Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Mhm, įdomiai viskas pakrypo su Andželo.. Keisčiausia, kad jį taip lengvai išteisino dėl to, jog tada paliko Džeką..
(šiaip man jis nebuvo patinkantis personažas, bet dabartinėse mano žiūrimose serijose, tai visai nieko pasidarė biggrin.gif )
Beje, esu skaičius, kad aktorius dalyvavo Australijos "šokiai su žvaigždėm" ar kažkas pan. Paskui lygtai vedė australišką "x faktorių" g.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 07 18, 21:49)
Dar kartą pagalvojau, bet gi Andželo stebėjo Martą dar prieš jį iškviečiant į Samerbėjų darbo reikalais, tai ko kaip koks iškrypėlis ją stebi  g.gif 

Geltonai parašytų dalykų neskaitau, kaip ir niekada nežiūriu pabaigoj serijos anonso apie ateinančias serijas, man taip įdomiau, bet tas Andželo tiek mane sudomino, kažin kaip jis įsitrauks atgal į miestelio gyvenimą. Nu man nesuvokiama kaip kitiem su juo normaliai bendrauti kai taip pasielgė su Džeku, nors ir netyčia nušovė bet taip paliko numirti  verysad.gif  Man patiko Džeko personašas, bet manieros aktoriaus nelabai, kiek minkštokas, gal jis gėjus  g.gif

Anksciau kazkas rase, kad gyvenime Dzekas ir Tonis- pora.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 07 19, 17:34)

Kai priminei, tai lyg tikrai kas sakė biggrin.gif g.gif

Man labai patiko kai Mailsas Kirstei vakarėlį suruošė thumbup.gif Smagu buvo žiūrėt lotuliukas.gif

Įdomu, kas iš tikro atsitiko Hugui? Tikiuosi greit sužinosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 07 19, 16:34)

biggrin.gif Tai kad ne pora jie ir ne gėjai lyg abu aktoriai, ryšius su moterimis palaikantys smile.gif Vat kas iš tikro gėjus ir prisipažinęs ir savo partnerių neslepiantis, tai aktorius, kuris Deną vaidino. Todėl man visada labai sunkiai žiūrėdavosi visos Deno ir Lėjos šeimyninės dramos ar meilės prisipažinimai, nes žiūri į aktorių ir matai jame gėją, tai kokios dar meilės moteriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 07 19, 17:34)

Dėl Tonio net nebūčiau pagalvojus g.gif

QUOTE(Zizija @ 2014 07 19, 19:08)
Įdomu, kas iš tikro atsitiko Hugui? Tikiuosi greit sužinosim  ax.gif

Matyt tikrai ne ryklys biggrin.gif
Aš pora serijų toliau pažiūrėjus ir pamaniau ar tik nebus jo sužeidimas kažkaip susijęs su Airin istorija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 19 liepos 2014 - 19:36
QUOTE(Elizad @ 2014 07 19, 20:03)
biggrin.gif Tai kad ne pora jie ir ne gėjai lyg abu aktoriai, ryšius su moterimis palaikantys smile.gif

Aš irgi visad galvojau, kad Paul O'Brien (Džekas) ir Jon Sivewright (Tonis) yra partneriai realiam gyvenime, nes taip kažkas šitoj temoj rašė. Bet dabar pagooglinau ir neradau jokios tai patvirtinančios info. Tik tiek, kad jie 6 mėn. gyveno kartu. Bet tikriausiai kaip buto kaimynai ir nieko daugiau.

QUOTE(LabaiTyli @ 2014 07 19, 20:36)
Matyt tikrai ne ryklys  biggrin.gif
Aš pora serijų toliau pažiūrėjus ir pamaniau ar tik nebus jo sužeidimas kažkaip susijęs su Airin istorija  g.gif

Aš irgi manau, kad susiję su Airin. Mano matytose serijose dar nėra aišku, nei kas iš tiesų buvo Hugui, nei Airin. Dėl Airin tai greičiausiai bus ta žmona įsipainiojusi. Neveltui ją parodė prieplaukoje jiems išplaukiant..
Atsakyti

Kaip visad įvykių pilna visokių... Žiūrėsim kaip čia bus, turiu galvoj Hugo ir... bigsmile.gif

O dėl Tonio ir Džeko kadangi gyveno kartu, tai sumąstėm kad gėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 07 19, 20:36)
Dėl Tonio net nebūčiau pagalvojus  g.gif

Aš nei ant Džeko, nei ant Tonio nepasakyčiau. Nors pagūglinus, tai Džekas seriale man labiau patiko nei gyvenimiškose nuotraukose. Jose jis kažkoks labai jau susinarcizinęs doh.gif
Papildyta:
O iš dabartinių serialo vyriokų, tai man Liamas be konkurencijos tongue.gif
Atsakyti
Aš rašydamas aktorių biografijas, užsiminiau, kad jie gyvena kartu. Bet tai tikrai nereiškė, kad jie gėjai. But who knows iš tikro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 07 19, 14:22)
Beje, esu skaičius, kad aktorius dalyvavo Australijos "šokiai su žvaigždėm" ar kažkas pan. Paskui lygtai vedė australišką "x faktorių" g.gif

Tikrai taip, kaip ir minėjau anksčiau, jis tapo X Factor laidos vedėju (atrankose dėl vedėjo vietos jis nurungė Liamą) - nepamenu, ar jūsų žiūrimose serijose jis jau pasirodė bei tapo "Dancing with the stars" nugalėtoju 2008m.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 07 19, 23:45)
Aš nei ant Džeko, nei ant Tonio nepasakyčiau. Nors pagūglinus, tai Džekas seriale man labiau patiko nei gyvenimiškose nuotraukose. Jose jis kažkoks labai jau susinarcizinęs doh.gif

Va to narciziškumo tai tikrai turi, ir net vaidyba nepaslepia, vis rankas taip suspausdavo kad raumenys didesni atrodytų biggrin.gif

O iš visų šiuo metu vaidinančių tai man Romanas labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 07 19, 23:45)
O iš dabartinių serialo vyriokų, tai man Liamas be konkurencijos tongue.gif

Iš dabartinių ir man Liamas biggrin.gif

Įdomūs įvykiai prasideda. Vienu metu kelios istorijos vyks. Gal spėsit mane pasivyt, kol nebūsiu. Važiuoju atostogaut ir neplanuoju palaikyt ryšio su jokiais forumais ir socialiniais tinklais biggrin.gif Na, toks pirminis planas, bet kaip bus iš tikrųjų, nežinau biggrin.gif Jei planą įvykdysiu, tai sugrįšiu už poros savaičių smile.gif

tourist5.gif
Atsakyti