Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Aha, Ksaveras su Brendanu ilgiau kartu gyveno, nes Hugas paliko šeimą ir kažkur kitur išvyko (vėliau bus paaiškinta, kodėl). Dėl ko Ksaveras buvo labai nepatenkintas. Nes jis turėjo prižiūrėti brolį ir mamą, rūpintis pinigais ir pan. O Hugas atsikratė šitų pareigų.
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 06 25, 14:29)
Toks įspūdis, kad pats Hugo nelabai žino, kaip tą Brendaną prižiūrėti, tai ir bando viską užkrauti ant Ksavero, kuris vis tiek daugiau laiko su Brendanu gyvenęs ir geriau visas jo keistenybes pažįsta g.gif Taigi krauna Brendano priežiūrą Ksaverui ir dar aiškina, kad čia visi turi prisidėti.. Gerai, kad Marta su juo pasikalbėjo šia tema, davė suprasti, kad reikia leisti Ksaverui kažkiek ir su draugais laiko pabūti, o ne tik brolį prižiūrėti nuolat. Ypač, kai Hugo nepernelyg ir persidirba, vaikšto po klubą ir su merginomis flirtuoja (kaip bandė su Džoja paflirtuoti šitoje serijoje, kol Čarlė jo nenuvarė tongue.gif ).

Nu aiškiai kad Hugas nelabai supranta kaip mirksiukas.gif Juk jo nebuvo gan ilgą laiką kiek supratau, o Ksaveras su mama prižiūrėjo Brendaną biggrin.gif O flirtuot Hugas mėgėjas bigsmile.gif Tikriausiai dar negreit jis su Marta sueis?

Kad Džefas su Nikole ilgai nedraugaus buvo aišku. Jie labai skirtingi. Man labai gaila buvo Džefo, kai Nikolė šitaip sureagavo į vyšnios šakelę. Juk dovana buvo tokia simbolinė, tarsi tęsiama šeimos tradicija...
Įdomu su kuo Nikolė dabar draugaus?

Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2014 06 25, 20:18)
1. Tikriausiai dar negreit jis su Marta sueis?

2. Įdomu su kuo Nikolė dabar draugaus?

1. Nea, negreit. Nors mano paskutinėse matytose serijose Hugas jau suprato, kad pradeda įsimylėti Martą. Ir apie tai jai pasakė. Na tiksliau tai, kad negali ramiai šalia jos būti, o juk taip negerai, nes ji - jo pusbrolio žmona. O dar anksčiau Brendanas pasakė garsiai "Hugas myli Martą" biggrin.gif
2. Labai neilgai su Eidenu, o dabar mano žiūrimose serijose - su Trėjum.
Atsakyti
Calaquendi, dėkui už atsakymus aciuks.gif

Atsakyti
Aš vis pagalvoju, kad man Hugo truputį panašumo į Džeką turi. Ar čia tik man? biggrin.gif Bet šiaip tai Džekas man dailesnis buvo.

Beje, kažkokiam forume skaičiau(nežinau kiek ten teisybės) kaip žmonės diskutavo apie aktorių, vaidinusį Džeką. Atseit jis pasitraukė iš serialo dėl to, kad jam per prastas lygis pasidarė vaidint su tais, kurie net nėra aktoriai, ir kai veiksmas nufiluojamas kartais net vienu dubliu g.gif
Bandė jis siekt karjeros aukštumų, bet, kaip supratau, nelabai pavyko, o paskui vėl kažkokiame panašiame australų seriale filmavosi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 06 25, 22:47)
Aš vis pagalvoju, kad man Hugo truputį panašumo į Džeką turi. Ar čia tik man? biggrin.gif  Bet šiaip tai Džekas man dailesnis buvo.

Beje, kažkokiam forume skaičiau(nežinau kiek ten teisybės) kaip žmonės diskutavo apie aktorių, vaidinusį Džeką. Atseit jis pasitraukė iš serialo dėl to, kad jam per prastas lygis pasidarė vaidint su tais, kurie net nėra aktoriai, ir kai veiksmas nufiluojamas kartais net vienu dubliu g.gif
Bandė jis siekt karjeros aukštumų, bet, kaip supratau, nelabai pavyko, o paskui vėl kažkokiame panašiame australų seriale filmavosi biggrin.gif

Kiek domėjausi apie Džeką vaidinusį aktorių (o aš visada, kai jau pasitraukia personažas, pasiskaitau, kaip toliau aktoriui sekėsi smile.gif ), tai nelabai jam tolimesnė karjera nusisekė. Praktiškai niekur ir nebevaidino. Tai jei tokia pasitraukimo priežastis buvo, labai apsišovė, visgi Be namų negerai labai populiarus serialas ne tik Australijoje, neturėtų būti gėda jame filmuotis.

