Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(fainulkina @ 2014 02 26, 22:02)
Nu čiajau viena apie ratus, kita apie batus. Aš apie talentą ir charizmą, o jūs apie tobulą vokalą  doh.gif

O tai kame šuo pakąstas? Čia tik viena Vilija nei talento nei charizmos neturi? O jau Mia su Vaidu tai prūdus, ane? smile.gif

Nei vienas iš dalyvaujančių tais dalykais, kuriuos jūs išvardijot, neprilygsta nei Mikutavičiui, nei Mamontovui. Betgi aišku turbūt bet kam, kad nei Mamontovo, nei Mikutavičiaus kuriama muzika absoliučiai nieko bendro su EV neturi. O tas jų skanduotė laimėjo dėl geros ironijos, pačios idėjos. Aišku, dėl žavių vyrukų.
Pamenu, kaip Mikutavičių seksu buvo ten praminę biggrin.gif

Beje, pati tada žiūrėjau gyvai atranką (kai išsiuntė LT United). Ir balsavau visgi už Inculto (buvo daina jų Welcome to Lithuania) bei už Alaną. O mano draugė balsavo už Pilvelytę. Taigi net LT ne visiems ta skanduotė iš pirmo karto ir patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 vasario 2014 - 22:12
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 26, 22:10)

Beje, pati tada žiūrėjau gyvai atranką (kai išsiuntė LT United. Ir balsavau visgi už Inculto (buvo daina jų Welcome to Lithuania) bei už Alaną. O mano draugė balsavo už Pilvelytę. Taigi net LT ne visiems ta skanduotė iš pirmo karto ir patiko.

man nepatiko - bet supratau, kad į EV tik juos reik siųst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 26 vasario 2014 - 22:16
kai Inculto važiavo į Euroviziją, tai prisiminiau, kad iš žiūrovų jie buvo surinkę daug balų, būtų patekę į finalą, bet prisiminkite kad Eurovizijoje taip pat yra komisija, ir ji Inculto davė mažiausiai, todėl vyrukai, finalo ir nematė smile.gif)

http://www.alfa.lt/s...ja#.Uw5Lqs79_w8
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 26, 23:03)

Iš viso, įtariu, jau nudusino tuos mūsų dainorėlius su nesibaigiančiom atrankom. Pagalvokim - jie tik šeštad. sužino, kas lieka, kas iškrenta. Ir kurias dainas repetuoti. Antradienį jau filmavimas.
Galima pilnai suprasti, kad pvz. Vaidas kažkaip jau nebejaučia didelio stimulo (pasirinko tai, kas stabiliau).

bet ne manau, kad be jų sutikimo buvo pratęstas tas konkursas
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 26, 22:06)
Daina. Nes kitais metais Lenai jau taip nepasisekė.

O man atrodo, kad kitais metais jos daina kaip tik buvo geresnė smile.gif Žymiai.

Apskritai, kas ilgą laiką žiūrit atrankas. Ar dažnai laimi geriausios dainos ? smile.gif Mano manymu, ne.
Bent aš prisigaudau perliukų iš konkurso, ir tų pačių lyrinių baladžių, kur stiprios dainos. Bet nebūna kažkaip jau ypatingai balsavimais įvertintos. Man patinkančios dažnai net iškrenta, į finalą nepatenka. Sakykim, mėgstu ne visai standartą.
Nors buvo, ką atspėjau. Pvz. Rybako dainą. Euphoria pačiame konkurse vien jau dėl itin gero pateikimo sužavėjo. Net už tą pernykštę danę truputį sirgau (kažkuo pati ji man smile.gif ). Bet po konkurso turbūt nė karto jos ir nebegirdėjau. Arba nepažinau. Nes jos daina labai jau neįsimenanti.
Atsakyti
Šuniui aplamai niekas čia nekando, nehigieniška visgi bigsmile.gif Tiek Mia, tiek Vaidas geriau ant scenos žiūrisi. Žinoma, iki genialumo jiems tolokai.. Bet.. bent jau įmanoma suprasti apie ką jie aplamai dainuoja.. Iš kitos pusės su jumis kaip su plikiu pešiotis. Nesuprantu net ką aplamai bandote man čia įrodyti.. Kad Vilija tolygi Mikutavičiui ar tai Mamontovui? Nes iš tokios gausybės minčių jau nebeatsirenku. Dieve, ta moteris (ta prasme Vilija, kad nesuprastumėt klaidingai) net sakinio normaliai nesurezga, tai apie ką mes čia išviso šnekam. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 26, 22:17)
bet ne manau, kad be jų sutikimo buvo pratęstas tas konkursas

Šitiek atbuvus ir išlikus tai jau kaip ir neprotinga viską mesti. Jei įmanoma (Vaidą dėl miuziklų pilnai galima suprasti).
Įdomu, kiek kitais metais norinčių dalyvauti tokiomis pat sąlygomis bus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2014 02 26, 22:20)
Šuniui aplamai niekas čia nekando, nehigieniška visgi  bigsmile.gif Tiek Mia, tiek Vaidas geriau ant scenos žiūrisi. Žinoma, iki genialumo jiems tolokai.. Bet.. bent jau įmanoma suprasti apie ką jie aplamai dainuoja.. Iš kitos pusės su jumis kaip su plikiu pešiotis. Nesuprantu net ką aplamai bandote man čia įrodyti.. Kad Vilija tolygi Mikutavičiui ar tai Mamontovui? Nes iš tokios gausybės minčių jau nebeatsirenku. Dieve, ta moteris (ta prasme Vilija, kad nesuprastumėt klaidingai) net sakinio normaliai nesurezga, tai apie ką mes čia išviso šnekam. g.gif

