Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Ach, anksčiau neskaitydavau geltono teksto, dabar nesusilaikiau, ir še tau naujiena.. Apie Čarlę nieko nežinojau, tik apie Belę. Bet jau tie scenaristai tikrai, gyvam iš Samerbėjaus išvažiuoti jau kaip prizą loterijoje išlošt gaunasi. Galėtų ir pagailėti tų personažų, nebebus po to kam į progines serijas, kaip kažkada Alfo jubiliejus, suvažiuoti kam iš senų veikėjų, jei visi išmirę bus

4782

Bridžit suimama, o Alfas nesupranta iki galo, kas vyksta. Jis juk tik žino apie tai, kol kas, kad Bridžit išsigalvojo vėžį, apie jos machinacijas ir ryšį su Brajanu dar nežino, o policija nieko nesako.
Čarlė atsiprašo Martos, kad šiai reikėjo per Džeko laidotuves pakęsti Andželo. Ateina Romanas, kurio, kaip jis pats sako, dabar eilė Martai kompaniją palaikyti (matyt stengiasi artimieji nepalikti Martos vienos namie po tokių įvykių). Čarlė užsuka į nuovadą ir sužino, kad Bridžit suimta dėl kaltinimų aferomis.
Bridžit prisipažįsta Alfui, kad ji aferistė, jos toks gyvenimo būdas apgaudinėti žmones ir iš to užsidirbti, o istoriją apie vėžį ji naudoja tam, kad žmonių gailestį įgyti. Ir Samerbėjuje jai puikiai sekėsi iki kol Reičel neperkando jos. Tačiau Bridžit prisiekinėja, kad dėl savo jausmų Alfui ji nemelavo, ir į tokius reikalus, kaip vaikų grobimas, nesipainioja, todėl ir pranešė policijai anonimiškai, kas Vidžejaus pagrobėjas. Tačiau Alfui Bridžitos kalbos nesuminkština širdies, jis įpykęs, nes Bridžita visiems melavo, bandė Lėją apvogti, todėl daugiau jis nebetikės tuo, ką Bridžit sako. Dar ir Marta užsipuola Bridžit, kai pamato ją nuovadoje, bet per tai neišklauso, ką jai Čarlė vis nori pasakyti. Tik kitą dieną Čarlei pagaliau pavyksta pasakyti, ką norėjo. Andželo atvežamas į miestelį, nes vyks Džeko nužudymo vietos tyrimas, Andželo turės parodyti viską, kas kaip buvo. Marta dėl to labai susinervuoja ir reikalauja, kad ir jai būtų leista dalyvauti. Bet policija neleidžia to daryti. Dar Romanas bando vėliau pasikalbėti su Čarle ir išprašyti, kad Marta galėtų dalyvauti, bet Čarlė neperkalbama, nes Martos dalyvavimas gali sutrikdyti Andželo, jis gali ne viską papasakoti ir pan. Ir dar ji visai nepatenkinta tuo, ką pamatė, kai užsuko pas Martą, t.y. kad Romanas pas ją nakvojo, nors jis miegojo tik ant sofos.. Kaip paguodą po nepavykusio pokalbio su Čarle Romanas pasisiūlo Martai pabūti su ja tuo metu, kai Andželo bus miestelyje, kad ji viena namie nebūtų ir nesinervuotų.