O dėl Hugo, man jis kokiais 5 metais mažiausiai senesnis už Džeką atrodo pagal išvaizdą, nors kaip suprantu jie skaitosi bendraamžiai pusbroliai.
Atsakyti
4820

Reičel pasiūlo Lėjai idėją suorganizuoti kaip padėką Romanui už viską, ką jis pastaruoju metu Lėjai gero padarė, vakarienę, kurioje Lėja pagamintų kokį nors patiekalą iš savo virėjų pamokų, kurias gavo dovanų iš Romano. Lėjai ši mintis patinka, bet nenori, kad tai būtų labai oficialu, todėl susitaria su Reičel, kad ir ji su Toniu dalyvaus. Besiruošdama vakarienei Lėjai pagaliau prisimena, kad per savo gimtadienio vakarėlį pabučiavo Romaną. Dėl to jai nesmagu ir per vakarienę ji įsitempusi, bet pvz Toniui pasirodo, kad tarp Lėjos ir Romano kažkas užsimezgę. Galiausiai po vakarienės Romanas paklausia Lėjos, kame reikalas, ko ji tokia, Lėja prisipažįsta, kad prisiminė, kaip bučiavo Romaną ir jai dėl to gėda. Romanas paklausia, ar daugiau nieko, ką tada padarė, Lėja nepamena (matyt turi omenyje kaip Lėja ji apvėmė lotuliukas.gif ). Daugiau nieko Lėja nepamena. Tada Romanas pasako Lėjai, kad jam tas bučinys patiko ir jis norėtų daugiau tokių bučinių. Lėja ir Romanas pora wub.gif

Kirstė pasinaudoja proga, kad pamato Trėjaus tėvą ir pasako jam, kad nebegalės daugiau mokyti Trėjaus, nes yra vieniša mama ir jai reikia daugiau laiko buvimui su vaiku. Iš pradžių Trėjaus tėvas, nors ir labai gailėdamasis, sutinka šią žinią gražiuoju. Tačiau kitą dieną Trėjus prisiguodžia tėvui, kad jam labai blogai, kaip dvyliktokui, kad ji dabar taip pametė Kirstė ir Trėjaus tėvas nebe toks draugiškas Kirstės atžvilgiu. Jis pareiškia jai, kad Kirstė turi tęsti mokymą, nes kitu atveju jis kreipsis į direktorių Bartletą doh.gif O pats Trėjus niekaip negali palikti Kirstės ramybėje, vis bando su ja pasikalbėti apie "jų" jausmus, nors Kirstė nieko nenori apie tokią nesąmonę girdėti. Viskas nueina iki to, kad Trėjus bando pabučiuoti Kirstę jos namuose, juos užklumpa Mailsas. Kirstė pasipasakoja Mailsui, kaip apsikvailino vėl su Trėjumi. Ji viską, kas gero jos gyvenime, praranda, tame tarpe ir Mailsą. Mailsas pasako, kad jo Kirstė neprarado, taigi duoda suprasti, kad jis vis dar myli Kirstę.

Džoja ir Čarlė išsikalba apie laivus, pasirodo Čarlė nėra didelė laivų fanė, kaip kad Džoja. Tuo tarpu Džojai laivai visas gyvenimas, net tepalų kvapas ją užveda smile.gif Džoja sumąsto surengti jai ir Čarlei pikniką išsinuomotame laive. Jos pasiplaukioja ir labai gerai praleidžia laiką. Taip gerai, kad Čarlė net sutinka pabūti laive žymiai ilgiau nei planavo (buvo primelavusi Džojai, kad turi susitikimą ir galės tik trumpai pasibūti per pietus, o po to neva sugalvoja atšaukti šį susitikimą). Viskas pasisuka link to, kad Džoja pagalvoja, kad visos šios linksmybės tarp mergaičių reiškia kai ką daugiau. Čarlė irgi ryškiai pasimetusi, todėl išlekia visa susinepatoginusi.

