
4877
Prie Džeko kapo atbėga Marta ir Čarlė. Jos pamato kaip Tonis jau smaugia Andželo. Jis sako Toniui, kad gali žudyti jį, nes jis vis tiek kasdieną jaučia kaltę, dėl to, kas atsitiko. Marta bando įtikinti Tonį, kad nežudytų Andželo, nes Džekas tikrai to nenorėtų, jis visą gyvenimą gelbėjo gyvenimus, o ne juos atiminėjo, o dar gi ir Reičel su kūdikiu yra, kas su jais bus, jei Tonis sės į kalėjimą. Tonis jau lyg ir paleistų Andželo, bet šis nukrenta nuo uolos krašto, lieka tik Tonio prilaikomas kabėti. Tonis dabar jau siūlo savo ranką, kad išgelbėtų Andželo, bet šis pradžioje neima rankos, tik kai visi jam jau šaukia, kad nu imk Tonio ranką, paima ir išsigelbėja.
Alfas pasako, kad Reičel ligoninėje ir kažkas blogai dėl kūdikio. Pradžioje Čarlė, kaip policininkė, nenori paleisti Tonio, nori suimti jį, bet Andželo pasako, kad jis nereikš jokių kaltinimų ir tegul leidžia Toniui eiti į ligoninę, bent jau pasižiūrėti, kas vyksta, o tada jau Tonis prisistatys į policiją.
Reičel visgi viskas gerai, kraujavimas nesusijęs su kūdikiu, jam nekelia grėsmės. Tonis prisipažįsta Reičel, ką pridirbo. Jis jau seniai planavo viską, nes negalėjo susitaikyti su Andželo grįžimu į miestelį, galvojo, kad turi taip pasielgti kaip Džeko tėvas, bet visgi jis nesugebėjo nužudyti Andželo. Reičel labai nusivylusi tokiu Tonio elgesiu, bet dabar jis jau sako, kad susiprotėjo ir gyvens toliau.
Andželo irgi šiek tiek sužeistas. Čarlė jį pristato į ligoninę, čia ir Mei atlekia. Jai ir kitiems, kas nedalyvavo visame incidente, žinantys, kas įvyko, nesako visos tiesos, tik pasako, kad netyčia Andželo nuo uolos nuslydo. Bet jei Tonis būtų apkaltintas, tai jau tada visi sužinotų, ką jis prisidirbo. Bet kaltinimai nebus pateikti, nes Andželo neturi pretenzijų. Čarlė pasako, kad jei ir kiti įvykį matę nieko policijai nepraneš, tai Tonis laisvas. Aišku, visi savi, taigi Tonis išsisuka be kaltinimų. O Andželo kilnus elgesys visiems padaro įspūdį, net Martai, ji pasako Andželui, kad nors niekada nepamirš, kas įvyko Džekui, ir niekada visiškai nesugebės atleisti, bet visiems reikia gyventi toliau, žiūrėti į ateitį, ir ji nebejaučia Andželui blogų jausmų. Na, o dėl Hugo, Marta pasako jam, kad šį vakarą nenori likti viena, ir jie pasibučiuoja.. Tonis, beje, irgi aplanko Džeko kapą, ir pasako, kad labai ilgisi jo, bet jis irgi dėl visų likusiųjų gyventi ir dėl savęs paties, pasirengęs gyventi toliau, žiūrėti į ateitį, o ne į praeitį..
