4812
Trėjus ateina į mokyklą ir nugirsta Kirstės ir Bartleto pokalbį. Kirstė sako, kad pamiršo ryte išgerti kavą. Vėliau Trėjus jai atneša kavos. Kirstę toks jo poelgis apstulbina. Netrukus matom, kaip Trėjus erzina Džajų dėl kažko. Kai Trėjus pasišaipo iš jo parodydamas kelis kung-fu judesius, Džajus nutrenkia jį į spintelę. Kirstė eina pro šalį ir pamato tik vėlesnę incidento dalį. Kai Mailsas paklausia, kas vyksta, ji pasako, kad viską pradėjo Džai.
Trėjus pasako Kirstei, kad jam nesiseka su knygos "Puikybė ir prietarai" užduotim. Ji pasako, kad jai labai patiko šita knyga, ir Trėjus paklausia, gal ji norėtų jį mokyti papildomai. Jau yra vėlu, tad nepaisant to, jog jai labai reikėtų pinigų, ji pasako, kad aptars tai rytoj.
Marta gauna laišką, kuriame pranešama, kad gavo Džeko gyvybės draudimo pinigus. Jai dėl to liūdna, nes tai dar vienas priminimas, kad Džeko nebėra, o tie pinigai atrodo kaip "kraujo pinigai". Ji nenori pasipelnyti iš Džeko mirties. Kai ji apie tai papasakoja Alfui, jis sako, kad tai Džeko būdas pasirūpinti ja. Galiausiai Marta nusprendžia, kad tie pinigai tikrai jai pravers ir ji sugalvos, ką su jais daryti.
Džefas ir Nikolė mėgaujasi vienas kita draugija. Viskas klojasi labai gerai, kol Džefas jos nepaklausia, ar jie čia atplaukė tam, kad įtvirtintų savo draugystę permiegojus. Nikolę šokiruoja toks jo pareiškimas, ir Džefas suvokia, kad ne taip suprato situaciją. Nikolė išbėga, o kai sugrįžta, jie susiduria su keistu vyru. Jis juos išgąsdina pasakydamas, kiek daug žmonių jis nužudė. Džefas bando paimti radiją ir pakviesti pagalbą, bet vyras jį sustabdo.
4813
Džefas ir Nikolė užstrigę saloj su tuo vyru Dereku. Kai jis nueina, Džefas pasako Nikolei pasislėpti. Ji taip ir padaro, tačiau Derekas ją sugauna. Jis grąsina Džefui peiliu, ir jie pradeda bėgti.
Derekas juos vejasi ir staiga Džefas trenkia Derekui su pagaliu per galvą. Jis parkrenta ant savo peilio, tad Džefas gali pabėgti. Jis suranda Nikolę ir jie nakčiai pasislepia. Ryte jie supranta, kad Derekas paėmė jų valtį. Jie ir vėl palikti likimo valioj saloj. Romanas supranta, kad kažkas negerai, nes nesulaukia jų sutartu laiku Samerbėjuje. Su Hugo jis nuplaukia į salą ir juos išgelbėja. Matosi, kad Nikolė traumuota. Ji pasako, kad nekenčia visko, kas susiję su sala. Džefas nusprendžia, kad į tai įeina ir jos jausmai jam. Ligoninėje Nikolė išlaiko atstumą nuo Džefo ir atsisako paguodos.
Po kurio laiko Derekas kalba telefonu su kažkuo ir pasako, kad kažkokie vaikai jį matė. Todėl jis kurį laiką slapstysis ir tą patį siūlo tam kitam žmogui.
Mailas pamato, kad Kirstė moko Trėjų. Apie tai pasako Bartletui ir išreiškia susirūpinimą, ar Kirstė yra kvalifikuota mokyti vaikus. Bartletas pasako, kad tai privatus susitarimas ir Trėjaus tėvai apie tai žino, todėl viskas tvarkoj. Vėliau Kirstė sužino, kad Mailsas dėl to nepatenkintas. Jie susipyksta ir Kirstė pasako Mailsui, kad nesikištų - ji gali mokyti Trėjų, jei to nori. Mailsas pasako, kad jis yra susirūpinęs dėl jos dėl to, kad Trėjus visada pridaro bėdų, tad ji daro klaidą. Vėliau Mailsas ateina atsiprašyti Kirstės. Jie vėl susipyksta ir Kirstė pasako, kad vienintelė klaida, kokią jį padarė, tai buvo su juo.
