QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 28, 15:40)
man jos finansiniai reikalai neįdomūs,aš visad džiaugiuosi už lietuvaičius,ko nors pasiekusius,ypatingai džiugu,kai LT vardas pasaulyje nuskamba šviesiom spalvom
mane suintrigavo jos interviu,kuriame ji save vadina superžvaigžde
gal dar be reikalo čia ant jos putoju,bet jei ji tikrai apie save taip galvoja
būkim biedni,bet teisingi-jokia ji žvaigždė,tik graži ir gerą balsą turinti moteris,daugiau nieko..jai net su Bunke nėra ko lygintis(kurios,beje,ir superžvaigžde nelaikau
)
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 28, 15:40)
Ir iš viso, turiu įtarimą, kad gal tik lietuvaičiams jinai kliūva. Kad truputį kažkuo išsiskiria elgesiu iš pilkos masės. Ir tas auskaras, ir kad per daug juokasi , ir kad jaunatviškumu savyje trykšta (pabūti "boba" dar vėliau suspės
). Žodžiu, neduok Dieve, biškį kitokia, kaip dauguma pilkos masės (lietuviškos). Jūs pažiūrėkit, Europoje su kokiu įvaizdžiu merginos visokių muzikinių šou atrankose dalyvauja (pvz. UK). Linkėčiau biškutį plastesnių pažiūrų.
paprieštarausiu,kad ji žvengia ne kiekvienam žingsnyje...užtenka jau tik atrankų-visad sukasi,malasi,ko paklausi,to negausi,ir tikrai po kiekvienos dainos-arba žvengia,arba būna susisukusi,kad ją sukritikavo...
visiškai sutinku su jūsų pastebėjimu,kad boba pabūti tikrai suspės,ir taip dauguma lietuvaičių pasensta anksčiau laiko...bet subtilumo tai jai labai trūksta...o jaunatviškumą galima it kitaip parodyti,nebūtina žvengti kaip kokia isterikei..pvz.,zasimauskaitė-nė viena netvirtinsit,kad ji nebuvo jaunatviška,bet ar turite jai pastabų dėl moteriškumo?
buvo išpeiktas Mijos įvaizdis,kad per vulgarus ir pan.,bet sutikim,kad moteris-pacankė ir europos nesužavės
kad ir kaip smerkiam o lia lia pupytes,jos vistiek egzistuoja,jos visur šmėžuoja...visos "balsų"laimėtojos ir į sceną eina kaip seksualios pupytės,tik gal dar plastinių operacijų neprisidariusios...o ir pačioj eurovizijoj,kitų šalių atstovės-kuri išeina ne seksualumą spinduliuodamos,o maišą ant galvos užsidėjusios?