4821

Laimingi Lėja ir Romanas kol kas nusprendžia niekam nesakyti apie savo jausmus, ypač dėl Čarlės, su kuria Lėjai reikia gyventi kartu, o ji juk buvusi Romano mergina. Niekas nesupranta, kodėl Čarlės nuotaika tokia bloga. Ji neateina vakarieniauti, pasako, kad siaubinga migrena kamuoja. Džoja nuneša Čarlei vaistų ir paklausia, ar tikrai jai taip blogai, ar tik nenori matyti Džojos. Čarlė pareiškia Džojai, kad ši blogai viską suprato. Ji yra tik draugė Džojai. O kad tai įrodytų, Čarlė sutinka su Hugo kvietimu pavakarieniauti. Išsirengia kaip į pasimatymą, nors per pačią vakarienę nenustoja kalbėti apie Džojos reikalus. Matosi, kad Čarlė pasimetusi.

Džoja pasisiūlo paruošti visiems pietus, bet Lėja negali dalyvauti, Čarlė apsimeta, kad užimta, todėl lieka tik Rubė, kuri irgi paskutinę minutę pakeičia savo planus, nes nori pietauti su Ksaveru ir draugais. Džoja pasiūlo, kad Ksaveras ir kiti ateitų pas juos pietauti, nes maistas jau kaip ir paruoštas. Taigi Lėjos namuose visi linksmai praleidžia laiką, tame tarpe ir Brendanas. Tik niekas nepastebi, kad po visko Džoja susipakuoja lagaminus ir išeina (tą tik Brendanas pamato, bet tokia ir nauda iš to..).

Laimingi Kirstė ir Mailsas vėl apsigyvena kartu. Jiems neramu, kaip reaguos Džai, bet jis žinoma patenkintas šia žinia. Vienintelis nepatenkintas yra Trėjus, kuris su draugais pamato Kirstę ir Mailsą besibučiuojančius, draugai pasišaipo iš Trėjaus, kad tokia iš jo ir Kirstės ir pora, kaip kad gyrėsi, jei ji va su kitu. Trėjus negali suprasti, kaip tokį nuostabų vaikiną kaip jis Kirstė iškeitė ir pagyvenusį (kaip pat pasako) Mailsą. Galiausiai kerštaudamas Trėjus "leidžia" jo tėvams nugirsti pokalbį su draugais apie tai, kad tarp jo ir Kirstės buvo daugiau nei tik mokytojos-mokinio santykiai. Tėvai paduoda skundą, dėl to Bartleris ateina pas Kirstę, nes reikalai rimti.
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 06 26, 18:35)
Galiausiai kerštaudamas Trėjus "leidžia" jo tėvams nugirsti pokalbį su draugais apie tai, kad tarp jo ir Kirstės buvo daugiau nei tik mokytojos-mokinio santykiai.

Ar ne per daug tokių incidentų seriale, kuriuose mokytojas apkaltinamas nederamais santykiais su mokiniu? doh.gif Ar šiaip kažką padarė, dėl ko buvo nušalintas nuo pamokų. Selė, Mailsas, dabar Kirstė.. Aišku, gal buvo ir daugiau tokių atvejų, tik dabar greit nesugalvoju. Šiek tiek vėliau pasikartos dar vienas dėsningumas, kur personažą eilinį kartą neteisingai apkaltins doh.gif

Man buvo keista matyti Trėjaus tėvą tokį piktą. Atskleidžiamos daug tolimesnių įvykių detalės ----> Jis vis dar yra naujausiose Australijoje rodomose serijose. Kelias iš jų mačiau (kai Selė buvo grįžusi į serialą ir šiek tiek ankstesnes), tai jis labai šaunus vyras, draugaus su Džina (Ksavero mama) ir globos berniuką. Tiesa, jeigu atsimenate lėktuvo katastrofą, į kurią buvo patekusi Belė, Marta, Kimas, Kit ir lyg dar kažkas, tai lėktuvo pilotą vaidino tas pats aktorius, kuris dabar vaidina Džoną Palmerį (Trėjaus tėvą). Dėl to man irgi buvo keista, nes jį jau buvau mačiusi naujesnėse serijose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 26 birželio 2014 - 17:53
QUOTE(Calaquendi @ 2014 06 26, 17:53)

Man buvo keista matyti Trėjaus tėvą tokį piktą. Atskleidžiamos daug tolimesnių įvykių detalės ----> Jis vis dar yra naujausiose Australijoje rodomose serijose. Kelias iš jų mačiau (kai Selė buvo grįžusi į serialą ir šiek tiek ankstesnes), tai jis labai šaunus vyras, draugaus su Džina (Ksavero mama) ir globos berniuką. Tiesa, jeigu atsimenate lėktuvo katastrofą, į kurią buvo patekusi Belė, Marta, Kimas, Kit ir lyg dar kažkas, tai lėktuvo pilotą vaidino tas pats aktorius, kuris dabar vaidina Džoną Palmerį (Trėjaus tėvą). Dėl to man irgi buvo keista, nes jį jau buvau mačiusi naujesnėse serijose biggrin.gif