QUOTE(Elizad @ 2014 08 07, 17:14)
Bet Andželo niekada dideliu protu nepasižymėjo,
Taikliai
Labai pagailo Reičel, toks teigiamas personažas, protinga, gera, o Tonis tokius cirkus krečia, visai negalvoja apie ją ir jų vaikelį Bet gal po tokio sudėtingo periodo ateis ramybė jų šeimai
Dėl tos naujos aktorės Mei, tai gal ji ir padės Andželo sugrįžti į miestelio gyvenimą normaliai, tokia teigiama, draugiška atrodo
Marta kaip visada skuba su vyrais, bet gal jau paskutinis
QUOTE(Sivė @ 2014 08 07, 12:36)
Sveiki, aš tai gerokai atsilieku nuo jūsų ir temą kažkaip apleidau, vasara vadinasi
Labukas Ne taip jau toli, greit prisivysi
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 08 07, 20:34)
Labai pagailo Reičel, toks teigiamas personažas, protinga, gera, o Tonis tokius cirkus krečia, visai negalvoja apie ją ir jų vaikelį Bet gal po tokio sudėtingo periodo ateis ramybė jų šeimai
Dėl tos naujos aktorės Mei, tai gal ji ir padės Andželo sugrįžti į miestelio gyvenimą normaliai, tokia teigiama, draugiška atrodo
Marta kaip visada skuba su vyrais, bet gal jau paskutinis
Ir aš tikiuos, kad Toniui jau visi "cirkai" praėjo Reičel man irgi labai patinka Man ji tokia įkūnijanti grynai idealios moters bruožus: labai rami, neišmušama iš vėžių, protinga, labai motiniška Ji net bartis piktai nemoka... Norisi, kad pagaliau galėtų ramiai ir laimingai gyventi.
Sutinku dėl Mei O ir Andželo atrodo jau daugiau subrendęs, pagalvojantis apie savo veiksmus ir jų pasekmes.
Marta visada pasižymėjo kaip greit įsimylinti
gal kas žinot ką Aidano senelis jam padarė?nes arba pražiopsiojau arba dar nepasakė jis,žiūriu 4690 seriją jau
QUOTE(burnickiene @ 2014 08 08, 10:40)
gal kas žinot ką Aidano senelis jam padarė?nes arba pražiopsiojau arba dar nepasakė jis,žiūriu 4690 seriją jau
Senelis jį tvirkino Taip tiesiai nepasakė.. tiesiog leido žiūrovams suprast. Retai kada pasako tiesiogiai.
QUOTE(Calaquendi @ 2014 08 08, 09:41)
Senelis jį tvirkino Taip tiesiai nepasakė.. tiesiog leido žiūrovams suprast. Retai kada pasako tiesiogiai.
aš taip ir pagalvojau,kai jis atstūmė net Belę..
Reičel išties beveik ideali. Džiaugtis kiekvienam vyrui tokia žmona reikėtų, o va jau antras sutuoktinis ir tas cirkus krečia, nors šiaip Tonis jau ir amžiuje, galėtų apgalvoti, kaip elgias. Tikėsimės dabar kurį laiką bent jau ramiau ši pora pagyvens, jau laukiu tos serijos, kada Reičel gimdys
4878
Šioje serijoje Marta pabėga nuo Hugo, kai netyčia besiglamonėdami nuverčia Martos ir Džeko nuotrauką. Bet jau dabar aišku, kad jausmai Hugo ne vienpusiai. Marta prisipažįsta Hugui, kad ji tikrai negali nustoti apie jį galvoti, nors ir pyksta ant savęs dėl to. Marta visgi nenori, kad šie santykiai tęstųsi. Hugo pasiūlo Martai pavakarieniauti jų namuose, nes fermoje gyventi vienai sunku ir pavojinga, tada abu viską aptars kaip suaugę žmonės. Marta sutinka, bet galiausiai nepasirodo sutartu laiku, tik fantazuoja, kaip viskas būtų buvę.
Anė vis dar pyksta ant Airin dėl to antausio, nors ir kaip Airin bando su ja maloni būti. O dar viena problema, kamuojanti Airin, ar dalyvauti Lu laidotuvėse, ar ne. Alfo nuomone, ji turėtų sudalyvauti, nes Lu jos gyvenime tikrai daug reiškė, ir nesvarbu, ką kiti pagalvos.