Romanas klausia Lėjos, ką ji planuoja pasikviesti į virėjų kursus (kuriem jis padovanojo čekį). Lėja ruošiasi pasakyti, kad dar nieko nenusprendė, bet juos pertraukia klientas. Airin nutaria, kad ji pasirinks Džordžą (jei gerai atsimenu, tai čia kažkoks draugelis, su kuriuo ji susipažino per tą pasimatymų vakarą), bet Lėja pasako, kad galvojo apie Romaną. Airin galvoja, kad Lėja jaučiasi skolinga Romanui, nes jis sumokėjo už pamokas, bet Lėja pasako, jog mano, kad Romanui tai patiktų. Airin pasako, kad jeigu ji nenuspręs, ji į pamokas eis viena. Romanas ateina į kavinę ir pamato, kad Lėja ir Džordžas išsiruošė į pamoką. Lėja pasijaučia nepatogiai, kad ją Romanas pamatė su kitu vyru. O Romanas taip pat jaučiasi nusivylęs matydamas ją su kitu.
4814
Belė darbe jaučia spaudimą, nes gauna užduočių ir trumpą laiką jom atlikti. Todėl ji vis ryja tabletes, kurios jai padeda viską padaryti laiku. Jos boss Džeris ja žavisi, tačiau kolegė Paula jai pavydi.
Čarlė paklausia Reičel apie kažkokią seną užpuolimo bylą. Parodo nuotrauką ir Reičel patvirtina, kad tas žmogus buvo įtariamasis. Paaiškėja, kad tai Robo nuotrauka. Čarlė susisiekia su to užpuolimo auka, Robo buvusia mergina Tania. Ji sutinka pateikti kaltinimus, tačiau kai ji pamato Robą, pabėga taip ir nepasirašiusi po parodymais.
Belė ateina į ligoninę surinkti medžiagos savo istorijai ir pamato Džerį ir Paulą intymioje pozicijoje. Jie pateko į automobilio avariją. Vėliau ateina Džerio žmona, kuriai jis pasako, kad mašinoje buvo vienas. Belė supranta, kad Džeris apgaudinėja žmoną su Paula. Džeris pasako Belei, kad jeigu ji niekam nepasakos, ką matė, jis paliks ją atsakingąja redaktore tol, kol jis ligoninėje. Belė sutinka. Airin ir Eidenas džiaugiasi, kad Belė buvo paaukštinta, tačiau jie nežino, kaip ji persidirba. Vėliau Belė pakviečiama į susirinkimą ir jai laikraščio savininkas pasako, kad laikino redaktoriaus vietą jis davė Paulai, nes ji turi daugiau patirties.
Tonis nusprendžia pasipiršti Reičel. Jis paprašo Alfo, Lėjos, Martos ir Mailso pagalbos. Jis ruošiasi namie palikti 115 rožių - tiek dienų praėjo po jų planuotų pirmų vestuvių. Pagal planą Alfas turi paimti dekoracijas, Marta ir Mailsas - rožes, o Lėja turi paimti Reičel iš ligoninės ir nuvežti ją Toniui. Tačiau viskas susiklostė kitaip. Rožės iškrito iš mašinos ir pasklido po kelią. Stovėdama vidury kelio, Marta pastebi, kad Džefo ir Anės ferma vis dar parduodama. Ji ieškojo kokio nors ženklo, kuris padėtų jai apsispręsti, kur panaudoti Džeko pinigus, ir galvoja, kad tai ir galėtų būti tas ženklas. Ligoninėje skubus atvejis, tad Reičel negali išvykti. Kai visi paskambina Toniui ir pasako, kokios "nelaimės" nutiko, jis atvažiuoja į ligoninę, pasiskolina rožę iš paciento ir pasiperša Reičel. Ji sutinka ir pasigirsta plojimai.
Su Čarlės pagalba Džoja sutinka pateikti kaltinimus Robui. Džoja pasako, kad jeigu ji turės liudyti teisme, visi žmonės, ir ypač jos brolis, sužinos apie jos seksualinę pakraipą. Čarlė paskatina ją nueiti pas brolį ir viską papasakoti. Nieko nėra blogiau, nei gyventi uždarą gyvenimą. Džoja, lydima Čarlės, pasako Bretui tiesą. Jis pasišlykštėja tuo ir išvaro Džoją iš namų.