Nikolė rimtai susipykusi su Eidenu. Jie nesikalba ir Eidenas nesiruošia padėti Nikolei namų ruošos darbuose. Nikolė nesupranta, ko čia taip, juk ji atsiprašė. Džefas vis siūlo pasikalbėti su Eidenu ir išsiaiškinti, bet Nikolė nenori. Tai pats Džefas nueina kalbėtis, į ką Eidenas atsako, kad čia visai vaikiška, pasiųsti savo vaikiną pasikalbėti su juo. Nikolė pareiškia, kad ji nieko nesiuntė ir pradeda maistu su Eidenu mėtytis.
Alfas namo sugrįžta vėlai, randa dar Moragą. Moraga po pokalbio su Reičel galvoja, kad Bridžitai gal koks asmenybės susidvejinimas, kad ji taip elgėsi, bet pamačiusi, kaip sunkiai Alfas išgyvena viską, Moraga pati nusprendžia nueiti į policiją pas Bridžitą. Ji piktai pasako Bridžitai, kad Alfas buvo pasiruošęs jai duoti savo meilę, kai ką žymiai vertingesnio nei pinigai. Bridžita atsako, kad ji nesiruošė apvogti Alfo, bet Moragos tai nenuramina, sako, o Lėja, kuri sunkiai dirba, tai planavai apvogti, dabar jau nelaikas krokodilo ašaroms. Moraga pasiruošusi palaikyti kaltinimą Bridžitai, tačiau Alfas nenori į tai veltis. Jis tiesiog nori pasimiršti.
Romanas paskambina Martai ir pasako, kad negalės praleisti su ja laiko, nes namie katastrofa (suprask Eideno ir Nikolės konfliktas, nors nėra taip jau viskas baisu, kad dėl to negalėtų pas Martą nueiti..). Likusi viena Marta nesusilaiko ir nueina į Džeko nužudymo vietą. Ten kaip tik Andželo duoda parodymus ir pasako, kad jis tik kartą iššovė aklai į krūmus, kai išgirdo, kad ten kažkas yra. Andželo advokatas, sužinojęs visą istoriją (kad kažkas kitas dar buvo vietoje ir šaudė į Andželo), pareiškia, kad viskas keičiasi, jei buvo tik vienas atsitiktinis šūvis ir dar kažkas trečias, tai Andželo keičia savo parodymus. ir jis atsiima prisipažinimą, Andželo nekaltas. Marta negali tuo patikėti doh.gif
Atsakyti
Kadangi ziuriu gerokai toliau nei jus tai neatskleidziant personazu pasakysiu ir as savo nuomone apie isvykstancius/mirstancius persomazus. Man tikrai baisu ka senaristai isdarineja. Kuo toliau tuo maziau bus isvykstanciu, vos ne visus numarina. Na cia tai man tragedija, bet pats baisiausias dalykas, kad turbut paskui ar aktoriai ar rezisieriai apsigalvoja ir prasideda prisikelimai is mirusiuju (paciom neitikeciausiomis aplinkybemis) ar kokie vaidenimaisi.