Po trumpo vizito pas savo mamą ir Romano aplankymo kalėjime grįžta Nikolė. Vis dar parūgusi. Nueina iš karto miegoti, o tuo tarpu paskambina Trėjus. Pakelia Kirstė, bet pamiršta per visus Oliverio priežiūros rūpesčius perduoti Nikolei, kad jai skambino. O dar Mailsas sugalvoja temą pokalbio, ar Kirstė nenorėtų antro vaiko, Kirstei ir vieno per akis, ji tikrai nenori Kai Nikolė sužino, kad Trėjus jai skambino ir Kirstė neperdavė žinutės, supyksta. Jos nuomone Mailso namuose ją perdaug kontroliuoja ir trukdo jos draugystei su Trėjumi, nors jis vos ne vienintelis ją dabar supranta ir palaiko. Iš tikro Trėjaus nelabai kiti ir nori matyti tuose namuose, bet kai Mailsas pabando apie tai pasikalbėti su Nikole, ji supyksta, jos nuomone, niekas apie jos jausmus negalvoja. Jai dabar ir taip labai sunku, tai gal jau galėtų ir leisti tam Trėjui lankytis pas ją. O kad jau neleidžiama, tai slapta Trėjus nakčiai atkeliauja pas Nikolę, nes jai reikia, kad ją apkabintų. Tarp jų nieko neįvyksta, tik miega susikabinę kartu, bet ryte aptinka juos Kirstė.
Džai kuria trumpą filmą Kolinos eiliniam organizuojam renginiui - trumpų filmų festivaliui. Filmui reikia, kad pora pasibučiuotų aistringai. Pradžioje Džai galvojo pats nusifilmuoti su Ane, bet Anė net viešumoje bučiuotis gėdijasi, o čia dar filmui, kad visi pamatytų. Ji nesutinka, todėl Džai pasiprašo Rubės ir Ksavero pavaidinti jo filmui. Jie sutinka, ir taip įsijaučia, kad net po scenos nufilmavimo vis dar bučiuojasi, ką daro visur ir visada. Labai jau įsimylėję
Artėja Rubės 16 metų gimtadienis, Ksaveras galvoja, ką čia jai padovanot, bet Rubei nelabai ko reikia. Galiausiai ji sugalvoja, ko norėtų. Ji nori suartėti su Ksaveru. Jau jaučiasi tam pasiruošusi.
4879
Kirstė piktai išprašo Trėjų, apibara Nikolę, kuriai tai labai nepatinka. Ir dar paskiria Nikolei namų areštą. Ir iš viso Kirstė pasipiktinusi, kaip taip galima elgtis, nors pati kalbėdama su Lėja prisimena, kad kai buvo paauglė, irgi visokių šunybių prikrėsdavo. Kaip pasako Nikolei, jos paskirta bausmė dar nėra baisiausia, jos tėvas Kirstės net kambario duris užrakindavo, kad neitų į pasimatymus su Keinu ir pan.
Ksaveras pasisako Džai, kokios dovanos Rubė norėtų, o Rubė prisipažįsta Anei. Anė nekritikuoja Rubės, bet pati dėl šios naujienos aiškiai įsitempia. Pradeda vengti Džai, nejaukiai jaučiasi, kai mato Rubę su Ksaveru besibučiuojančius. Jai pasirodo, kad jei jau Rubė su Ksaveru į tokius santykius eina, tai ir Džai tuoj to paties norės, o ji nepasirengusi. Bet galiausiai išsišneka su Džai ir jis patikina, kad tikrai tai nereiškia, kad ir jiems jau reikia ką nors daryti artimesnio.
Trėjų užgaulioja kiti bernai mokykloje, jų nuomone, tokia karšta pana kaip Nikolė negalėtų ilgai su Trėjumi būti, į ką Trėjus (ir dar Kirstei girdint) pareiškia, kad jie su Nikole tikrai rimta pora, ir net daug kartų jau ir suartėję buvo. O serijos gale netyčia gaunasi taip, kad Džai paprašyta Nikolė įrašinėja monologą Džai filmui, ir neišjungia kameros, padeda ją ant stalo ir pradeda su Trėjumi glamonėtis. Trėjus pastebi, kad kamera neišjungta, bet taip ir palieka ją viską įrašinėti..