Man vis dar neaišku dėl Kirstės. Tai ją priėmė Bartletas atgal į darbą? Ar kokį velnią ji dirba mokykloj? Vietoj sekretorės darbo ji gavo ūkvedės darbą, kad sandėliukus tvarko, mokinius moko ir šiaip šlaistosi mokykloj nieko neveikdama
Tas žmogus iš salos kažkoks keistas. Panašu, kad kažkada vėliu jį dar pamatysim, nes nesąmonė, jog parodo jį kartą ir jis dingsta. Tose serijose, kokias aš jau mačiau, jo antrą kartą neparodė. Man tas labai keistai atrodo...
Tonio pasipiršimo planas turėjo būti labai gražus, bet gaila, kad viskas taip susiklostė Bet vis tiek smagu, kad Reičel sutiko.
Aš jau žiauriai daug serijų pažiūrėjau. Jas žiūriu per antrą monitorių, kai žaidžiu kompiuterinius žaidimus, tai dažnai būna, kad kokią nors smulkmeną praleidžiu, nepastebiu. Pvz. 4814 serijoje nemačiau, kad Džeris ir Paula kažką kartu darė Apie tai sužinojau tik iš backtothebay Ta va, ką norėjau pasakyti. Įvykiai naujose serijose įtempti, daug neaiškumų, intrigos. Labai norėčiau su kuo nors pasidalint savo įtarimais ir mintim
Grįžau iš pajūrio Oras, deja, nekoks buvo, bet vis tiek poilsis Bandau dabar jus vytis. Calaquendi, dėkui didelis už aprašymus, džiugu, kad nesustojo bendras benamių žiūrėjimas
Kaip faina pamatyt tą vietą, kur serialas filmuojamas, nors nuotraukoje Realiai ten nuvykti tai kažkaip mažai šansų...
Dėl to, ką spėjau peržiūrėti, tai labai džiugu dėl Airin. Ji jau daugybę metų tokia lyg ir pagrindinė veikėja, bet istorijų su ja tiesiogiai susijusių tai vienetai buvo, ką jau kalbėti apie meilės reikalus. O dar gi nėra labai sena, tai tikrai galėjo jai gerbėją sugalvoti, ką pagaliau ir padarė. Tikiuosi, kad tas Lu nebus trumpalaikis personažas ir kažkas gausis Airin su juo Atrodo labai mielas vyrukas, o dar ir prie pinigo, kaip supratau Kiek juokinga buvo, kai Airin dėl ėjimo į operą panikavo, tipo apsirengti ar turės ką ir pan, taigi vistiek būna laiks nuo laiko Samerbėjuje ir vestuvių ir šiaip didesnių švenčių, kur pasipuošiama, o čia jau staiga neturėjo į ką įlysti, išsitraukė sau per mažą suknelę
Dėl Džojos įdomiai įvykiai pasisuko, nors man tas argumentas, kad ji lesbietė tai neatrodo labai jau svarus. Kai pagalvoji, iš karto nesikreipė į policiją, o dabar tai vis tiek lieka jos žodis prieš prievartautojo, kaip jau čia įrodysi, kad tikrai esi lesbietė (nors ir yra ji tokia), kad ten kokiai panelei pasiūlė nueiti į pasimatymą anksčiau Kažkaip galvoju teisme vis tiek ją sudirbtų advokatai priešininko, gal čia tik savo žodžiams paremti apsimeta lesbiete. Sunkokas atvejis, taip sakant, reikėjo visgi jai iš karto į policiją eiti, bet tokia labai jau užguita ta Džoja..
Kaip faina pamatyt tą vietą, kur serialas filmuojamas, nors nuotraukoje Realiai ten nuvykti tai kažkaip mažai šansų...