Del geltoname fone aprasomu veikeju: nezinau kodel bet Beles as dar laaabai ilgai ilgejausi seriale. Gal ta jos ir jos vyro begaline meile, ar tikrai neapsakomai man graziai parodyta jos mirtis, bet man ilgai jos truko. Skaiciau kad kai Bele nusprende pasitraukti tai kaip ji baigs vaidinti suzinojo tik paskutine akimirka, tiesiog senaristai taip spontaniskai nusprende. Del Carles - ji dar tikrai bus ilgokai seriale, atras tikraja meile, bet taip ir.....
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 05 16, 20:31)
Kadangi ziuriu gerokai toliau nei jus tai neatskleidziant personazu pasakysiu ir as savo nuomone apie isvykstancius/mirstancius persomazus. Man tikrai baisu ka senaristai isdarineja. Kuo toliau tuo maziau bus isvykstanciu, vos ne visus numarina. Na cia tai man tragedija, bet pats baisiausias dalykas, kad turbut paskui ar aktoriai ar rezisieriai apsigalvoja ir prasideda prisikelimai is mirusiuju (paciom neitikeciausiomis aplinkybemis) ar kokie vaidenimaisi.

Nu cia tai jau visai doh.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 16 gegužės 2014 - 19:55
QUOTE(Neringiux @ 2014 05 16, 20:53)
Nu cia tai jau visai doh.gif  swoon.gif

Siame seriale yra tik trys budai kaip aktoriai is jo pasitraukia: mirtis, isvaziavimas ir liudininku apsaugos programa.
O siaip yra ir kitu man keistoku dalyku, tarkim vienas personazas per kokias 50 seriju (tiksliai nepasakysiu) min 3-4 kartus kovoja del savo givyves ir nemirsta, stebuklingi pasveikimai, kai tuo tarpu kitas personazas vaziuoja pamato savo vaiduokli, sustoja ir is niekur nieko numirsta.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 05 16, 20:06)
Siame seriale yra tik trys budai kaip aktoriai is jo pasitraukia: mirtis, isvaziavimas ir liudininku apsaugos programa.
O siaip yra ir kitu man keistoku dalyku, tarkim vienas personazas per kokias 50 seriju (tiksliai nepasakysiu) min 3-4 kartus kovoja del savo givyves ir nemirsta, stebuklingi pasveikimai, kai tuo tarpu kitas personazas vaziuoja pamato savo vaiduokli, sustoja ir is niekur nieko numirsta.

g.gif Na jau tokie prisikėlimai iš numirusiųjų ir vaiduokliai kelyje meksikietiškas muilo operas primena schmoll.gif Negi iš tikro daug teisybės čia vieno iš forumiečio, mus kartais aplankančio (sorry, nicką pamiršau), kur naujas serijas žiūri, žodžiuose, kad serialas nusivažiavo naujuose sezonuose..
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 05 16, 21:12)
g.gif Na jau tokie prisikėlimai iš numirusiųjų ir vaiduokliai kelyje meksikietiškas muilo operas primena schmoll.gif Negi iš tikro daug teisybės čia vieno iš forumiečio, mus kartais aplankančio (sorry, nicką pamiršau), kur naujas serijas žiūri, žodžiuose, kad serialas nusivažiavo naujuose sezonuose..

Tarpais taip tarpais taip. Man pvz serijos su Seles sugrizimu buvo visai neidomios, na kazkaip neuzkabino ta jos istorija, o taip laukiau. Paskui tiksliau dar pries Sele atsirado veikejai kurie bent mane uzkabina, vien del ju norisi ziureti. Labai seriala man pagyvina dabar ir Merlina Siuo metu bent man neblogos serijos, bet tos kvailos intrigos, stebuklingai atsirade broliai/seserys ar paaiskeja, kad ne tie tevai kuriuos iki tol laike savais jau buvo atsibode. Na bijau pripasakoti netycia ko nereikia ax.gif Kai isivaziuoji i seriala, vistiek lauki kitos serijos ir tada vel kitos ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 05 16, 21:06)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Taip, serialo kūrėjai mėgsta "prikelti" mirusius smile.gif)

https://www.youtube....h?v=MUAhi4EQ1ys (pažiūrėti iki galo).

Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 05 17, 00:14)
Taip, serialo kūrėjai mėgsta "prikelti" mirusius smile.gif)

mjooo.... lotuliukas.gif čia tipo liudininkų apsaugos programa bus ar kas nors panašaus? biggrin.gif Kaip su Piteriu ir Viniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 05 17, 08:33)
mjooo....  lotuliukas.gif čia tipo liudininkų apsaugos programa bus ar kas nors panašaus? biggrin.gif Kaip su Piteriu ir Viniu biggrin.gif

Sapne jam bemerdejant pasirodys.
Atsakyti
Bagyra9, o tu taip sparčiai visas serijas nuo 2008 m. peržiūrėjai, kad jau tokias naujas serijas žiūri?