Lu laidotuvės, Airin ruošiasi eiti į jas. Pasirodo Lu žmona visa gerutė ir pareiškia, kad ji tiki policija, jei sako, kad Airin nežudė Lu, tai reiškias taip ir buvo, laikas pamiršti senas nuoskaudas, ir Airin laukiama Lu laidotuvėse. Sako, susitiksime 2 valandą, Airin pirma nustemba, nes jai Lėja sakė, kad reikės maistą pristatyti į laidotuves 1 valandą, bet Lu žmona patikina, kad čia tik dėl maisto toks laikas, o pati ceremonija bus 2 val. Na ir Airin ramiai dar nuvažiuoja į miestą, nuperka Anei susitaikymo dovanėlę (pakabuką, kurį pamačiusi Anė pagaliau atleidžia Airin). Grįžta, o jos jau laukia sunerimę Belė ir Eidenas, sako, tai kur tu buvai, taigi vėluojame į laidotuves. Airin supranta, kad ją apgavo, jau ir nebevažiuoja į laidotuves. Vietoje to artimieji jai suorganizuoja vėliau atskirą atsisveikinimo prie jūros ceremoniją. O Lu žmona tuo tarpu labai pasitenkinusi, pareiškia, kad bus dabar jai svarus argumentas, kad Airin tik Lu pinigai, o ne jis pats rūpėjo, nes ji net laidotuvėse nepasirodė
Dar iš šios serijos Džefas gauna vietą Samerbėjaus futbolo komandoje, į kurią neseniai ir Eidenas sugrįžo.
4878
Šioje serijoje Marta pabėga nuo Hugo, kai netyčia besiglamonėdami nuverčia Martos ir Džeko nuotrauką. Bet jau dabar aišku, kad jausmai Hugo ne vienpusiai. Marta prisipažįsta Hugui, kad ji tikrai negali nustoti apie jį galvoti, nors ir pyksta ant savęs dėl to. Marta visgi nenori, kad šie santykiai tęstųsi. Hugo pasiūlo Martai pavakarieniauti jų namuose, nes fermoje gyventi vienai sunku ir pavojinga, tada abu viską aptars kaip suaugę žmonės. Marta sutinka, bet galiausiai nepasirodo sutartu laiku, tik fantazuoja, kaip viskas būtų buvę.
Anė vis dar pyksta ant Airin dėl to antausio, nors ir kaip Airin bando su ja maloni būti. O dar viena problema, kamuojanti Airin, ar dalyvauti Lu laidotuvėse, ar ne. Alfo nuomone, ji turėtų sudalyvauti, nes Lu jos gyvenime tikrai daug reiškė, ir nesvarbu, ką kiti pagalvos.
Po trumpo vizito pas savo mamą ir Romano aplankymo kalėjime grįžta Nikolė. Vis dar parūgusi. Nueina iš karto miegoti, o tuo tarpu paskambina Trėjus. Pakelia Kirstė, bet pamiršta per visus Oliverio priežiūros rūpesčius perduoti Nikolei, kad jai skambino. O dar Mailsas sugalvoja temą pokalbio, ar Kirstė nenorėtų antro vaiko, Kirstei ir vieno per akis, ji tikrai nenori Kai Nikolė sužino, kad Trėjus jai skambino ir Kirstė neperdavė žinutės, supyksta. Jos nuomone Mailso namuose ją perdaug kontroliuoja ir trukdo jos draugystei su Trėjumi, nors jis vos ne vienintelis ją dabar supranta ir palaiko. Iš tikro Trėjaus nelabai kiti ir nori matyti tuose namuose, bet kai Mailsas pabando apie tai pasikalbėti su Nikole, ji supyksta, jos nuomone, niekas apie jos jausmus negalvoja. Jai dabar ir taip labai sunku, tai gal jau galėtų ir leisti tam Trėjui lankytis pas ją. O kad jau neleidžiama, tai slapta Trėjus nakčiai atkeliauja pas Nikolę, nes jai reikia, kad ją apkabintų. Tarp jų nieko neįvyksta, tik miega susikabinę kartu, bet ryte aptinka juos Kirstė.