Dėl to, ką spėjau peržiūrėti, tai labai džiugu dėl Airin. Ji jau daugybę metų tokia lyg ir pagrindinė veikėja, bet istorijų su ja tiesiogiai susijusių tai vienetai buvo, ką jau kalbėti apie meilės reikalus. O dar gi nėra labai sena, tai tikrai galėjo jai gerbėją sugalvoti, ką pagaliau ir padarė. Tikiuosi, kad tas Lu nebus trumpalaikis personažas ir kažkas gausis Airin su juo Atrodo labai mielas vyrukas, o dar ir prie pinigo, kaip supratau Kiek juokinga buvo, kai Airin dėl ėjimo į operą panikavo, tipo apsirengti ar turės ką ir pan, taigi vistiek būna laiks nuo laiko Samerbėjuje ir vestuvių ir šiaip didesnių švenčių, kur pasipuošiama, o čia jau staiga neturėjo į ką įlysti, išsitraukė sau per mažą suknelę
Dėl Džojos įdomiai įvykiai pasisuko, nors man tas argumentas, kad ji lesbietė tai neatrodo labai jau svarus. Kai pagalvoji, iš karto nesikreipė į policiją, o dabar tai vis tiek lieka jos žodis prieš prievartautojo, kaip jau čia įrodysi, kad tikrai esi lesbietė (nors ir yra ji tokia), kad ten kokiai panelei pasiūlė nueiti į pasimatymą anksčiau Kažkaip galvoju teisme vis tiek ją sudirbtų advokatai priešininko, gal čia tik savo žodžiams paremti apsimeta lesbiete. Sunkokas atvejis, taip sakant, reikėjo visgi jai iš karto į policiją eiti, bet tokia labai jau užguita ta Džoja..
Calaquendi, dėkui už aprašymus
1. Na Kirstė aiškiai kad dirba mokykloj, bet kažkaip neaišku kuo... matyt vis tik sekretore Bet vėl įsiliejo į darbuotojų gretas, tarsi ir nebūtų išėjus...
2. Man jis irgi kažkoks neaiškus... Ir ten kur rado Nikolė su Džefu kažkokią lūšnelę, tai ji tikriausiai to Dereko... Ko jis norėjo iš jų taip ir nesupratau...
3. Būtų tikrai gražu, bet jis toks ekspromtu tapo labai jaudinančiu Džiaugiuos, kad Tonis jau atsigavo po Džeko mirties. Jie su Reičel puiki pora
Šaunu, kad daug esi jau pažiūrėjus Apie būsimas intrigas labai įdomu Papasakok, man viskas įdomu
Dar keli pastebėjimai:
Mailsas su Kirste taip įnirtingai kivirčijasi, kad man kyla įtarimas, jog jie dar bus pora.
Nikolė su Džefu netinka poron, per daug skirtingi... Tikriausiai išsiskirs.
Labai norisi, kad tą Robą pasodintų ilgam.
Elizad, džiugu, kad jau grįžai puikiai pailsėjus
QUOTE(Calaquendi @ 2014 06 18, 13:43)
1. Man vis dar neaišku dėl Kirstės. Tai ją priėmė Bartletas atgal į darbą? Ar kokį velnią ji dirba mokykloj? Vietoj sekretorės darbo ji gavo ūkvedės darbą, kad sandėliukus tvarko, mokinius moko ir šiaip šlaistosi mokykloj nieko neveikdama
2. Tas žmogus iš salos kažkoks keistas. Panašu, kad kažkada vėliu jį dar pamatysim, nes nesąmonė, jog parodo jį kartą ir jis dingsta. Tose serijose, kokias aš jau mačiau, jo antrą kartą neparodė. Man tas labai keistai atrodo...
3. Tonio pasipiršimo planas turėjo būti labai gražus, bet gaila, kad viskas taip susiklostė Bet vis tiek smagu, kad Reičel sutiko.
Aš jau žiauriai daug serijų pažiūrėjau. Jas žiūriu per antrą monitorių, kai žaidžiu kompiuterinius žaidimus, tai dažnai būna, kad kokią nors smulkmeną praleidžiu, nepastebiu. Pvz. 4814 serijoje nemačiau, kad Džeris ir Paula kažką kartu darė Apie tai sužinojau tik iš backtothebay Ta va, ką norėjau pasakyti. Įvykiai naujose serijose įtempti, daug neaiškumų, intrigos. Labai norėčiau su kuo nors pasidalint savo įtarimais ir mintim
2. Tas žmogus iš salos kažkoks keistas. Panašu, kad kažkada vėliu jį dar pamatysim, nes nesąmonė, jog parodo jį kartą ir jis dingsta. Tose serijose, kokias aš jau mačiau, jo antrą kartą neparodė. Man tas labai keistai atrodo...