4783

Reičel bando praskaidrinti Tonio nuotaiką, ypač kai nusimato bent vienas malonus dalykas - jų kūdikio echoskopija. Tonis ruošiasi eiti kartu, nepaisant visko. Bet sužino iš Martos blogą naujieną, kad Andželo atsiėmė prisipažinimą Džeko nužudymo. Policijoje nieko daugiau pasakyti Toniui negali, nes kulka, kuri nužudė Džeką, jo kūne nebuvo rasta, todėl reikia pirma rasti kulką, tada išsiaiškinti, ar ji buvo iššauta iš Andželo ginklo, ir tik tada Andželo bus galima apkaltinti. O kadangi teritorija didelė, o dar statybų vieta, tai ten visokių vinių ir pan., trukdančių rasti kulką, pilna, nežinia, kiek gali užtrukti paieškos, nors Čarlė ir labai skubina ten dirbančius pareigūnus. Pats Andželo pasirengęs prisiimti visą kaltę, jei bus įrodyta, kad tai iš tikro jis nušovė Džeką, bet kol yra abejonės, jis labai tikisi, kad bus sąžiningas tyrimas ir paaiškės, kad tai ne jis kaltas. Marta pasiguodžia Romanui, kad Andželo gali būti išteisintas, Romanas iš karto nulekia aiškintis pas Čarlę, bet Čarlė, nepaisant visų kaltinimų jai suinteresuotumu (nes Andželo kaip ir jos vaikinas), tik nori, kad tyrimas būtų sąžiningas.
Eidenas vis dar konfliktuoja su Nikole, jį prablaško tik Belė, kuri atnešta savo rašinio apie statybvietę kopiją paskaitymui. Rašinys iš tikro geras, Airin jį labai išgiria ir mano, kad šį rašinį būtinai turi išspausdinti laikraštis. Be to, paaiškėja, kad policija padarė naujus statybų žemės tyrimus ir pagaliau buvo išsiaiškinta, kad žemė užkrėsta, taigi dabar pats laikas yra Belės straipsniui išeiti į spaudą. Bet Belė sužino naujieną apie tai, kad Andželo galbūt nekaltas dėl Džeko nužudymo, o tai jai reiškia, kad dar viskas nebaigta, dar neaišku, kas nužudė Džeką ir ji negali spausdinti savo straipsnio. Eidenas įtikina Belę, kad reikia spausdinti straipsnį dėl tų žmonių, kurie prarado savo artimuosius dėl vėžio, sukelto užkrėstos žemės. Straipsnis išspausdinamas, jis labai vykęs ir gražus, Kolina net susigraudina.
Tonis pamiršta echoskopijos tyrimą, grįžta pagėręs ir suirzęs. Reičel jam pasako, negi tau nerūpi, kaip mūsų vaikutis, į ką Tonis atrėžia, kad jis turėjo sūnų ir jis miręs.. Vėliau atsiprašo Reičel. O ji tiesiog nori, kad Tonis dalintusi su ja savo jausmais, neatstumtų jos, Reičel supranta, kad Toniui matyt tarsi dežavu, nes panašiomis aplinkybėmis mirė Tonio žmona (kiek pamenu Tonis pasakojo, kad buvo koks tai autoįvykis ar pan, tik neatsimenu, ar kaltas asmuo už tai atsakė, gal išsisuko, jei dabar Andželo galimybė išsisukti primena Toniui aną mirtį).
Lėja susitinka su kokiu tai turtingu vyriškiu Lu Debono, kuris miestelyje valdo žvejybines valtis. Ir jo įmonė tiekia Lėjai jūros gėrybes, todėl Lėja gali pasinaudoti šia padėtimi ir paprašyti to vyriškio, kad jis pabandytų rasti darbą jo valtyse Eidenui (nes vieną tokį Eidenas dėl Nikolės kaltės jau prarado). Ir toks darbas atsiranda, todėl Eidenas labai laimingas.
Andželo jau gali būti išleistas už užstatą, bet randama kulka, kuri nužudė Džeką ir visgi ji yra iššauta iš Andželo ginklo.