Džai kuria trumpą filmą Kolinos eiliniam organizuojam renginiui - trumpų filmų festivaliui. Filmui reikia, kad pora pasibučiuotų aistringai. Pradžioje Džai galvojo pats nusifilmuoti su Ane, bet Anė net viešumoje bučiuotis gėdijasi, o čia dar filmui, kad visi pamatytų. Ji nesutinka, todėl Džai pasiprašo Rubės ir Ksavero pavaidinti jo filmui. Jie sutinka, ir taip įsijaučia, kad net po scenos nufilmavimo vis dar bučiuojasi, ką daro visur ir visada. Labai jau įsimylėję
Artėja Rubės 16 metų gimtadienis, Ksaveras galvoja, ką čia jai padovanot, bet Rubei nelabai ko reikia. Galiausiai ji sugalvoja, ko norėtų. Ji nori suartėti su Ksaveru. Jau jaučiasi tam pasiruošusi.
4879
Kirstė piktai išprašo Trėjų, apibara Nikolę, kuriai tai labai nepatinka. Ir dar paskiria Nikolei namų areštą. Ir iš viso Kirstė pasipiktinusi, kaip taip galima elgtis, nors pati kalbėdama su Lėja prisimena, kad kai buvo paauglė, irgi visokių šunybių prikrėsdavo. Kaip pasako Nikolei, jos paskirta bausmė dar nėra baisiausia, jos tėvas Kirstės net kambario duris užrakindavo, kad neitų į pasimatymus su Keinu ir pan.
Ksaveras pasisako Džai, kokios dovanos Rubė norėtų, o Rubė prisipažįsta Anei. Anė nekritikuoja Rubės, bet pati dėl šios naujienos aiškiai įsitempia. Pradeda vengti Džai, nejaukiai jaučiasi, kai mato Rubę su Ksaveru besibučiuojančius. Jai pasirodo, kad jei jau Rubė su Ksaveru į tokius santykius eina, tai ir Džai tuoj to paties norės, o ji nepasirengusi. Bet galiausiai išsišneka su Džai ir jis patikina, kad tikrai tai nereiškia, kad ir jiems jau reikia ką nors daryti artimesnio.
Trėjų užgaulioja kiti bernai mokykloje, jų nuomone, tokia karšta pana kaip Nikolė negalėtų ilgai su Trėjumi būti, į ką Trėjus (ir dar Kirstei girdint) pareiškia, kad jie su Nikole tikrai rimta pora, ir net daug kartų jau ir suartėję buvo. O serijos gale netyčia gaunasi taip, kad Džai paprašyta Nikolė įrašinėja monologą Džai filmui, ir neišjungia kameros, padeda ją ant stalo ir pradeda su Trėjumi glamonėtis. Trėjus pastebi, kad kamera neišjungta, bet taip ir palieka ją viską įrašinėti..
Lu laidotuvės, Airin ruošiasi eiti į jas. Pasirodo Lu žmona visa gerutė ir pareiškia, kad ji tiki policija, jei sako, kad Airin nežudė Lu, tai reiškias taip ir buvo, laikas pamiršti senas nuoskaudas, ir Airin laukiama Lu laidotuvėse. Sako, susitiksime 2 valandą, Airin pirma nustemba, nes jai Lėja sakė, kad reikės maistą pristatyti į laidotuves 1 valandą, bet Lu žmona patikina, kad čia tik dėl maisto toks laikas, o pati ceremonija bus 2 val. Na ir Airin ramiai dar nuvažiuoja į miestą, nuperka Anei susitaikymo dovanėlę (pakabuką, kurį pamačiusi Anė pagaliau atleidžia Airin). Grįžta, o jos jau laukia sunerimę Belė ir Eidenas, sako, tai kur tu buvai, taigi vėluojame į laidotuves. Airin supranta, kad ją apgavo, jau ir nebevažiuoja į laidotuves. Vietoje to artimieji jai suorganizuoja vėliau atskirą atsisveikinimo prie jūros ceremoniją. O Lu žmona tuo tarpu labai pasitenkinusi, pareiškia, kad bus dabar jai svarus argumentas, kad Airin tik Lu pinigai, o ne jis pats rūpėjo, nes ji net laidotuvėse nepasirodė
Dar iš šios serijos Džefas gauna vietą Samerbėjaus futbolo komandoje, į kurią neseniai ir Eidenas sugrįžo.