3. Tonio pasipiršimo planas turėjo būti labai gražus, bet gaila, kad viskas taip susiklostė Bet vis tiek smagu, kad Reičel sutiko.
1. Na Kirstė aiškiai kad dirba mokykloj, bet kažkaip neaišku kuo... matyt vis tik sekretore Bet vėl įsiliejo į darbuotojų gretas, tarsi ir nebūtų išėjus...
2. Man jis irgi kažkoks neaiškus... Ir ten kur rado Nikolė su Džefu kažkokią lūšnelę, tai ji tikriausiai to Dereko... Ko jis norėjo iš jų taip ir nesupratau...
3. Būtų tikrai gražu, bet jis toks ekspromtu tapo labai jaudinančiu Džiaugiuos, kad Tonis jau atsigavo po Džeko mirties. Jie su Reičel puiki pora
Šaunu, kad daug esi jau pažiūrėjus Apie būsimas intrigas labai įdomu Papasakok, man viskas įdomu
Dar keli pastebėjimai:
Mailsas su Kirste taip įnirtingai kivirčijasi, kad man kyla įtarimas, jog jie dar bus pora.
Nikolė su Džefu netinka poron, per daug skirtingi... Tikriausiai išsiskirs.
Labai norisi, kad tą Robą pasodintų ilgam.
Elizad, džiugu, kad jau grįžai puikiai pailsėjus
Sveika sugrįžus, Elizad Smagu, kad pailsėjai, tik oras nekoks buvo.. :/ Bet gal iš dalies ir gerai. Nemėgstu per didelio karščio
1. Tikrai nori sužinoti iš anksto? Ten tikrai labai netikėti istorijos posūkiai. Bijau, kad šokiruos iš anksto ir po to bus neįdomu žiūrėt
2. Susitaikys jie ir vėl gražiai gyvens kartu.
3. O šita pora atvirkščiai - išsiskirs Džefas greit ras laikiną pakaitalą.
QUOTE(Zizija @ 2014 06 18, 17:20)
1. Šaunu, kad daug esi jau pažiūrėjus Apie būsimas intrigas labai įdomu Papasakok, man viskas įdomu
2. Mailsas su Kirste taip įnirtingai kivirčijasi, kad man kyla įtarimas, jog jie dar bus pora.
3. Nikolė su Džefu netinka poron, per daug skirtingi... Tikriausiai išsiskirs.
2. Mailsas su Kirste taip įnirtingai kivirčijasi, kad man kyla įtarimas, jog jie dar bus pora.
3. Nikolė su Džefu netinka poron, per daug skirtingi... Tikriausiai išsiskirs.
1. Tikrai nori sužinoti iš anksto? Ten tikrai labai netikėti istorijos posūkiai. Bijau, kad šokiruos iš anksto ir po to bus neįdomu žiūrėt
QUOTE(Calaquendi @ 2014 06 18, 20:12)
Sveika sugrįžus, Elizad Smagu, kad pailsėjai, tik oras nekoks buvo.. :/ Bet gal iš dalies ir gerai. Nemėgstu per didelio karščio
Na na, pradzioje viskas taip bet paskui.... Tad gerai pagalvokit ar skaityti geltonai:
2. Mailsas ir Kirsti: Ji Mailsa paliks be normalaus paaiskinimo, atrodo tik rasteli palikus.
3. Dzefas permiegos su Nikole ir paskui jai pasipirs, nes jis religingas ir taip turi buti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 06 18, 19:42)
Dzefas permiegos su Nikole ir paskui jai pasipirs, nes jis religingas ir taip turi buti
Antrą kartą piršis? Vieną kartą ji juk pasakė jam "NE"
bagyra9, Calaquendi, dėkui už atsakymus
Man niekad netrukdo, jei sužinau iš anksto Tik dar įdomiau žiūrėt
Man niekad netrukdo, jei sužinau iš anksto Tik dar įdomiau žiūrėt
Sveikos
Buvau sokiruota kai Ciarle pradejo draugauti su Dzoja Gal kas zino kaip ilgai tesis ju draugyste? Gal Ciarle visdelto susiras drauga vyra?
Buvau sokiruota kai Ciarle pradejo draugauti su Dzoja Gal kas zino kaip ilgai tesis ju draugyste? Gal Ciarle visdelto susiras drauga vyra?