4784

Pas Tonį atsikelia Ksaveras su Hugu. Reičel norėtų, kad jie gyventų kitur, nes dabar Toniui sunkūs laikai, bet Tonis nenori atsukti nugaros savo giminaičiams. Bet greitai jis dėl to pasigaili. Ksaveras ne tik kad nesitvarko namuose, bet prisidirba su Rube. Tonio šaldytuve saugomas šampano butelys, kuris jam labai brangus, nes likęs kaip supratau iš Džeko 21 gimtadienio ir ilgai išsaugotas, Tonis jį planavo panaudoti Džeko valties krikštui, bet dabar tai tiesiog Džeko priminimas. Ir ką gi, Rubė įsiprašo pas Ksaverą į namus (nors Ksaveras iš pradžių jai bando nerodyti dėmesio, tipo siūlo būti tik draugais, taip ir pasako, kad yra kita mergina, kurios jis negali pamiršti, bet Rubei tai nė motais). Rubė labai jau stengiasi suvilioti Ksaverą ir pasiūlo pašėlioti, kol nieko nėra namie. Susiranda šampano butelį šaldytuve ir atidaro jį bei išgeria su Ksaveru. Grįžę suaugę pakraupę, ne tik kad nepilnamečiai nusigėrė, bet dar kad išgertas brangus Toniui šampanas. O prieš tai Reičel jau spėjo pasikalbėti su Hugu ir leido suprasti, kad visgi nors Tonis nedrįsta to pripažinti, bet būtų geriau jei šalia nesisukiotų jo giminaičiai. Taigi, pamatęs, ką Ksaveras pridirbo, Hugo liepia jam krautis daiktus, jie išsikelia iš Tonio namų.
Melodė toliau kvailioja. Apgaudinėja Alfą, primeluodama, kad ji turi baigti darbą žvejybos parduotuvėje anksčiau, nes Mailsas jos laukia. Labai greitai jos apgavystė išsiaiškinama ir Mailsas supykęs. Alfui ir taip sunku, jam tikrai nereikia dar kad ir paaugliai jį apgaudinėtų. Melodei liepiama grįžti į darbą, bet kažką daryti su Melode reikia ir Mailsas nežino, kaip elgtis. Jis pasitaria su Reičel, ji kaip psichologė, mano, kad Melodė tiesiog pripratusi prie griežtos rankos šeimoje, nes tik taip ji buvo auginama, todėl jei su elgiamasi gražiai, jai atrodo, kad ji iš tikro nerūpi niekam, tipo Melodė pripažįsta tik kietą ranką. Mailsas nusprendžia pasikalbėti apie tai su pačia Melode, pasako jai, kad jis visgi bandys ją auklėti negriežtuoju būdu. Melodė lyg ir supranta, kas jai kalbama, bet paryčiais susikrauna kuprinę ir išeina iš namų.
Belė gauna pasiūlymą iš naujojo laikraščio redaktoriaus dirbti laikraštyje, nes naujasis redaktorius visai kitokio požiūrio į tai, koks turi būti laikraštis. Jis nenori perrašinėti straipsnių siekdamas pigaus skandalizmo, kaip Gavenas darydavo, ir jam reikia tokių žmonių, kaip Belė.
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 05 19, 20:09)
Bagyra9, o tu taip sparčiai visas serijas nuo 2008 m. peržiūrėjai, kad jau tokias naujas serijas žiūri?

Taip.
Deja ne savo noru turejau daaaaug laisvo laiko, o dar kai "uzsikabinus" buvau tai ir po 10 seriju per diena paziuredavau. Gal kokio 100 seriju neradau niekur idetu tai deja jas praleidau, bet aprasymus paskaitydavau. Nelabai gerai man su anglu kalba, bet po kokios 3 serijos is eiles isivaziuodavau ir galedavau namie besitvarkydama, bemegzdama vis paziureti.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 05 19, 19:59)
Taip.
Deja ne savo noru turejau daaaaug laisvo laiko, o dar kai "uzsikabinus" buvau tai ir po 10 seriju per diena paziuredavau. Gal kokio 100 seriju neradau niekur idetu tai deja jas praleidau, bet aprasymus paskaitydavau. Nelabai gerai man su anglu kalba, bet po kokios 3 serijos is eiles isivaziuodavau ir galedavau namie besitvarkydama, bemegzdama vis paziureti.

Pagirtina thumbup.gif Aš daugiau kaip 2 serijų į dieną nėkaip negaliu pažiūrėti, tai kol tave pasivysiu, ne vieneri metai praeis..
Atsakyti