Kiekvienam tėvui jo vaikas pats geriausias ir sąžiningiausias, o Trėjus moka apsimesti tokiu geručiu nekaltučiu, kai to reikia, tai priverkė tėvui, kad va jo mokslai nukentės dėl to, kad Kirstė nebemokins, ir tėvas patikėjo sūnelio nuoširdumu. Šiaip man Trėjaus tėvas ir nepasirodė labai jau blogas žmogus, tik tėvas, apkvailintas sūnaus.. O kad tokius antraeilius personažus vaidina tie patys aktoriai, tai pasitaiko. Aš pvz. tokių smulkių veikėjų veidų niekada nepamenu, tai mane lengva apgauti smile.gif Šiaip, dabar neprisiminsiu kas konkrečiai, bet net iš pagrindinių aktorių buvo tokių, kurie seriale anksčiau yra vaidinę kokį kitą veikėją epizodinį, tik po to praeidavo atranką ir gaudavo jau pagrindinį vaidmenį smile.gif
Atsakyti
Asvtai jauciu nostalgija tiems laikaks kai buvo elsa,bobi,pipa su visais jos globotiniais,ta aktore kur dabar garsi labai isla ficher,mokyklos direktorius ,elsos vyras pamirsau varda,ar kas nors tebera is ju....
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2014 06 27, 08:59)
Asvtai jauciu nostalgija tiems laikaks kai buvo elsa,bobi,pipa su visais jos globotiniais,ta aktore kur dabar garsi labai isla ficher,mokyklos direktorius ,elsos vyras pamirsau varda,ar kas nors tebera is ju....

Elzos vyras Alfas dar yra seriale ir, kiek žinau, neketina iš jo trauktis. Pipa kartais pasirodo 1-2 serijoms. Per kokias nors šventes ar kitokias progas. Fišeris buvo irgi grįžęs. Prieš kelis mėnesius nuo mūsų dabar žiūrimų serijų.
Atsakyti
4822

Kirstė, Mailsas ir Alfas mąsto, kaip išspręsti Kirstės problemą dėl Trėjaus. Alfas pasisiūlo pasikalbėti su Trėjaus tėvu, nes kiek jį pažįsta, jis neblogas vyrukas. Bet ir apie advokato samdymą jau kalba pasisuka, nors vis dar tikimasi, kad Bartleris kaip nors išsuks Kirstę iš šios nemalonios padėties. Bet Bartleris nelabai ką gali padaryti, jis turi pradėti oficialų tyrimą, juk visur ir visada ginamos vaikų teisės doh.gif O dar pati Kirstė sukomplikuoja padėtį, viešai užsipuldama Trėjų, reikalauja, kad šis pasakytų tiesą, tai pamato Trėjaus tėvas ir viską supranta kaip Kirstės grasinimus vargšui Trėjui, nukentėjusiam nuo Kirstės priekabiavimų doh.gif Nepadeda ir Džai bandymas pasikalbėti su Trėjumi, kad šis pasakytų tiesą, kol kas Trėjus laikosi savo, kad tarp jų su Kirste kažkas buvo.

Čarlė grįžta iš pasimatymo vėlai, bet nekokios nuotaikos. Nenori Rubei pasakoti apie pasimatymą. Hugo nuotaika irgi nekokia, reiškias nieko iš jo ir Čarlės nesigaus. O dar Hugui sunkiai sekasi tvarkytis su Brendanu. Jis juk nežino visų keistų Brendano įpročių, kad pvz. jis turi būti visada užsidėjęs davo kepurėlę, kai eina pasivaikščioti, o jo vandens buteliukas turi būti kuprinės priekinėje kišenėje. Tuo tarpu Hugo pareiškia Ksaverui pastabą, kad galvotų, kokius žodžius vartoja girdint Brendanui, nes tas kaip papūga atkartoja, ką išgirsta, pvz. visus lūzeriais, kvailiais ir pan. išvadina..