QUOTE(Neringiux @ 2014 06 19, 05:31)
Sveikos
Mano matytose serijose Džoja išvyko keliems mėnesiams dirbt valtyje. Dėl to, kad Čarlė permiegojo su Hugu Kiek žinau, Čarlė vėliau susiras draugą vyrą. Tik neprisimenu, ką tiksliai.
QUOTE(Calaquendi @ 2014 06 18, 12:43)
4812
Man vis dar neaišku dėl Kirstės. Tai ją priėmė Bartletas atgal į darbą? Ar kokį velnią ji dirba mokykloj? Vietoj sekretorės darbo ji gavo ūkvedės darbą, kad sandėliukus tvarko, mokinius moko ir šiaip šlaistosi mokykloj nieko neveikdama
Tas žmogus iš salos kažkoks keistas. Panašu, kad kažkada vėliu jį dar pamatysim, nes nesąmonė, jog parodo jį kartą ir jis dingsta. Tose serijose, kokias aš jau mačiau, jo antrą kartą neparodė. Man tas labai keistai atrodo...
Dėl Kirstės, tai kaip supratau ji tikėjosi atgauti senąjį sekretorės darbą mokykloje, bet jis jau užimtas. Bet kadangi Bartletas Kirstei toks geras, tai sutiko laikinai leisti kaip ir kokia padėjėja padirbėti, nes kažkoks metas, kai daugiau darbų mokykloje (visokias gal reikia inventorizacijas daryt, todėl ji dažnai sandėliuke sukiojasi). Bet čia darbas tik kelioms dienoms, o kai Kirstė užklausė dėl nuolatinio darbo galimybės, tai Bartletas lyg ir nieko pažadėti negalėjo. Todėl ir sutiko korepetitore dirbti Kirstė, kas visgi nelabai sąmonė ir nereikia ant Mailso dėl to Kirstei pykti. Man rodos ji nebuvo netgi jokia pirmūnė mokykloje, kaip va kokia Melodė vaikščiojanti enciklopedija , jokio panašaus darbo patirties neturi, tai kokia iš jos korepetitorė
Anas vyras, manau, tikrai turės sugrįžti, bet gal dar neartimiausiu metu. Iš tikrųjų įdomu, kas jis toks, bet jaučiu bus su kuo nors iš mums pažįstamų veikėjų susijęs (su kuo jis ten telefonu kalbėjo ). Šiurpokas nuotykis saloje buvo, bet tik kur Nikolė savo suknelę pametė, kad visą laiką su bikiniu pralakstė, kai anas nepažįstamasis atsirado
QUOTE(Elizad @ 2014 06 19, 15:56)
1. jokio panašaus darbo patirties neturi, tai kokia iš jos korepetitorė
2. bet tik kur Nikolė savo suknelę pametė, kad visą laiką su bikiniu pralakstė, kai anas nepažįstamasis atsirado
2. bet tik kur Nikolė savo suknelę pametė, kad visą laiką su bikiniu pralakstė, kai anas nepažįstamasis atsirado
1. Gal ji tik dėl tos vienos knygos aptarimo ar su ja susijusiom užduotim papildomai dirbo su Trėjum. Nes tipo ji tą knygą labai gerai išmano ar pan. Kad ir kaip ten bebūtų, tai nelabai svarbu, nes greit jų mokymaisi kartu pasibaigs. Tai jokio skirtumo, kokiu tikslu ir kaip ilgai ji turėjo tą darbą dirbt.
2. O aš net ir neatkreipiau į tai dėmesio Matyt per dažnai Nikolė su bikiniu ar atvirais drabužiais vaikšto, kad man tai neužkliuvo
QUOTE(Calaquendi @ 2014 06 19, 16:11)
2. O aš net ir neatkreipiau į tai dėmesio Matyt per dažnai Nikolė su bikiniu ar atvirais drabužiais vaikšto, kad man tai neužkliuvo
Mėgsta Nikolė apsinuoginusi būti , bet ir rengiasi ji išskirtinai, tokia stileiva, įdomiom ryškiom suknelėmis ir pan., tai vis atkreipia mano dėmesį Neveltui toje saloje kaip supratau Džefui kažką panašaus kalbėjo, kad baigusi mokyklą norėtų ką nors su drabužių dizainu ar pan mokytis/dirbti