Aš nieko jums nebandai įrodyti, čia vieša erdvė ir ne su jumis viena šnekuosi, jeigu ką biggrin.gif doh.gif
O kad nesuprantat, tai čia gal jau ne mano problema rolleyes.gif
Jūs balsuosit už Miją , aš balsuosiu už Viliją, mūsų skoniai bei supratimas žiauriai skiriasi, ir tiek kalbos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 26, 23:21)
Šitiek atbuvus ir išlikus tai jau kaip ir neprotinga viską mesti. Jei įmanoma (Vaidą dėl miuziklų pilnai galima suprasti).
Įdomu, kiek kitais metais norinčių dalyvauti tokiomis pat sąlygomis bus  rolleyes.gif

turbūt, dar daugiau avantiūristų, juk čia jau kaip koks realybės šou, išpopuliarėjo dar labiau. O užsienis irgi stebi, serga.
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 02 26, 22:17)
kai Inculto važiavo į Euroviziją, tai prisiminiau, kad iš žiūrovų jie buvo surinkę daug balų, būtų patekę į finalą, bet prisiminkite kad Eurovizijoje taip pat yra komisija, ir ji Inculto davė mažiausiai, todėl vyrukai, finalo ir nematė smile.gif)

http://www.alfa.lt/s...ja#.Uw5Lqs79_w8

Bet čia Kirdeikis žyyymiai geriau atrodė biggrin.gif Vat kai nusiskuto kaip zekas blush2.gif , iškart suprastėjo. Netinka jam.
mjforever, daryk, prašau, ką nors su jo plaukais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 vasario 2014 - 22:33
Oi kaip aš fainulkina palaikau thumbup.gif

man Vilija buvo tokia neutrali, o dabar nuo SM jos perdėto dievinimo, net nebe patinka ji man g.gif doh.gif bet Mijos aš irgi nelabai nelabai, bet Vaida užtat labai, bet net nenorėčiau, kad jis su tokia daina važiuotų...
Atsakyti
Man Mia šiame pasirodyme "Attention" stipriau atliko (nei ten kur su juoda suknele dainuoja).

Aš nesu gerbėja šių atlikėjų. Nei vieno. Jei kas paprašytų pasakyti Vilijos ar Vaido dainos pavadinimo- nežinau. Niekad neklausiau, išskyrus va dabar per tas atrankas, ir tik per atrankas.
Žinau tik Mios vieną EuroBasket 2011 - Marijonas, Mantas, Mia

Ir apskritai, aš manau, šiais metais atrankos dalyviams sudėtingiau nei įparstai buvo. Pabandyk kas kart vis kitaip sudainuot tą pačią dainą. Man kaip žiūrovei ir klausytojai ir tai pabodę buvo- tas pats per tą patį.

Jei visiems trims duoti po jiems tinkamą dainą, tai manau visi trys sužybėtų. O ką dabar, yra kaip yra. Vilijai lengviau, ji bent jau yra savo atliekamos dainos protežė.

Buvo rašyta, kad neva ir ta daina išrinkta ir visi trys atlikėjai menkas lygis. Maždaug nėr čia iš ko rinktis. O ką gali labai rinktis ir deleguoti, jei yra pasiūla ir pasirinkimas tik toks ir ne kitoks. Vis tik reikia kažką išrinkti.
Yra sakoma- iš geresnių varianatų reikia rinktis patį geriausią, iš blogesnių variantų- mažiau blogesnį.

Pavyzdys. Jei tarkim važiuotų trijulė- Aivaras (berėtė), Aistė (starzdas) ir Vyšnaiuskas, negi mes eurovizijos sirgaliai iš šių nieko nerinktumėm? Nemanau, kad ir šiuo atveju liktų visi abejingi ir paliktų viską savieigai.
Man pvz dabar tas Aistė-Strazdas labai gražu, na bet kad ne eurovizine daina tai faktas.

Vnž pagirtina, kad ši trijulė įžengė į finalą. Senbuvėms Pilvelytei, Ščiogolovaitei- eilę metų tai nepavyko.

Įdomu įdomu kaip čia savaitgali bus, ar su ženkliom persvarom, ar ant ribos. Ir ta dar delegacija atvykstanti... Gali taip kortas sumaišyt, kad maža nepasirodys (jei tik valią jiems kas duos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 26 vasario 2014 - 22:34
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 26, 23:27)

Jūs balsuosit už Miją , aš balsuosiu už Viliją, mūsų skoniai bei supratimas žiauriai skiriasi, ir tiek kalbos  rolleyes.gif

o man jau atsibodo tų pačių numerių klausysis, kad nebegaliu, kas ką išrinks, tas tiks , man jie visi trys savaip ir gerai atlieka..būsiu rami

user posted image
Atsakyti