Niekas nepastebi, kad Džoja išėjusi iš namų. O Čarlė sulaukia skambučio apie keistą avariją, kai mergina buvo partrenkta automobilio, kuris pasišalino iš įvykio vietos. Paaiškėja, kad nukentėjusioji mergina buvusioji Robo mergina, ta kuri neišdrįso pareikšti jam kaltinimų dėl ankstesnio sumušimo. Čarlė įsitikinusi, kad Robas specialiai partrenkė savo buvusiąją. O dar kolegė pasako Čarlei, kad Tania, ta mergina, vakar kreipėsi į policiją dėl draudimo Robui artintis prie jos išdavimo, bet Čarlė taip ir nesutvarkė šių popierių, net neatsivertė jų, nes galvojo, kad čia seni popieriai dėl draudimo artintis prie Džojos. Kai pagaliau išsiaiškinama, kad Džoja išėjusi iš Lėjos namų, visi puola ieškoti jos ir Robo. Eidenas atsitiktinai pamato abudu, pastebi, kad Robas elgiasi keistai, lyg ir seka Džoją. Pagal jos kredito kortelės duomenis išsiaiškinama, kokiame viešbutyje Džoja apsistojusi ir policija spėja atvykti laiku. Robas jau užpuolęs Džoją ir bando ją nuskandinti doh.gif Dabar jau jis turėtų ilgam sėsti į kalėjimą, tiek dėl pasikėsinimo prieš Džoją, tiek dėl Tanios partrenkimo, nes jau rastas automobilis, kuriuo Tania buvo partrenkta ir jame pilna Robo pirštų antspaudų, nors pačios Tanios būklė kritinė.. Čarlė nustemba sužinojusi, kad Džoja davė parodymus policijai ir pasišalino, ji vis dar ruošiasi išvykti. Čarlė nueina pas Džoją į viešbutį ir prisipažįsta, kad yra labai sutrikusi dėl savo jausmų. Ji juk tradicinės orientacijos, bet šalia Džojos jaučiasi keistai. Ir pabučiuoja Džoją doh.gif

4823

Džoja grįžta gyventi pas Lėją, tačiau dėl to, kas įvyko su Čarle (dėl bučinio) abi nežino, ką tai reiškia ir ką toliau daryti. Čarlė visiškai pasimetusi. Ji prisipažįsta Džojai, kad kai ji šalia, ji jaučiasi ypatingai, nors negali prisipažinti, kad ją traukia mergina. Čarlei reikia laiko viską suprasti, gal tai tik meilės troškimas, juk jai paskutiniu metu labai prastai sekėsi su vyrais, o iš Džojos ji jaučia tikrą meilę, ypač kai pati Džoja prisipažįsta Čarlei, kad ją įsimylėjo doh.gif

Marta suorganizuoja fermos tvarkymo darbus. Ji pati dar silpna ir nedaug ką gali nuveikti, todėl reikia padėjėjų. Jų atsiranda nemažai. Visi linksmai praleidžia laiką, o ir Lėja su Romanu išsiduoda, kad yra pora. Visi šią naujieną sutinka palankiai. O Reičel su Toniu, susižavėję fermos grožiu nusprendžia, kad būtent šioje vietoje jie rengs savo vestuvių ceremoniją. Ji jau netrukus, po kelių savaičių wub.gif

Policijos nuovadoje Robas vis mėto replikas Čarlei, kad jos su Džoja pora. Į tai jau kiti Čarlės kolegos pradeda nekaip reaguoti, mato, kad Čarlė įsitempusi ir visą šią bylą priima asmeniškai, todėl pasiūloma Čarlei paimti atostogų. Ji sutinka ir išvažiuos kelioms dienoms pas tėvą, gal kai grįš jau bus ką nusprendusi dėl jos ir Džojos.

Belė visai įklimpusi į narkotikus. Ji jau susiradusi tiekėjus, bet neturi kuo jiems susimokėti, nes nėra kas jai sumokėtų už pagalbą kavinėje. Tai vietoje pinigų Belė atiduoda dyleriams pakabuką, kurį gavo iš Eideno dovanų doh.gif Pasako, kad čia tik užstatas, pinigai bus vėliau, bet dyleriai nuneša papuošalą į lombardą, o kaip tik po parduotuves vaikštinėja Nikolė ir ji pamato šį papuošalą pardavime. Kadangi tai vienetinis darbas ir pati Nikolė padėjo jį išrinkti, ji supranta, kad čia yra Belės papuošalas. Pasako Eidenui tai, ką matė, ir galiausiai išpasakoja Eidenui, kad Belė įklimpusi į vaistus.. Pati Belė panikuoja, nes gavusi pinigų nebegali atgauti papuošalo. Skambina į lombardą, bet papuošalas jau parduotas. Pasirodo, kad jį nupirko Eidenas, kuris ateina pas Belę tiesos. Ji meluoja, bet Eidenas jau viską žino ir jam reikia Belės pasiaiškinimo..
Atsakyti