QUOTE(audrikea @ 2014 02 28, 14:10)
mane suintrigavo jos interviu,kuriame ji save vadina superžvaigžde
gal dar be reikalo čia ant jos putoju,bet jei ji tikrai apie save taip galvoja
------------
paprieštarausiu,kad ji žvengia ne kiekvienam žingsnyje...
--------
kad ir kaip smerkiam o lia lia pupytes,jos vistiek egzistuoja,jos visur šmėžuoja...visos "balsų"laimėtojos ir į sceną eina kaip seksualios pupytės,tik gal dar plastinių operacijų neprisidariusios..
Žinokit specialiai laukiau tos laidos anonso
Nors TV laabai retai žiūriu
Mano nuomone ta frazė paimta iš konteksto. Juk girdėjot kokia tema buvo kalbama. O jeigu mėgstat žiūrėti TV turėjot jau seniai pastebėti, kad laidų anonsai taip susukami, kad tik suintriguoti ir pritraukti žiūrovą. Ir net iš Vilijos kūno kalbos, rankų mostagavimų (va šypsenos ten nebuvo
) buvo galima suprasti, kad ji kalba emocionaliai. O tikrai ne susireikšminusi.
-----------
Čia jau turbūt mentaliteto skirtumai. Visai neseniai kitoje laidoje ji interviu pasakė, kad Londone lietuvį galima pažinti iš liūdno veido. Liūdesys ir noras dejuoti deja mūsų tautos skiriamasis bruožas. Nežinau kaip jūs, bet aš visiškai tuo nesižaviu.
O pati Vilija... Kadangi ji Londone jau ne pirmus metus, pasakojosi, kad kai spėja kokios ji tautybės, nespėja, kad ji lietuvė. Būna spėjimai, kad ji amerikietė ar kanadietė (dar kažkurią tautybė minėjo, tik pamiršau). Reiškia, galima spėti, kad kitataučiams labiau vakarietiškai atrodo.
-------
Dėl pupyčių... nežinau... Man visiškai jos nerūpi. Ir aš nuo pupyčių bei jų muzikos kratausi. Dėl visokių konkursų laimėtojų, susiraskit jutūbėj pvz. UK The Voice. Ir pažiūrėkit, ar tikrai pupytės ten dalyvauja
Va net mūsiškė Giedrė Vokietaitė, laimėjo kažkurį LT projektų, berods X- Factor, jums labai panaši į pupytę?
Vilija pati rudenį lietuvišką Auksinį balsą laimėjo
(ir Baumilą ten pat aplenkė, komisijoje, kiek supratau, mūsų
mylimas Seilius taipogi reiškėsi). Kaip jau anksčiau esu minėjusi, Vilija turi patirties ir laimėjimų tarptautiniuose muzikiniuose konkursuose. Nesutrukdė ten tas jos atceit pacaniškumas